Şimdi Ara

Acil iceri. - g3 üm ahize yerinden catladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefonu ne düsürdüm ne de bi darbe aldi ama bugun baktigimda alt tarafinda ahize girisinde catlak olusmus netden baktim diger g3 cihazlarinin da basina geliyormus bu olau sarj soket yerinden kaynaklaniyomus sanırım servise gondersem degisim olurmu suan telden oyle sogudum ki sinirden deliriyorum 1900lira verdk sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimal değiştirirler.

• Klasik lg sorunları. Almayın aldırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Klasik lg sorunları. Almayın aldırmayın.

kardeş burası samsung htc yada sony formu değil yanlış gelmişsin sen.

bu arada konuyu açan arkadaş bir resim atarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Sorun bu arkadaşlar

• haliltorkak kullanıcısına yanıt
    Biri Daha göndermişti hiç laga luga yapmadan çözmüşlerdi sorunu, eğer cihaz yeni ise değişim ya da para iadesi isteyin derim, yoksa başınızı ağrıtır bu sorun fazlası ile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldaysan mecidiyekoy ortaklar caddesi basinda lg turkiye servisi var birebir onunde cihaza mudahele ediyorlar oradan yardim almani oneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonumun Ekranına Su Kaçtı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihaz hangi seri paylaşabilir misin bizimle?
  • Cihaz bilgileri bu

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Ben suqn istanbuldayim ama cihazın belgeleri samsun da sorun olurku görürsem

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

istanbuldaysan mecidiyekoy ortaklar caddesi basinda lg turkiye servisi var birebir onunde cihaza mudahele ediyorlar oradan yardim almani oneririm.

Lg turkiye garantili degilse de bakiyorlar mi

Parasi neyse veririz

• "alt tarafinda ahize girisinde " demişsin ancak fotoğrafta gösterdiğin yer mikrofon.
    Durduk yere nasıl çatladı merak ediyorum.
  • kritik soru :) gidip sorman gerekli,htc yurtdisi cihazlarina burada 1 yil garanti veriyor ama lg suan ne durumda bilmiyorum :)

• Google a g3 ler catliyor yazarsan gorursun sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliltorkak

Ben suqn istanbuldayim ama cihazın belgeleri samsun da sorun olurku görürsem

Fatura görmek istiyorlar, ama sadece istiyorlar, yok kardeşim samsundan geldim, sen göremiyor musun filan diye biraz sertleş, sorun olmaz.
    Ama bu çatlak işini inşallah, kullanıcı hatası filan demezler, bakan kişinin insiyatifine kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 10 Eylül 2014; 19:00:00 >
  • Bu arada en nefret ettiğim şeyde konuyu açan arkadaş gibileri.yahu tamam düşürdün düşürmedin birşey oldu çatladı orasi buraya kadar her şey tamam ama yahu bi dur garantisi yok mu bu telefonun? bi garantiye ver halletsinler bi güzel.sen daha garantiye vermeden geliyosun burda konu açıyorsun ortalığı birbirine katıyorsun halbuki garantiye versen sorun çözülür.beğenmiyorsanda başka telefon kullan hacı.bunu sadece g3 için değil bütün cihazlar için söylüyorum

• lg_g2kullanicisi L kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun arkafasmda oldu cihazın kullanici hatasiyla o hale geldigini soylediler o yüzden ortaligi birbirne kattım 1900 tl verdik durduk durmadik yere catliyor sinirlenirsin sen de olsan

• haliltorkak kullanıcısına yanıt
    Cihazı nereden almıştınız ayrıca hangi seri cihazı kutudan bakar mısınız genelde 406K ile başlayan serilerde bu sorun görüldü acaba sizinki de mi öyle merak ettim
  • zhny kullanıcısına yanıt
    Hocam kutu yanımda degil ben suan istanbuldayim kutu samsunda paylastgm resimden bakabilirmisin seri numarasina

• zhny kullanıcısına yanıt
    Cihazi kvk dan aldim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.