Şimdi Ara

Acil iceri. - g3 üm ahize yerinden catladi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cihazın kutusunda yazıyor örnek olarak buyurun;

Acil iceri. - g3 üm ahize yerinden catladi

Cihazı LG'nin kendi resmi servisi olan mtv elektronik firmasına götürmenizi tavsiye ederim. Ümraniye'de şubeleri diye biliyorum. Sizin gibi aynı sorunu yaşayan bir kişi vardı forumda oraya götürerek para iade almıştı. Forumda LG G3 Ana Konu diye bir başlık olması lazım oradan bakabilirsiniz görürsünüz illa son 10 sayfaya bakarsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Cihazın kutusunda yazıyor örnek olarak buyurun;

Acil iceri. - g3 üm ahize yerinden catladi

Cihazı LG'nin kendi resmi servisi olan mtv elektronik firmasına götürmenizi tavsiye ederim. Ümraniye'de şubeleri diye biliyorum. Sizin gibi aynı sorunu yaşayan bir kişi vardı forumda oraya götürerek para iade almıştı. Forumda LG G3 Ana Konu diye bir başlık olması lazım oradan bakabilirsiniz görürsünüz illa son 10 sayfaya bakarsanız

benimkide 406k serisi hocam bu seride sorunlar varmı? yada sorunlar halledilmişmi?

• lg_g2kullanicisi L kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bu seride mi sorun var fakat genelde çatlak olan cihazların serisi buymuş forumdan okuduğum kadarıyla. LG servisine götürüp para iade alan kişi vardı onunla iletişime geçin Mağdur olacağınızı sanmıyorum en kötü değişim yaparlar
  • quote:

Bilmiyorum bu seride mi sorun var fakat genelde çatlak olan cihazların serisi buymuş forumdan okuduğum kadarıyla. LG servisine götürüp para iade alan kişi vardı onunla iletişime geçin Mağdur olacağınızı sanmıyorum en kötü değişim yaparlar

Yanlış anladınız hocam ben g2'de 406 k serisi kullanıcısıyım daha 4 gün oluyor alalı :) Sorun bende g2 sandım hocam pardon kutuda farklıydı halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg_g2kullanicisi -- 10 Eylül 2014; 23:33:02 >
  • lg_g2kullanicisi L kullanıcısına yanıt
    Sorun G3'de mevcut G2 cihazlarla ilgili sorun çıkmadı
  • quote:

Sorun G3'de mevcut G2 cihazlarla ilgili sorun çıkmadı

Bazen diyordum iphone alsaydık uğraşmaya değmezdi diye ama sonra yine boşver diyorum :)
  • zhny kullanıcısına yanıt
    Hocam ben istanbuldayim suan ama cihazin kutusu faturasi samsunda kaldi , bu sekilde faturasiz kutusuz gotursem bisey olurmu yoksa samsuna gidince samsundami servise vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haliltorkak kullanıcısına yanıt
    Cihazı o şekilde götürün sistemden bakarlar belki .. Şansınızı deneyin. İstanbul'da dediğim servise götürün bence daha önce oraya götürüp sonuç alan kişiler varmış.. Yine de siz bilirsiniz kolay gelsin
  • durduk yere telefon niye çatlasın farkında olmadan bi yere çarpmıştır o s3 mini telefonumda da olmuştu buna benzer bişey koltukta otururken üstüne kumandayı atmıştım yanlışlıkla.
  • hipokratales kullanıcısına yanıt
    Sorunla ilgili bilginiz yom sanirim once arastirin sonra gelip forumda yorum yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.