Şimdi Ara

Telefonum ilk defa cizildi,ezildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alalı 2 ay kadar olan telefonum bugün cizildi.
    Telefonuma gözüm gibi bakarım çizigi hiç sevmem ama bugün nasıl olduysa telefonun sol kenarı ile ekranla birleştiği yer içine küçük bir çökük var çizik gibi beyazımsıgözukuyor.Aldıgımdan beri bodyguardz full ile kullanıyordum kenarları cıkardım kılıf takacaktım o arada cizildi sanırım . Sinir oldum parçalayasım geldi telefonu o an. Cizik takıntım var malesef. Cizik küçük ama gözüme batıyor. Cok ciziliyor dediğiniz kadar varmış.
    Coğu kişi dalga gececek ama he dedinmi telefon alabilcek biri degilim , bu telefonu zor aldım saten. Garantiye yollasam kullanıcı hatası derler büyük ihtimalle değilmi ?

Edit: cizik bunun gibi
     Telefonum ilk defa cizildi,ezildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 1 Kasım 2013; 18:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun .Bu gün biizim okulda bir kızında telefonu yere düştü ve ekran kırıldı ama görüntü var yani kullanılıyor galiba dış ekranı yaptırabiliyorsun 200 e filan.
  • hocam hiç bir sorun yok ya nokta kadar bir şey. istersen siyah oje ile ufacık kapatabilirsin de
  • Ben çok dikkatli kullanmama rağmen bunun kat kat fazla var i5 de kafaya takacak durum yok bu cihaz sorunlu bir cihaz kalite bakımından

• Cizik takintisi bende de var ozellikle goze batiyorsa soguyorum hemen. Sirf o cizik yuzunden iPod touch u sattim.
    Gecmis olsun etrafini kaplayan bir kilif idare eder ama beyniniz rahat durmaz. Keske beyaz alsaydiniz.

• Herhangi bi boyayla bile kapatılabilir. Maksat göze batmasın.

• Asetat kalem yada oje dokundur nokta kadar zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Kırık kolum kaynamdı 6 ay oldu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Cizik takintisi bende de var ozellikle goze batiyorsa soguyorum hemen. Sirf o cizik yuzunden iPod touch u sattim.
    Gecmis olsun etrafini kaplayan bir kilif idare eder ama beyniniz rahat durmaz. Keske beyaz alsaydiniz.

Hocam beyaz alacaktım kalmamış malesef ozaman. Saten kılıf takacam diye başıma geldi bunlar. Kılıfı taktım jelatinleri kaldırıyor .

• Telefon kılıfı takıp çıkarırken bile çiziliyorBendede aynı resimdeki gibi ufacık bir çizik var telefonda kılıf+jelatin olmasına rağmen.
  • Siyah alınmayacağını bilmen gerekiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi SS Alabilirmiyiz hocam ?
  • arkadasim inan bana almanyada apple store buna cizik bile demezsin daha berbatlarini 5 dakikada geri degistiriyorlar sadece memnun deglim cok ciziliyor demen yeterli onlarda kabul ediyorlar ilk üretimde gercekte hata yaptilarinda benim cihazi degistirdiklerinde söyledikleri sonradan üretilenlerde bu sorunu minumuma indirdikleriydi tabi ben siyah telefonumu beyazla degistirdim en azindan beyazda sorun daha az
  • Benim iphone5 kutudan cok daha kotu cikmisti, abartmissin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2 kullanıyorum 2 seneden fazla oldu sanirim.Hic koruyuxu yapistirmadim sadece ufak bir cizik var.Bu isler sans isi sanirim.Yolda hic dusurmedim ama dershanede evde cok dusurdum.Dershanede yuz ustu dusunce cok tirsmistim ama bir sey olmadi.Dedigim gibi sans isi bosuna sinirlenme.Cok buyuk cizik degilse dert etme.

• benip i5 de de boya atmaları var ama çizik veya ezik değil,
    genpa garantili
    acaba garantiye versek değiştirirler mi?
    deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

benip i5 de de boya atmaları var ama çizik veya ezik değil,
    genpa garantili
    acaba garantiye versek değiştirirler mi?
    deneyen varmı?

Kullanıcı hatası derler %90

• Arkadaşlar bu kadar kafaya takmayın dünya malı sonuçta bizle yaşlanmıycak üzülmeye sıkılmaya deymez.

• Geçmiş olsunda o kadar küçük çizgiden bişey olmaz.

• Bu kadar kıymetliydi madem kılıfla kullansaydın bu sana bir işaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Bu kadar kıymetliydi madem kılıfla kullansaydın bu sana bir işaret.

Kılıf 50 tl a aldığım jelatinleri kaldırıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.