Şimdi Ara

Acil Hasar Kayıtlı Passat--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1,4 Tsi Comforline svdiğim bir renkte DSG li 60 bin km'de araç buldum Passat.

Sonrasında Sağ çamurluk kaput ve bagajın üst kısmı çizikden dolayı yarım diğerleride sürtmeden dolayı Expertize soktum aracı motor %94 çıktı ve buralarıda boyalı çıktı 2,300 lira hasar kayıtl ıaraba bu boyalı yerler yüzünden fakat ağır hasar kaydı çıkıyor birde sahibi memur 1.sahibi volkswagen afyon genel müdürününmüş. kendiside kamuda memur 2 yıldırda biniyormuş uzun yolda çoğu km yapmış Ağıır hasar kaydı var araçta hiç değişen veya pert kaydı yoktur emsalleri 63-64 gibi Bu arabaıy 53 e Alsam ? Sizce mantıklıımı lütfen yardım ediniz pazartesi satış alacağım ona göre.

Şaşi no'larını aracın içinden ve motor kısmından kontrol ettim ettirdim expertizi yetkili servisinde yaptırdım Boya 2.5 parça değişensiz ? Sizce gerçekten kazalımı nasıl bilebilirimki veya almalımyım bu fiyata

• Model yılı kaç?

Şimdi arabada 2300 lira hasar kayı var ve araba pert mi? Yoksa o kadar tutar mı ağır hasar?

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • macera aramayın bence. çakal çok bu sıralar.

ben vw nin yerinde olsam sağlam arabayı düz duvara vururum nasıl olsa Türkiyede alacak avel var... Zaten yüzde 50nin ne olduğu belli olan bir ülkede olur anca böyle şeyler...
  • Araba şöyle alkollü bir sürücüyle alttan sağlam hasarını almıştır 25-30binlik, yaptırılmıştır özel serviste 2 ayda yavaş yavaş, kalan ufak tefekler de başka sigortadan halledilmiş geçilmiştir. Hayatınızda macera eksikse alın, yoksa değerinde bir alt sınıf bir otomobil alın, ama temiz olsun başınız gözünü rahat etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 30 Eylül 2016; 23:45:42 >

2008' Audi S5 4.2L V8 quattro
    2017' Egea HB 1.3 Multijet Urban Plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Model yılı kaç?

Şimdi arabada 2300 lira hasar kayı var ve araba pert mi? Yoksa o kadar tutar mı ağır hasar?

Acil Hasar Kayıtlı Passat--

Şöyle
    Daha Fazla Göster
  • Maceraya girme 2.5 parça boya var ama ağır hasar kayıtlı masraf 2300 tl mantıklı düşününce anlamak zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 40karakule40

Maceraya girme 2.5 parça boya var ama ağır hasar kayıtlı masraf 2300 tl mantıklı düşününce anlamak zor değil.

Yani bilmiyorum abi düğünüm var 53 Bin liraya focus var başka bişey var ama passat binmekte ayrı bişey bu kısmı araştırmak lazım trafik şubelerinden aslında ma değişen bir parçasıda yok yani

Ne kadar çekici gelse de ilerde bir ton daha görünmeyen masraf çıkarabilir. Hele ki şaseye kadar hasar almışsa.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • ademsin kullanıcısına yanıt
    evet bu ARADA 2012 MODEL PASSAT YENİ KASA

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Ağır hasar kayıtlıda ERP gözüküyor, sorgulatınca bir şey diyor mu?

Ne kadar çekici gelse de ilerde bir ton daha görünmeyen masraf çıkarabilir. Hele ki şaseye kadar hasar almışsa.

Değişen bir parçası yok 1 kere bile hava yastıkları açılmamış mantıklımı okadar hasar alması

Orijinalden alıntı: xefsanelix02

evet bu ARADA 2012 MODEL PASSAT YENİ KASA

hocam teröristlerin roket attığı arabayı alıp kendine heyecan arama bence de.
  • Bence alma kardeşim bakarsın başına iş açar boşu boşuna temiz bulmaya bak sen

Orijinalden alıntı: yasnaktp

Bence alma kardeşim bakarsın başına iş açar boşu boşuna temiz bulmaya bak sen

pazartesi trafik şubelerinden kontrol ettirip aracın şase no'larından plakasından herşeyine geçmişine bi bakacaz bakalım

• Bi hevesle macera aramayın derim, üstelik alacağınız araba da atla deve değil, benzinli Passat. İleride satarken göbeğiniz çatlar kimseye laf anlatamazsınız,ölücü mezarcı takımından başka arayan soran olmaz canınız sıkılır. Değişene boyaya takılmayın araba sel hasarlıdır,alttan yemiştir vs. bindikçe sorun çıkarır düzen tutmaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.