Bildirim
Acil Hasar Kayıtlı Passat-- (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Madem seviyorsun al gec 53 liraya araba mi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır.Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Abicim bana uzun ömürlü araba lazım passat fevkalede işimi görür en temizleri 70 binden aşağı yok 10 bin hasar kayitli 50 bin lira fiyat gayet uygun olduktan sonra şasi motor yuruyenin se sıkıntı olmayinca bide temiz olunca niye almayayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
al hocam istediğini. 1 ay sonra buraya ağlama konusu açma da. istediğin başına gelmedik bela kalmamış aracı al. uzun ömürlü araca bak. 1.4 tsi passat. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
ağır hasar kaydı zaten pert demek... bence bu kafayla direk al... bile bile kazığın üstüne koşuyorsun zaten... ne vw miş bulunmaz hit kumaşı sanki...
ben vw nin yerinde olsam sağlam arabayı düz duvara vururum nasıl olsa Türkiyede alacak avel var... Zaten yüzde 50nin ne olduğu belli olan bir ülkede olur anca böyle şeyler...
ne yüzde 50 miş mübarek....yıllarca sizleride gördük...okul kıtaplarını parayla aldıgınız gunleri unuttunuz özel hastahanenın kantınıne bıle gıremezdınız..???_____________________________ Ankaradan abim gelmiş...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki