Şimdi Ara

Acil Hasar Kayıtlı Passat-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş lar bide 10 bin sadece tavandan hasarlı yetkili bayide yapılmış diyor bu araç nasıl
    Bu mesaja eklenen görseller:

Acil Hasar Kayıtlı Passat--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xefsanelix02 -- 2 Ekim 2016; 1:00:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xefsanelix02

Arkadaş lar bide 10 bin sadece tavandan hasarlı yetkili bayide yapılmış diyor bu araç nasıl
    Bu mesaja eklenen görseller:

Acil Hasar Kayıtlı Passat--

Abi pardon da sen macera mı arıyorsun nedir bu hasarlı araç merakı ben anlamadım yaw

Mustafa Kemal ATATÜRK

• Abicim bana uzun ömürlü araba lazım passat fevkalede işimi görür en temizleri 70 binden aşağı yok 10 bin hasar kayitli 50 bin lira fiyat gayet uygun olduktan sonra şasi motor yuruyenin se sıkıntı olmayinca bide temiz olunca niye almayayim

Orijinalden alıntı: sissil

ağır hasar kaydı zaten pert demek... bence bu kafayla direk al... bile bile kazığın üstüne koşuyorsun zaten... ne vw miş bulunmaz hit kumaşı sanki...

ben vw nin yerinde olsam sağlam arabayı düz duvara vururum nasıl olsa Türkiyede alacak avel var... Zaten yüzde 50nin ne olduğu belli olan bir ülkede olur anca böyle şeyler...

ne yüzde 50 miş mübarek....yıllarca sizleride gördük...okul kıtaplarını parayla aldıgınız gunleri unuttunuz özel hastahanenın kantınıne bıle gıremezdınız..???
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.