Şimdi Ara

ACİL GEOMETRIDEN SONRA KAYNAK COZULMELI MI? CÖZÜLMELİ ISE HANGI KAYNAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi sarmal ve acil A+ testlerini çözdum. Yeterli mi sizce? Konuları unutmuşum gibi geliyor birde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yeni çıkan orijinali acil gibi güzel 3.kitap için ideal demişti hocamız. Bana kalırsa geometri denemesi ya da fasiküllerden ilerlemen daha iyi olur şu anda. Neyde eksik hissediyorsan onun fasikülünü al ya da deneme çözüp eksikleri gör ve çalış ya da ikisi beraber :d

• helloworldimme H kullanıcısına yanıt
    Hocam mezunum. Biraz korku var. Tekrarları iyi yapamıyorum ve dersleri orantısız şekilde çalışıyorum . Mesela günde 6 saat çalışıyorsam onun 4 saati geo oluyor bu böyle 2 hafta gidiyor sonra testleri çözüyorum ve 2 3 hafta geometriye bakmıyorum o arada unutuyormuşum gibi geliyor. Nasıl çalışmalıyım bilmiyorum.

• Kvothe123 K kullanıcısına yanıt
    Geçen sene aynısı fizikte yaşıyordum. Hayır o kadar uğraşmama rağmen yine berbattım. Kendine plan oluştur ve ona uy bence çözümü bu. Bende çok işe yaradı mesela geçen sene böyle çalışmazdım. Günlük diyordum işte bugün fizik çözeyim çözüyordum ama çok ama az günlük olarak beni tatmin eden şeyler çıkmıyordu. Sonuçta da 80k oldum zaten. Bu sene aylık haftalık planlar yaparak ilerledim kendimi hem daha iyi hissediyorum planlı olunca hem de nerede olduğumu görüyorum. Hala geç değil şimdi de oturtabilirsin kendince bir plan. Böylece her şeye orantılı çalışmış olursun bence. Olay aşırı çalışmak değil istikrarlı ve düzenli çalışmak bana kalırsa. Gördüğüm ve yaşadığım bu. Başarılar 👍🏼

Bir de geometriye her güne koy istersen daha faydalı geliyor bana. Her gün 3 test çözme hedefi koy mesela kaç çözüyorsan artık. Çünkü geometri de biraz nankör bir ders köreliyorsun çözmedikçe. Bilgini aktif tutarsın her gün çözerek. Problem paragraf gibi.

Cevabınız için teşekkürler hocam. Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothe123

Hocam mezunum. Biraz korku var. Tekrarları iyi yapamıyorum ve dersleri orantısız şekilde çalışıyorum . Mesela günde 6 saat çalışıyorsam onun 4 saati geo oluyor bu böyle 2 hafta gidiyor sonra testleri çözüyorum ve 2 3 hafta geometriye bakmıyorum o arada unutuyormuşum gibi geliyor. Nasıl çalışmalıyım bilmiyorum.
    Hocam bire bir aynı durumdayım. Mezunum, geçen sene geom iyiydi acili çözüyordum iki senedir ama çoğu bitti ve korkuyorum. Bu sene orijinale başladım tekrarlar için gerçekten çok keyifli bir kitap. Ama ben de hâlâ her gün çözme işine girişemedim. Piyasada geometri denemesi de az zaten şimdiden başlamak olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.