Şimdi Ara

ACTİVE X DENETIMI BELASIIII LUTFEN BAKIN YA ??? CÖZULDU (SILINEBILIR-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
23.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadasla bilenler anlayanlar kesin cozum diyenler varsa allah rizasi icin su olaya bi el atsin ya
    ya su active x basagrisindan bi kurtarin ya ya arkadas nedir bu ya vealla sinirden YARATIK oldum ya deli oldumm..

"int. exploerer websitesinin activex denetimi yuklemesini engelledi.." uyarisi alip duruyorum bilirsiniz klasik sayfanin alt kisminda cikar devamin da da yükle secenegi var ama duzelmiyor bir turlu ...

arastirmadigim konu yorum forum kalmadi ya olmuyor olmuyor olmuyo nedir bu ya JAVA yi kaldirdim yeni son vers yukledim olmadi adobe flahs palyer kaldirip yukledim gene olmadi yorumcularin tavsiyelerine baktim int seceneklri guvenlik ayarlari assagi cektim ozel ayarlarda tek tek kapadim actim olmadi sifirladim ayarlari bilmemne gene sonuc yok ya arkadas ne beladir bu ya ne malca bi istir arkadas ya

valla arizaya bagladim arkadaslar lutfen yardim ya ..

sistemimi yeni yukledim windows 7 ULTIMATE AKTIVASYONLU explorer 9 son surum guncellemeler hepsi ok

firefoxu yukledim o da acmiyor

simdiden tesekkurler ins cozulur burda yillarin dh cisi olarak guvenim sonsuz sizlere bu sayafaya

valla virus girse bu kadar delirmem ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhny -- 18 Nisan 2012; 17:07:57 >

• yaw kimse yok mu cozum bilen arkadaslar pleass yardim...
  • sürekli activex engelledi tarzı bir hata mı alıyorsun?
    sorunun ne olduğunu söylememişsin ki... firefox ile de hata alıyorum demişsin ama firefox ile activex ne alaka anlamadım. sorunun ne?
    eğer active x şunu bunu engelledi gibi bir uyarı alıyorsan, eklediğim resimde güvenlik sekmesi altında avtive x filtresi başında tik işareti varsa kaldır.

ACTİVE X  DENETIMI BELASIIII LUTFEN BAKIN YA ??? CÖZULDU (SILINEBILIR-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 17 Nisan 2012; 22:01:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

sürekli activex engelledi tarzı bir hata mı alıyorsun?
    sorunun ne olduğunu söylememişsin ki... firefox ile de hata alıyorum demişsin ama firefox ile activex ne alaka anlamadım. sorunun ne?
    eğer active x şunu bunu engelledi gibi bir uyarı alıyorsan, eklediğim resimde güvenlik sekmesi altında avtive x filtresi başında tik işareti varsa kaldır.

hocam öncelikle cevabin icin tesekkurler haklisin sinirden hatanin ne oldugnu acik olarak yazmamisim sorun dedigin gibi "int. exploerer websitesinin activex denetimi yuklemesini engelledi.." uyarisi alip duruyorum bilirsiniz klasik sayfanin alt kisminda cikar devamin da da yükle secenegi var ama onada bastigimda aynen hatayi tekrar veriyor bi sey yuklemiyor... daha önce halletmistim bu sorunu ama simdi tam bi corbaya döndu mevzuu...

zahmet edip yinede resim falan koymussun ama o resimdeki gibi tikli deyil sorun devam ediyor maalesef..

• peki o activex i işaretle ve ie yi yeniden başlat. sonra kaldır tekrar ve yeniden başlat. ayrıca herhangi bir eklenti ya da izleme koruması listesi yükledin mi? belki ondandır.

eklediğim resimde herhangi bir liste ismi görünüyor mu sende ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

peki o activex i işaretle ve ie yi yeniden başlat. sonra kaldır tekrar ve yeniden başlat. ayrıca herhangi bir eklenti ya da izleme koruması listesi yükledin mi? belki ondandır.

eklediğim resimde herhangi bir liste ismi görünüyor mu sende ?

dediklerini uyguladim sonuc olumsusz....
    listemde de hic bi sey yok kisisellestirilmis listeniz devre disi yazior benim ie turkce bu arada...

• ie yi kaldırıp yeniden yüklesen nasıl olur. aklıma başka birşey gelmiyor artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• haha valla hocam oncelikle eyvallah cok saol bende az cok pc den anlarimn ama iste caresiz kaldigim icin buraya yazmistim ama
    bir de oyle denemyi bend dusnmustum bakalim belki eski surumler falan olur yinde cok saol
  • ne yaptiysam cozulmedi ..artik umudumu kestim ise bak ya..
  • cok sukur cözdum olayi sorun javascriptmis tekrar tekrar indirdim kurdum denedim sonunda oldu oh bee..
  • Bende şöyle bi problem var. Bilgisayardan güvenlik kamerasını seyredicem. Ip nosunu giriyorum.Açılan ekranın üst kısmında şu yazıyor:
    "Güvenliğinizin korunmasına yardımcı olmak için İnternet Explorer bu sitenin bilgisayarınıza activex denetimi yüklemesini durdurdu. Seçenekler için burayı tıklatın.."

Orayı tıklatınca da bişey olmuyor. Ne yapmam lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.