selam arkadaşlar ben wap.ceptemsn.com dan msn yükledim samsung e250 ye fakat balanamıyorum balantı hatası veriyor internet ayarlarını indirdim bilgisayardan int ayarlarınıda indirdim ikisinide deniyorum olmuyor yardımlarınız için şimdiden tşk
Burda çok güzel ayrıntısıyLa anlatıLmıs... Eğer bu oLmassa başka programlar hakkında biLgi verebiLirim...
arkadaşı sağolasın da ben ceptemsn .com dan indirdim bana onun ayarları lazım ben bendekini kulanmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisin ilginden dolayı tşk
quote:
Orjinalden alıntı: SERT1970
arkadaşı sağolasın da ben ceptemsn .com dan indirdim bana onun ayarları lazım ben bendekini kulanmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisin ilginden dolayı tşk
cepte msn samsunglarda çalışmaz imzamdaki mig33 msn çalışır detayları ayarları imzamdaki konuda mevcut
bunu mutlaka dene. Hem çok az gprs tüketiyor hemde tasarımı oldukça başarılı. Ayrıca "Arkadaş bul" özelliği ile yeni arkadaşlar bulabilirsin. Arama kriterlerine göre sonuçları listeliyor ve istediğini contact listene ekliyebiliyorsun
Bütün uyfuruk yerli siteleri boşver, adam gibi dünya çapında ünlü, ciddi ve sorunsuz olanı kullan. Cepten bu adrese gir, modeline uygun javayı yükle, üstelik türkçe, register işlermi 2dk sürmüyor. http://get.ebuddy.com/