Şimdi Ara

Acil Bugün İçinde Alınacak Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Asus Zenfone 5 telefonumu elimden düşürdüm ve sim kartı görmüyor hiç bir şekilde.Diğer fonksiyonlarında hiç bir sıkıntı yok.Tamir ettirmek masraflı olur dedi 1-2 kişi anakart değişimi gerekebilir vs gibisinden.

Yeni bir telefon almak istiyorum. Limit olarak 1500-1800 arası olabilir.Telefonda ağırlıklı olarak oyun oynuyorum.Onlarda boom beach,golden manager vs. Sosyal ağ olara whatsapp var şu an sadece fb,twitter kullanmıyorum genelde. Kamerası fena değil,şarjı en azından sabah 8 akşam 7 çıkarabilecek,erkanı güzel ve canlı, sesi iyi olan bir telefon almak istiyorum. Tercihen 5" üstü ekran olsun.

Bugün içinde alacağım için ivedi tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Benim aklıma gelenler, LG G4-Note4-Z5C.Lakin eşimde z3c var ısınamadım bir türlü her ne kadar Sony Sevsemde o yüzden z5c uzak ihtimal.

• Dediklerini note 4 karşışıyor sanırım.
    İyi bir tercih olur.z5c ta sorunlu 810 var.g4 de pil ve bazı kapanma sorunları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sen akıllanmamışsın, düşürüp kırdığın telefonu aklına getirmeden gene 1800tl lik telefon almaya kalkıyorsun ya bu 1800tl ye aldığın telefonu da düşüp kırarsan veya kaybedersen ne yapacaksın.
    ben sırf bu tür senaryoları düşündüğüm için 800tl den yukarısında telefon almıyorum.
  • ben note4 tavsiye ederim, çok memnun kalırsın

Orijinalden alıntı: ozbey08

sen akıllanmamışsın, düşürüp kırdığın telefonu aklına getirmeden gene 1800tl lik telefon almaya kalkıyorsun ya bu 1800tl ye aldığın telefonu da düşüp kırarsan veya kaybedersen ne yapacaksın.
    ben sırf bu tür senaryoları düşündüğüm için 800tl den yukarısında telefon almıyorum.

Aklı sizden alacak değilim muhterem. Bu mantıkla gidersen kaza yapanlar araba alsın motorsiklet veya bisiklete binsin oluyor. Sen yine 800 tl den yukarı telefon alma. Alana da tavsiyen yoksa akıl verme. Fikirlerini kendine sakla.

Note 4 alınmıştır bu arada.Bronz renk hoşuma gitti bu rengi tercih ettim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.