Şimdi Ara

ACİL! Bu notlarla sınıf geçilir mi? [Transciriptimde hata var]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3'de bu notlarla sınıf geçilir mi?

Matematik: 30,81
    Kimya: 27,87
    Fizik: 34,81
    Biyoloji: 41,93
    Türk Dili ve Edeb.: 43,24
    Geometri: 34,00
    Biyoloji Uyg.: 51,99
    Fizik Uyg.: 40,99
    Din: 46,16
    T.C İnk. Tarihi: 47,50
    Felsefe: 56,66

Yıl sonu Ort: 39.12

2007'de lise 3 bitti benim. Ağustosta sınavlara girdim. Bir kısmını verdim bir kısmı kaldı. Kalan kısmı 2008 Şubat sınavlarında verdim ve diplomamı aldım. Sınıfı geçmek için bütün zayıf derslerimi en aşşa 2 yapmam gerekti. Yani 100 üzerinden 45 ve üzeri yapmam gerekti. 15 Şubat 2008 tarihinde verilen transciriptimde yukarıdaki notlar yazılı. Yani notlarımın geneli 1 ve sene sonu ortalamam 1. Bu şekilde okul geçiliyor mu?

Yoksa gerizekalılar verdiğim dersleri transciripte adam gibi yazmayı mı unuttu? Ve böyle bir yanlışlık yapıldıysa benim diploma notuma ve öss'de gelen ek puanıma da yansıdı. 49 küsür puan geliyor bana. Geçen sene de öyle gelmişti. Demek ki değişen birşey yok? Notları değiştirmeyi unuttuklarını düşünüyorum. Ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 30 Temmuz 2008; 12:37:26 >

• Puanla geçilmezki, not olarak karşılığı ne bunun? ( 39 çok düşük bu arada, benim ortalamam 55 2.9 ancak geldi )
  • Bir Patryne yakışan notlar mı? Kim bilir köpeğe nasıl davranıyorsun
  • Yanlış anladınız galiba. Lise 3'de böyleydi notlar fakat şubat sınavında hepsini verdim ve sınıfı geçtim. Eğer sınıf geçmek için notun en az 2 olması gerekiyorsa ki öyle, en kötü notumun 2 olması lazım. Öyleyse neden böyle yazıyor? Eğer bu notlar doğru ise ve sınıf geçilmez ise o zaman ben sınıfı nasıl geçtim? Burda bir yanlışlık var.

@Danilo

Notlarımın tek sebebi kopya çekmemiş olmam. Kopya çeken gözümde 5 para etmez. Ayrıca notlarımın kötü olması fakat ne lise 3 de ne de bitirdikten sonra geçen 1 boş sene içinde ders kitabı açmamam, defter sayfası çevirmemem, ve dersaneye gitmememe rağmen sınıfımın %90'ından yüksek puan çıkarmama ne diyorsun? Demek ki sorun eğitim sisteminde? Ayrıca uygulamalara bakarsan normallerinden yüksek olduğunu görürsün. Peki uygulamada işlenen dersin normalinde işlenen dersten farkı nedir? Uygulama yapılamsı mı? Kesinlikle hayır. Aynı dersi işleriz. biri uygulama biri normal olarak 2 sınav yapar. Uygulamalar test olduğu için sınıfın en yüksek notunu alırım. Sınavlar klasik olduğu için nerdeyse en düşük notu alırım. ÖSSde test. Sorunun eğitim sisteminde olduğunun kanıtıdır. Kopya çekenede bin lanet.

ACİL! Bu notlarla sınıf geçilir mi? [Transciriptimde hata var]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 30 Temmuz 2008; 12:34:44 >

• Çorba içirmişsinizdir belki okula?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.