Şimdi Ara

ACİL! BİLKENT BİLGİSAYAR MI ELEKTRİK ELEKTRONİK Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam şu an çok karışık. Tercihlerimi yaptım aslında. 1de ee var. Ama bilgisayarı da yazmıştım listeye. Duruma göre 1e taşıycam. Gece gece uykum kaçtı "lan acaba yanlış mı yapıyorum?" diyip duruyorum kendime. Sıralama 20k. Ücretli olacak yani. Bilgisayara ilgim hayli fazla. Fakat bundan kastım klasik format atma, oyun oynama, temel html bilme, ekran kartı piyasasını takip etme falan değil. Örnek verecek olursam bir routerın wifi üzerinden bir pc ile bağlantı kurması sırasındaki WPA-handshake, key authentication gibi daha detay konuları incelemekten büyük zevk alıyorum. Neyse konu dağılmasın. Bana kalsa gözüm kapalı bilgisayar yazarım ama çevremde genellikle ee temel mühendislik, iş olanakları daha iyi, ee okuyup yazılım üzerine de yoğunlaşabilirsin ama aynısı bilgisayarda olmaz gibi şeyler söyleniyor. Bir de herkesin(ne hikmetse) hedefinin ee olması aklımı kurcalamıyo değil. ee çok daha zor bir bölüm tabi. Bu çalışma yükünün üstesinden gelebilir miyim ondan da emin değilim. Sizce ne yapmalıyım? Noolur bir sonuca ulaşayım artık. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bilgisayar yaz. İş imkanı falan ayrı olay, bütün hayatın boyunca bilgisayar yazsaydım diye dusunmek ayrı.

İş imkani da en fazla 300-400 eksik baslarsin veya 2-3 ay geç iş bulursun yani kiyasladigin seyler cok yakin seyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar çok daha basit kalıyor ee ye göre ee ci pc den çok daha iyi anlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• EEDE BILGISAYAR ÜZERINE YOGUNLASMAK BILGISAYAR OKUMAYA EŞDEĞER DEGIL.

• Bilgisayar

• ee popüler diye herkes oraya gidiyor diye seninde oraya gitmeni gerektirecek birşey yok bilgisayar mühendisliğinde çok iyi uzmanlaşırsın iyi yerlere gelirsin önemli olan ilgi alanının olduğu sevdiğin işle uğraşmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BILKENT EE TABIKIDE EN IYISI ORASI DUSUNME YAZ EN IYI EE. ;)

• bilkent bilgisayar da çok iyi ama bilkent ee çok farklı bir seviyede. bilkent ee yaz.
  • Şimdi öncelikle yazılıma yoğunlaşsan bile bir bilgisayar kadar olamazsın zaten.Ayrıca ee popüler bölüm diye sende yazmak zorunda değilsin ne bileyim devreler,donanımlar,çipler falan ilgini çekiyorsa bilemem ama sırf popüler diye mesleği listenize almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V3tra -- 26 Temmuz 2015; 18:49:44 >
  • Kesinlikle bilgisiyar 👍🏻 cok istiyosan sonra cift anadal yaparsin 😂😂

• kesinlikle bilgisayar yaz. YAZILIM öğreneceksin. Ömür boyu altın bilezik olacak.

Ben EEM'yim tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

kesinlikle bilgisayar yaz. YAZILIM öğreneceksin. Ömür boyu altın bilezik olacak.

Ben EEM'yim tavsiye etmiyorum.

Türkiye dışına çıkmayacaksa burada ne kadar değeri olur ki?

• Bilkentin en çok yatırım yaptığı bölüm ee . Ama en önemlisi senin neye ilgin olduğu. Bilgisayar tamamen yazılım üzerine o yüzden olay kişiye daha çok bağlı dışardan kurslara gidip bilgisayar mühendisliği yapan adam çok. Bölüm olarak zaten en iyi mühendislik eem dir. Ancak kişinin ilgisi bundan daha da önemli. 2 side ücretli olacaksa zaten kalbinin sesini dinle yaz derim ben. Hacettepe bilgisayar da sanırım 20 binlerde eğer istersen yazarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.