Şimdi Ara

(Acil) Askerlik ve Yüksek Lisans Tecil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Askerlik, yüksek lisans ve tecil ile ilgili bir konuda acil bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    2013 Eylül'de yüksek lisansa başladım, şu an 7. dönemimde ve tez dönemimdeyim. Şubat 1988 doğumlu olduğum için tahmin ettiğim kadarıyla 29 yaş sınırından dolayı 12 Ocak 2017'de tecilim bitiyo.
    (Bildiğim kadarıyla halihazırda yüksek lisans da yapıyo olsanız 29 yaşınıza basınca teciliniz bitiyo. Yanlış biliyosam ya da yeni bi düzenleme varsa bu konuda da bilgilendirebilirseniz sevinirim.)

Yani Nisan ya da Mayıs 2017 celp döneminde gitmem gerekiyor. Bunun için 2017 Ocak gibi yüksek lisansı bitirip bahar dönemine yani 2017 Şubat'ta doktoraya başvuracaktım. Ama terslikler oldu. Tezim Mayıs-Haziran 2017'ye anca bitecek. Yani tecil ettirmemin bi yolunu bulamadım. Bakaya bile kalsam bi sonraki başvuru 2017 Eylül'de o kadar erteleyemem.

2. yüksek lisansa başlayınca bir süre (bilmiyorum) ya da bakaya kalıp mayıs-haziran 2017 gibi yüksek lisansı bitirince 1 yıl tecil ettirebilme imkanı olduğu hakkında bir şeyler okudum.

Bu konuda bilgilendirebilirseniz ya da başka bi öneride bulunabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osijohn -- 12 Aralık 2016; 23:53:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans Sonrası Tecil?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.