Şimdi Ara

ACİL ! Alfa romeo giulietta içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonun bi araç beğendik babamla ama fiyatı uygun geldi kazasız olmasına ragmen sizce bu arac orjinal olabilir mi acil söylermisiniz ona göre boşuna gitmeyelim bakmaya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-ilk-sahibinden-hatasiz-orjinal-full-plusfull-163420509/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• acil satılık demiş şartları konuştuktan sonra gidilir niye gidilmesin
  • Resimlerde acaba neden efekt kullanmış?

Şasi no ile plakayı isteyin sorgulatın

İl dışında iseniz akraba ya da tandık varsa onu yollayın sonra gelip sizde bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Sanki arabanın sol taraf boyalı gibi. Resimdemi öyle çıkmış bilmiyorum ama kapilar ve sol arka çamurluk farklı tonda ayrıca tamponda farklı tonda. Zaten resimlerin biride sol tarafi efektli gösteriyor. Net fotoğraf koymamis. Ama genede kimsenin gunahini almak istemem belkide ışıktan dolayi öyle çıkmıştır.

Cidden öyle alacak kişinin iyice baktırması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugios34

Sonun bi araç beğendik babamla ama fiyatı uygun geldi kazasız olmasına ragmen sizce bu arac orjinal olabilir mi acil söylermisiniz ona göre boşuna gitmeyelim bakmaya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-ilk-sahibinden-hatasiz-orjinal-full-plusfull-163420509/detay

aynen böyle yazmış bir ilan vardı sahibindende fiyatı da uygundu arkadaşa golf almaya gittik aracı yakından inceledim huylanıdım, ön çamurlukta milimetrik kayma vardı arka kapının birinin cam lastiği deforme olmuştu,yani içime sinmedi ama adam sadece çamurluğun ucunda boya var diyordu heryeri orjinal diyordu, sanayiye götürdük ustaya göstermeye adam bir iki baktı komple boyalı dedi. tabi satıcı başladı kıvırmaya efendim boyalı diye bi daha trafiğe çıkmayacak mı ,vs. demem o ki fiyat piyasanın dikkat çeker ölçüde altındaysa ve arabada hiçbir problem kaza bela yok diyorsa bi önyargılı olmakta fayda var.

• Açıklamaya yazdıklarına baksanıza öyle birinden araç mı alınır. Bi gidersiniz şimdi tavan hariç değişen yok der
  • Fotoğrafları biraz inceledimde ön sağ çamurluk ya değişmiş ya da komple boyalı gibi ,bi plakayı şu mesajla sorguluyorlarya oradan sorgular mısınız ayrı ayrı hem hasar miktarı hem km ve kaza adeti . bir araca bakarken Son muayenede km si 230 000 km olan aracı adam 90 000 km diye yazmıştı mesajda çıkmıştı. dediğim gibi ön sağda birşeyler var gibi hatta tampon da işlem görmüş. aracı görsem çıplak gözle söylerimde bakma fotoğraftan bu kadar. ön tampon kaput ucu ve sağ ön çamurluğa dikkat lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihl

quote:

Sonun bi araç beğendik babamla ama fiyatı uygun geldi kazasız olmasına ragmen sizce bu arac orjinal olabilir mi acil söylermisiniz ona göre boşuna gitmeyelim bakmaya

aynen böyle yazmış bir ilan vardı sahibindende fiyatı da uygundu arkadaşa golf almaya gittik aracı yakından inceledim huylanıdım, ön çamurlukta milimetrik kayma vardı arka kapının birinin cam lastiği deforme olmuştu,yani içime sinmedi ama adam sadece çamurluğun ucunda boya var diyordu heryeri orjinal diyordu, sanayiye götürdük ustaya göstermeye adam bir iki baktı komple boyalı dedi. tabi satıcı başladı kıvırmaya efendim boyalı diye bi daha trafiğe çıkmayacak mı ,vs. demem o ki fiyat piyasanın dikkat çeker ölçüde altındaysa ve arabada hiçbir problem kaza bela yok diyorsa bi önyargılı olmakta fayda var.

bana sorarsanız o araçta sıkıntı var çamurluk falan degısmıs gıbı duruyor hatta kapılar da boyalı gıbı hem düşünsenize o fıyata ılana vermıs adam 0 araba almıs demek ki para sıkıntısı yok o zaman galerıye versın aracını sonucta aracı temız

ben bulaşmayın derım ama yakınsanız bı bakın tecrube olur herkeze

• quote:

Orijinalden alıntı: helyhansen

quote:

Orijinalden alıntı: mihl

quote:

bana sorarsanız o araçta sıkıntı var çamurluk falan degısmıs gıbı duruyor hatta kapılar da boyalı gıbı hem düşünsenize o fıyata ılana vermıs adam 0 araba almıs demek ki para sıkıntısı yok o zaman galerıye versın aracını sonucta aracı temız

ben bulaşmayın derım ama yakınsanız bı bakın tecrube olur herkeze

"EKSRA ÇOK ÇOK ÖZELLİKLERİ VARDIR İSTANBUL CİVARIN DA TEKTİR ... TESİSAT HERŞEY WARDIR YENİ ARAÇ ALDIM SIFIR OYÜZDEN SATIYORUM' Anadoluda bir ilçe olsa da bu civarda tektir anlarımda istanbul civar ne ya, çok çok özellik ne birde tesisat herşey var. Parasal açıdan sıkıntısı olmayan adam buysa böyle murat şoförü gibi arabasını tanıtmaz heralde . Bakalım ne çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihl -- 7 Mayıs 2014; 3:45:47 >

• Ilan aciklamasinda fazla soze gerek yazıyorsa ya galericidir yada emlakci deneyimle sabit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hepinizin ilgisi için teşekkür ederim bende huylanmıştım açıkcası ama piyasası 50 bin e var temiz araç çok düşük değil fiyatı aslında ama resmen arac taklalı gibi bütün birleşme yerleri aralıklı baya ama gidip görecegiz bu hafta sonu tanıdık ustaya gösterelim bakalım

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-center-dan-2011-giulietta-1.4-multiair-170-hp-distinctive-163011191/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-temiz-kupon-158018215/detay

Bu iki araçta yakın fiyattalar bunlardada kaza yok deniyor ikinci araç sol çamırluklu değiştirmiş mesela

• adam yazı bile yazamıyor. sıkıntı çıkınca anlayışlı olması zor.
  • En iyi maceraya atılmamak sonuçta 45 bin az para değil max 45 bine ne önerirsiniz hb sedan fark etmez aile arabası olacak dış tasarımı eskimeyecek 5 sene en az 3 sene binilecek dizel benzin önemli değil az km yapılacak senede

• quote:

En iyi maceraya atılmamak sonuçta 45 bin az para değil max 45 bine ne önerirsiniz hb sedan fark etmez aile arabası olacak dış tasarımı eskimeyecek 5 sene en az 3 sene binilecek dizel benzin önemli değil az km yapılacak senede

Aracı ablanıza mı alacaktınız öyle hatırlıyorumda, eğer öyleyse ablanız evliyse çocuğuda olacaksa sw bir araç bakın tam bir kadın ve aile arabası, alışverişte arkasını dolduruyorlar, sonra bebek arabasını pusetini rahatça koyabiliyorlar vs. ama evli değilse o zamanda Giulietta gibi kadınla özdeşleşmiş aracı tavsiye etmem, özellikle de yalnız seyehat edecekse. Ne bileyim ben mi çok pinpirikliyim yoksa doğrusu mu bu, yani aracı iki km öteden gören maganda bozması art niyetli insanlar kesin kadın vardır dedikleri araçlar bunlar. Günde üç dört saat trafikte kalıyorum ve çokça kadın sürücülerle kazaya karışmış araç görüyorum genelliklede ufak çaplı kazalar, bunada kanınlar araç kullanamıyor diye kılıf uydurulur şurası doğru ,kadınlar genellikle sağındaki solunda ki karşısında ki sürücülerle iletişim kurmazlar, onların yapacakları manevraları tahmin etmezler böyle dostoğru giderler, oysa trafikte te iletişim gerekir diğer araçların ne yapacaklarını tahmin etme onlara karşı konum alma, kısacası defansif sürüş, ama buda kadınların yapısıyla pek uyuşmayan bir durum, o zamanda erkeklerin bu konulara biraz daha dikkat etmesi gerekirse sorun kalmaz tabi bu söylediklerim bütün kadınlar için geçerli değil. Konu dağılmasın hemen toparlıyorum, demem o ki art niyetleri insanların dolaylı dolaysız tacizlerinden çekinmeme ,karşı koyabilme durumu varsa bir böyle bir araç düşünülmeli, sanırım aynı zamanda neden büyük 4x4 araçların kadınlar tarafından tercih edildiğinide açıklıyor bu yazdıklarım. Ha başka türlüyse kendine alacaksan yine bu araç erkeğe eğreti durur diye düşünüyorum. bu benim düşüncelerim.

• direkte baya sağllamış yanlız
  • Tesisat var lafından bagajda adam boyunda hoparlör olma ihtimalini çıkaran bir tek ben değilimdir umarım.

• Aralık ayında vadesi sona ermiş olan Kasko poliçesinden 2 adet hasarı var.

Haberiniz olsun.
  • 2010 Audi a3 falan bakabilirsiniz,kapı sorun değilse Audi a1 ve volvo c30 falan bakabilirsiniz ya da 2008 civarı 1.16 i falan da olur ama giuletta bu fiyattan hasarlı ya da pert kayıtlı falan bulursunuz.

• İlan detayını okumak yeterli oldu, o araba 3-4 kusur çıkar en az...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.