Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (908. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: timsahhh , Dae-su Oh
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
69.709
Cevap
2.051
Favori
8.321.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mor Lahana M kullanıcısına yanıt
    Axe africa axelarin icinde en iyisi bence suan piyasada yok sanirsam capitol blue gibi unutulmaya yüz tuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, aranıza yeni katılmış bir acemi müşteri olarak önceki kullanıcı yorumları ile bir liste yaptım yanıldığım şu daha iyi gider dediğiniz tavsiyelerinize açığım. 25 yaşında evli ve genelde orta resmi giyinen ofis çalışanıyım. Bu kriterleri göz önüne alarak seçimlerim hakkında fikirlerinizi rica edeceğim :)

    1-Armani Eau d'Aromes
    2-Herod Parfums de Marly
    3-Diesel Only The brave Tattoo
    4-Chanel Chance (eşim için)
  • Bu arada Serge Lutens - Chergui için nette yorumlara falan bakınıyorum ama parfümü seven sevmiş,bir okadar yeren var diyemeyeceğim resmen gömenler de var anlayamadım :) ama vardığım kanı şu herhalükarda el altında bulunması gerekir gibi hissediyorum :)
    detaylı yorumlar da buradan gelince net bir karar veririm kendi adıma:)
  • Chergui bildiğiniz seccade kokusu gibidir tarçınlı bal gibi mistik farklı bir havası var.Muhafazakar kesimin de çok seveceği kabul edeceği bir tarzı var.

    Hatta bir akradaşım bu parfümü seccadesine bile sürüyor o kadar mistik bir yanı var yani...

    Gelelim parfüme bildiğiniz bence bir baş yapıt hem mistik yanı olan büyüleceği ruhani bir tarafı var.Tütün, bal, amber ve tütsü ile çok yoğun şekilde açılan bir parfüm düşünün.Sonra ekstradan koyu, sıcak ve tatlı baharatlar ekleniyor kakule, küçük hindistan cevizi, karanfil, tarçın gibi bir çok baharat..Bir süre sonra kremsi vanilya ile yumuşuyor ve sandal ağacı etkisiyle yumuşak bir şekilde kapanıyor...Dediğim gibi yoğun tatlı,amber ve hafif tütün tütsü temalı mistik bir parfüm Cehrgui...Parfüm birikimi ve yaş gerektiren cinsten...25 yaş altı uzak dursun ve parfüm kültürü one milliondan fazla olmayanlar yine uzak dursun.

    Parfüm kültürünüz çok fazla değilse çevrenizden alacağınız tepkiler de genelde bu ne ya hacıyağı mı şeklinde olabilir ama zaman isteyen bir parfüm chergui zaten adından da anlaşılacağı gibi çöl rüzgarı demek doğudan gelen çöl rüzgarı Chergui..

    Zaten doğunun o mistik ve baharatlı tatlı havasını içinde barındıran bir baş yapıt...

    Eser'in ürünü elime geçmedi bende orjinal sample var ona göre yaptığım yorumdur ama 2 gün sonra Eser'in tester elimde olacak ona göre güncellerim yorumumu...

    Umarım parfümü hiç bilmeyenler için bir faydam olmuştur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 15 Kasım 2016; 11:40:29 >
  • Elinize saglik. Cok degerli bir yorum. Orjinali uzerinden detayli tasvirini aldiktan sonra sonra prive'in da denemesini yapabilecek olmaniz karsilastirma acisindan bizlrr icin buyuk sans. Bu arada parfumun tarifingiderek beni heye anlandiriyor. Bakalim bugun hafif bir rahatsizlik sonucu evdeyiz. Belki aksam uzeri gecer elime.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar invictus hakkında yaptığım yorum özür dilerim. Ben fıslatmayı çok kaçırdım yarım saatte 20 den fazla fıslatınca koku farklı bi hale girdi haliyle :) Şimdi 5-6 fısla on numara her şey. :) Bugün bulunduğum ortam içerisinde çok güzel yorumlar aldım. Zaten yaklaşık bir yıl önce tekrar eser beyden aldığımda kız arkadaşım tarafından çok beğenilip sürekli onu sıkmam söylenmişti ama uzun bi ara geçince şimdi de parfümü çok kaçırınca haliyle..:) Eser beye çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende parfümlerimi deneme imkanı buldum.
    Hepsi yine on numara.
    Özellikle OPUS V ve HEROD favorilerim oldu.
    Hanım ise en çok Gucci'yi beğendi.Hanımın benim gibi baharatla pek arası yok :)
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Yanlis anladiniz sanirim. Benm listemde olunca, bari bunun yerine baska bir parfum alayim diye dedim. Parfumlerin genel olarak kalitesi anlaminda birsey demek istedm. Boyle anlasildiysa kusura bakmayin lutfen. Yoksa invictus u disarda deneyen ve her magazada kesinlikle onume konulan bir parfumdur. Yorum icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minimalist kullanıcısına yanıt
    Numunesi olanlardan denediklerime göre :

    mandalina - solo
    yosun - aqua marine (çok bariz)
    deniz - millesime (tuz ve meyvemsi kokularla beraber)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batarist

    Yanlis anladiniz sanirim. Benm listemde olunca, bari bunun yerine baska bir parfum alayim diye dedim. Parfumlerin genel olarak kalitesi anlaminda birsey demek istedm. Boyle anlasildiysa kusura bakmayin lutfen. Yoksa invictus u disarda deneyen ve her magazada kesinlikle onume konulan bir parfumdur. Yorum icin tesekkurler

    Estagfurullah. Burasi samimi bir ortam. Burada kimsenin cikari ya da kotu niyeti sozkonusu olmayacak sekilde bir ortama katki saglamak en buyuk dilegimiz. Parfum yorumlari ile beraber cok fazla parfumu test edip yorumlayabildigimiz icin beraberinde bir gelisim sergiliyoruz. Hic kullanmayan, parfumlerle tanisiyor, az bilen bilgi duzeyini arttiriyor, cok bilen deneyimine deneyim katiyor aama en guzeli herkes birbiri ile paylasiyor. Bilgilendirmeleri okuyan; kimsenin bilgisini kucumsemeden dikkate aldigi icin de zaman zaman tek kaynakli bilgilerde yanilsama olabiliyor. Bu aktarimi yapan arkadasin kisisel zevkinden ya da beklentilerinden kaynakli subjektifligi ortadan kaldirmak icin, Niyetim tekil yorumlardan ziyade bu genis kapsamli konuda ayni parfumlere iliskin farkli yorumlarin da dikkate alinmasini saglayabilmek. Bugun Eser'den ilk siparisini heme yorumlayacak istekliligi goaterebiliyorsa musteriler, bu konudaki samimiyetten kaynakli. Bu samimiyeti bozmamak icin kisilere sinirlama koyamayiz, ancak okuyanlari diger yorumlari da dikate almasi icin uyarabiliriz. Siz de boyle bir hatirlatmaya denk geldiniz, niyetim kirmak degildi, belki de cok seveceginiz bir parfumden mahrum kalmanizi engellemekti.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chergui'yi mesir macununa benzeten yorumcular olmuş farklı platformlarda. Hakikaten baharat kullanımıyla onu da andırmıyor değil. Favori baharat temalı parfümüm olabilir zamanla.
  • teşekkür ederim nacizane yorumunuz için..sanırım günlük kullanamayacağım ama yine de EMİR gibi bunu da pörtföyüme alarak zaman zaman kullanacağım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulkarneyn___ -- 15 Kasım 2016; 14:29:32 >
  • Eser bey merhabalar,
    Şöyle bir liste çıkarttım acaba stoklarınızda var mı? Hemen sipariş vermek istiyorum.

    1)İnvictus 
    2)Bleu de chanel (Delux) 
    3)rochas 
    4) Creed - Aventus
    5) DKNY - Be Delicius (eşim)
    6) Hugo Boss - Boss (Vanilyalı Boss)
    7) Paris hılton eşim
    8)TF Tuscan Leather

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esC# kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

    Hepsi mevcut siparişinizi geçebilirsiniz hocam. Yarına kargolayabilirim.
  • Merhabalar hocam invictus hangisini onerirsiniz acaba avrupa ile arasindaki fark nedir. Sanirim onceki sayfalarda sizin bu konuda yorumunuzu okumustum ama simdi hatirlayamadim ve bulamadim rahatsizlik verdiysem affola

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    Avrupa olan biraz daha tatlımsı hocam. Ben düz olanı tutuyorum ancak ikisinin seveni de eşit oranda gidiyor şuan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilalakman

    Merhabalar hocam invictus hangisini onerirsiniz acaba avrupa ile arasindaki fark nedir. Sanirim onceki sayfalarda sizin bu konuda yorumunuzu okumustum ama simdi hatirlayamadim ve bulamadim rahatsizlik verdiysem affola

    Invictus2 orjinaline daha yakin, 1 ise daha carpici. 1 daha sekerli. Daha once hic kullanmadiysaniz 1, orjinalini kullandiysaniz 2.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    2 daha şekerli değil mi abi
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Oyleydi degil mi? Mataraya donmellsin konu:))Epeydennberi invictus2 kullaniyorum 1'i sanirim yanlis hatirladim. Sendeki bilgi daha temizdir


    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    haha :D Diğer dediklerin tamamen doğru abi de şekerli olan 2. Rengi daha sarı olan.
  • 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.