Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (657. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.048
Favori
8.526.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen banada öyle geldi pek erkeksilik yok ve ben hindistan cevizi kokusu sevmiyormuşum onuda anlamış oldum
    rom kokusu çok az sanki çünkü bana pek ağır koku gelmedi rom kokusunun ağır olduğunu düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Biraz kadınsı bir parfüm. Bana göre de değil.

Bir de Fragrantica'da Rom kokusu olduğu da yazıyor.

Rom nasıl kokuyor bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yorumlarsa iyi olur.

Evet boss dediğim vanilya olan şekerli seviyorsan bence 10 numara bizim sitedeki 10 kişiye koklattım herkez bayıldı bence güzel ama kişiden kişiye değişiyor genede denemeni tavsiye ederim tabiki şekerli kokuları seviyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan67 -- 6 Mayıs 2016; 11:11:21 >
  • elimde invictus eski, abercomrie , killian love , creed git vardı . bunların arasından en cok övgü aldıgım invictus oldu taksiyye bindiğimde adam ismini sordu , otogarda adamın teki gelip yarım saattir etrafında dolaşıyorum çok güzel kokuyosun dedi tabi bu adamdan kordum yine aynı gün otogarda kantindeki adam ismini istedi ve sevgilimde invictusu çok beğeniyor. yalnız arkadaşım kullanıyor onda hiç bir övgü yok tamamen ten meselesi ondan sonra en cok övgü aldığım aborcomrie 3 kere tanımadıgım kız yoldan çevirip sormuştu 1 tanesi boynunu kokluyabilirmiyim diye boynuma yapışmıştı resmen

ve gelelim killian love ve creed git . ben cok begeniyorum ikisinde özeelikle git muhteşem bir koku . ama benim tenimde güzel durmadı beğenen cıkmadı sıradan bi güzel kelimesi aldım sadece . creed git ve kilian love ev de kendimi mutlu etmek için kullanıyorum artık

burdan eser hocama teşekkür ederim tekrar. cok yakında ufak bit ipariş geçeceğim
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    Birader hakikaten idrak konusunda sıkıntı çekiyor gibi bir halin var. Düşün ki ülkerden çikolata almışsın sen etiye gidip "bu ne biçim çikolata içi full glukoz şurubu, ayrıca bir de çikolatanın içinden kıl çıktı" diyorsun. Ondan sonra da "Çikolatacısınız ne farkınız var ki? Ayrıca istediğim çikolatacıyı istediğim gibi eleştiririm! Size noluyor be!" diyorsun. Ne kadar mantıklı durduğuna sen karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

elimde invictus eski, abercomrie , killian love , creed git vardı . bunların arasından en cok övgü aldıgım invictus oldu taksiyye bindiğimde adam ismini sordu , otogarda adamın teki gelip yarım saattir etrafında dolaşıyorum çok güzel kokuyosun dedi tabi bu adamdan kordum yine aynı gün otogarda kantindeki adam ismini istedi ve sevgilimde invictusu çok beğeniyor. yalnız arkadaşım kullanıyor onda hiç bir övgü yok tamamen ten meselesi ondan sonra en cok övgü aldığım aborcomrie 3 kere tanımadıgım kız yoldan çevirip sormuştu 1 tanesi boynunu kokluyabilirmiyim diye boynuma yapışmıştı resmen

ve gelelim killian love ve creed git . ben cok begeniyorum ikisinde özeelikle git muhteşem bir koku . ama benim tenimde güzel durmadı beğenen cıkmadı sıradan bi güzel kelimesi aldım sadece . creed git ve kilian love ev de kendimi mutlu etmek için kullanıyorum artık

burdan eser hocama teşekkür ederim tekrar. cok yakında ufak bit ipariş geçeceğim

edit : sigara kullanan birisiyim bun rağmen kokular oldukça kalıcı . ..
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    behsettiğiniz invictus "Paco Rabanne - iNViCTUS" modeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaNOnE

hangi kozmetikten aldığımı hatırlamam pekte mümkün görünmüyor. ayrıca burada şöyle bir algı var "Forumun Parfümcüsü" Gözlükçücü Saatçisi vs

eleştirip eleştirmeyeceğimi kimseye soracak değilim yerinizi yurdunuzu ve lafınızı bilin. bende düzgün konuş işine bak benim hakkımda fikir beyan etme hakkını sana vermedim kendine gel. eğitimi ben sana veririm aslan işine bak herkes burda kendini savunabilir sana kalmadı işine bakacaksın kimsen kimliğini bileceksin işine gücüne bak asabımı bozma benim.

Edit: Yok yine yazmayacağım sana bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 6 Mayıs 2016; 12:26:49 >
  • Güzel bir deyiş vardır ahali; "Don't feed the troll"
  • Yıllardır orijinal parfüm kullanan birisi olarak arkadaş tavsiyesiyle ben de bi deneyecem. ilk siparişimde 8li paket almayı planlıyorum, umarım pişman olmam...
    Boss bottled kullanıyorum genelde, sitedeki Hugo Boss - Boss (Vanilyaly) [Bs.V] - Hugo Boss - Boss (Bottlet) [BSS] hangisini önerirsiniz ?

Kendime şöyle bir liste yaptım...
    Creed - Virgin island Water (Yeni) [ViW] (Deneme Amacıyla)
    Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]
    Paco Rabanne - One Million [1.M]
    Carolina Herrera 212 Sexy MEN (Yeni)[2SX]
    Armani Black Code [ARM]
    Armani Acqua Di Gio [GiO]

Kadın parfümü olarak ne önerirsiniz? Sipariş vermişken kız arkadaşıma da alayım 1,2 tane ayıp olmasın...
    Bir arkadaş Chanel Chance [ŞNS] demiş, başka önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karateboy -- 6 Mayıs 2016; 14:57:05 >
  • karateboy kullanıcısına yanıt
    hugo boss vanilyalıya bir şans verin bence.

chance dışında lacoste orjinali çok beğenerek kullanıyor arkadaşlarım.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Aldığı parfümler arkadaşı fena çarpmış Eser hocam Kaliteden ödün verilen ürünlerin böyle yan etkileri olabiliyor
    TomFord Black Orchid
    Creed Virgin Island Water
    Issey Miyake

Kadın parfümü olarak kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 6 Mayıs 2016; 17:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser Bey'den ikinci kez sipariş verdim. Açık parfümde bu kaliteyi bulmak imkansız diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Satışa devam ettiği sürece kendisinin daimi müşterisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinay16 -- 6 Mayıs 2016; 16:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

behsettiğiniz invictus "Paco Rabanne - iNViCTUS" modeli mi?

Evet o

versace kristal veya dior j'adore.
    ama chanel chance kesin listede olsun

chanel mademoiselle de hoştur (30 yaş ustu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 6 Mayıs 2016; 18:00:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalfthepurple

hugo boss vanilyalıya bir şans verin bence.

chance dışında lacoste orjinali çok beğenerek kullanıyor arkadaşlarım.

eser hocamin armani she ,de orjinale cok yakin

yumusak pudramsi hos bir parfum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 6 Mayıs 2016; 17:26:08 >
  • arkadaslar eser hocamdan daha evvel aldigim bayan parfumlerimden hosuma gidenler.aldigim kisiler severek kullaniyor

chanel chance
    versace crystal
    chanel mademoiselle
    lady million
    dior J'adore
    lacoste classic
    armani she
    euphoria
    shiseido(tester almistim

benimde merak ettiklerim alttakiler:)

dior cherie (miss dior normal orjinali var
    chloe love(orjinali var
    estee modern muse
    armani si(orjinali var
    midnight poison
    thierry mugler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 6 Mayıs 2016; 18:01:36 >
  • Herkese iyi günler dilerim. Eser abimden bir çok alışverişim oldu. Tekli, paket, tester... şeklinde. Şimdi beğendiğim ve beğenmediğim parfümleri yazacağım. Sizden ricam bana tavsiye vermeniz. Şuan Boss Vanilyalı kullanıyorum. Kokuyu çok seviyorum, beğenerek kullanıyorum ancak yazın biraz boğucu olabiliyor Mont Blanc -Emblem'e bayılıyorum ancak kalıcılığı parfümün yapısı gereği az (Tutaste parfüm ile alakası yoktur)

Daha önce denediğim parfümler (sevdiklerimin yanında "+" işareti var. "+-" olanlar, fena değil dediklerim.)

*Not: Parfüm kişisel zevk meselesi olduğundan dolayı, kimseyi etkiemek istemiyorum. Ben beğendim diye başkası beğenecek ya da beğenmeyecek diye bir şey yok. Bu cümleleri kurup tavsiye istemem biraz gülünç bir durum, farkındayım Eser abimin parfümlerinin sonuna kadar arkasındayım. Hepsi üst düzey kalitede parfümler.

Dolge & Gabanne - The One (Yeni) [THE]
    Burberry Touch [TCH]
    Creed - Virgin island Water (Yeni) [ViW]

Hugo Boss - Boss (Vanilyaly) [Bs.V] [+]

Yves Saint Laurent La Nuit de L'homme [YSL] [+]

Armani Black Code [ARM]

Mont Blanc - Emblem [EMB] [+]

Terre D'Hermes [HRM]
    Chanel - Bleu de Chanel Delux (20 tl 50ml) [CHN]

Diesel - Fuel For Life [FUEL] [+]

Diesel - Only The Brave TATTOO [TTO]
    Creed - Aventus Delux (20 tl 50ml) [CRD]

Paco Rabanne - One Million [1.M] [+-]

C. Dior - Sauvage (Yeni) [SVG][+-]

Nicos - Sculpture [SCL] [+]

Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV] [+-]
    Paco Rabanne - iNViCTUS Avrupa (Yeni) [iN2][+]

Armani Black Code [ARM]
    Givenchy - insense ultramarine [GV]
    issey Miyake l'eau d'issey [iSY]
    C. Dior Homme intense (20 tl 50ml) (Yeni) [Dior]
    Kilian - Straight To Heaven (White Crystal) Delux (20 tl 50ml) [STH]
    Creed - Aventus Delux (20 tl 50ml) [CRD]
    Creed - Millesime imperial Delux (20 tl 50ml) [MLS]
    Chanel - Bleu de Chanel Delux (20 tl 50ml) [CHN]

20 yaşında, üniversite öğrencisiyim. Mevsimlik ve günlük kullanabileceğim bir koku istiyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Öneri yaparken "öğrenci kafasına" göre yaparsanız sevinirim. Tarifi zor kokular olsun. Çevremdekiler "GİT" gibi bir parfüme, "deterjan, traş kolonyası, çam ağacı" benzetmesi yapmış kafaya sahip insanlar Bizim de kafa yapımız "kızlar beğensin, istersek at kokalım" hesabındayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 6 Mayıs 2016; 19:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escalepion

hocam konuyla alakasız olacak ama yeri gelmişken sorayım.mesaj geçmişlerine nasıl baktınız? ben kendi mesajlarımı bile göremiyorum .nerden bakılıyor?

kusura bakmayın yeniyim forumda :) forum kültürüne de biraz yabancıyım

Kullanici adina tikliyorsunuz.Profil aciksa son aktiviteler diye altta sergileniyor

• GittiGidiyor siparişlerinin kodlarını artık paylaşmıyorum arkadaşlar. Onlar kargolanınca otomatik GG sistemine düşüyor. GG alışverişi yapanlar - Aldıklarım kısmından kargo kodlarını alabilirler.

Aşağıdakiler sadece havale / eft ile yapılan alışverişlerin kodlarıdır

6 Mayıs MNG kargo takip kodları:

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

KA651917 06/05/2016 KEMAL Ü
    KA652269 06/05/2016 ÜMİT İ
    KA652682 06/05/2016 EMRAH S
    KA653374 06/05/2016 FIRAT D
    KA653830 06/05/2016 EVREN H
    KA666330 06/05/2016 SERKAN N
    KA666526 06/05/2016 YASİN Ç
    KA667180 06/05/2016 MUHAMMED M U
    KA667476 06/05/2016 ÖMER Ş
    KA667677 06/05/2016 GÖKHAN Ç
    KA668253 06/05/2016 SALİH K
  • Hermes i bir kez daha bilegime sıktım.Gercekten guzel kokuyor ve kalici bir koku.Simdi daha cok begenmeye basladim.Biraz oturakli bir koku.
    Creed viw kullaniyorum ve cok memnunum.ilk bahar, yaz ,sonbaharda bile gideri olur...Cocugu tip merkezine goturdum.Danismadaki sarisin hatun mis gibi bahar koktu dedi.Tabi cocugun ates 39 derece ben gulumsemesine karsilik veremedim ((:

C. Dior - Sauvage (Yeni) [SVG]
    Bunun numunesi gelmisti.Sevdigim tarzda bir koku degil.Ama etkili bir koku.Fragranticada seven ve asik olan cok.Bu arada begenmeyende bi o kadar var.Cok bilindik klasik kokulara benziyor.Seveni kullanir sadece...

Parfum cahili olarak ,eser hocayada ayip olmazsa bisey sorcam arkadaslara.Benim urunlerimi diger acik parfumlerle kiyaslayin demisti galiba.
    Meshur bilindik 2 3 acik parfum markasi var.Elinde olupta bunlari tutasteyle kiyaslayan oldu mu?
    + kenzo ve 212 sexy man hakkinda yorum alabilirsem memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERYX -- 6 Mayıs 2016; 20:53:24 >
  • 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.