Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (659. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.048
Favori
8.526.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz gourmand tarzlardan Thierry Mugler - Pure Havane, Thierry Mugler - Pure Malt ve ScentStory - 24 Gold listede olsa ne güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prive'nin gg deki komisyonu kaldırıldı. Havale de GG de 50 tl kargo dahil. Artık pakete ekleyenler 5 tl nin lafını etmezler :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam lafi bana vuruyosunuz ama.inanin simdi elestirdigime bin pisman oldum.Lutfen boyle dusunmeyin ben biseyin lafini etmedim dikkat ederseniz sadece kargosuz private ilani acilsin dedim mevcut private yanina.İnanin suan uzgunum keske hic konusmasaydim.Szi asla uzmek istemem.:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 7 Mayıs 2016; 14:05:18 >
  • Paketler hariç hepsi kargosuzsu. Ona da konustular kargolu yaptım :) Böyle olsun bizim için çok önemli değil. Laf vurmuyorum ne haddime hocam zaten sana haberli hazdım mesajı :) Sorun yok böyle kalsın.

Sevgilerimle.
  • Eser hocam belki sizde haklisiniz her bi kafadan ayri ses .Bende baliklama atladim birazda fevrice tabiki.Szi kirdiysam ozur dilerim.Lutfen kusurumu mazur gorun.

Saygilar İyi Alisverisler.

• Eser hocam heeley sel marin de olabilir mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terlemeyi engelleyen azaltan ama kokusuz !!! deo- rolon önerisi olan var mı?

ya da abi mesela burada çok sevilen kokuların Deo sunu yapma şansın var mı çalıştığın fabrika ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Eser hocam belki sizde haklisiniz her bi kafadan ayri ses .Bende baliklama atladim birazda fevrice tabiki.Szi kirdiysam ozur dilerim.Lutfen kusurumu mazur gorun.

Saygilar İyi Alisverisler.

Estağfurullah hocam sorun yok. Sayenizde güzel bişey oldu :)

-----------

meetingpoint

Heh bi o eksikti :D Fabrika nereden bilecek Heeley'i :D
  • Bilmezler mi ? bir de hocam neden DG Light Blue bayan var da erkek yok ?? Begenmediniz mi ??

• GittiGidiyor alışverişlerinin kodunu artık buradan paylaşmıyoruz. GG alımlarındaki kodları, ALDIKLARIM kısmından takip edebilirsiniz.

7 Mayıs MNG kargo takip kodları:

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

KA885309 07/05/2016 EMRE A
    KA885487 07/05/2016 M.ARİF Ş
    KA885678 07/05/2016 ALİ CK
    KA885901 07/05/2016 MEHMET Ö
    KA886125 07/05/2016 BURAK B
    KA886309 07/05/2016 MURAT U
    KA886507 07/05/2016 BURAK Y
    KA886743 07/05/2016 ENVER H G
    KA887007 07/05/2016 YILMAZ Y
    KA887168 07/05/2016 YAKUP A
    KA887468 07/05/2016 HACI M T
  • meetingpoint M kullanıcısına yanıt
    Bilmezler sanırım çünkü ben bile koklamadım hala bunu.

Bilmiyorum hiç denemedim. Bayan ve erkeği olan kokuları genelde listeye almayı pek sevmiyorum, karıştırılıyorlar. Black code - brb classicler kaldıramayacağım için varlar :)
  • İnsallah yarin Siparisimi gececegim Gittigidiyor dan Zira kendisi her kolayligi bizlere sagliyor.Eser hocam kaliteden sasmaz.Sayesinde dunya markalari kokuyor heryerimiz :) Cok iyi bir olusum burasi ve konusu, Eser hocam sayesinde bizler gercekden kaliteyle tanistik ben arkadasim...

Sunu belirtmeliyimki piyasada bu denli isini ehliyle yapan kullandigi malzemeden tutta,urun kalitesi,paketleme,satis sonrasinda herhangi bir problemde magduriyet gderme ve hizli geri donus.Daha ne olsun

Ayagimiza kadar getirmis bu hizmeti Yoksa taa Artvinlere gderdik :) Eser hocam gbi isini iyy yapan gercekden her zaman kazaniyor.Hani bazen biseyi kesfettimi onu birakmazsiniz ya .Et icin ayni kasapi ,meyve icin taze mevsiminde satan bi manavi ..Herzaman gittiginiz berber gbi..İsde artik bzimde bi parfumcumuz var dyebiliyoruz..Burasi cok onemli cunku.

İcimden geleni yazmak istedim kendisi umarim uzun zaman bizle beraber bu cizgide devam eder.Kendisine cok tesekkur ederim iyi nyetli ve aile dostu yaklasimindan oturu.Gercekden bunca insan yorumlarinda yanilmiyor.

• Arkadaşlar C.Dior Oud Ispahan kullanan var mı? Kokusu nasıl neye benziyor :)

• Aphasia kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bi ara arkadaşımda koklamıştım ve ismini sormuştum aklımda çok bir şey kalmadı ama zannedersem sandal türü bir agaç kokuyor. Ve bu kokunun yanında çok canlı bir gül kokusu hitap ediyordu ama o odunsu agaç ın ne oldugunu bilmiyorum fena bir kokusu yok bnm hoşuma gitti ama tercih etmezdim.

• Aphasia kullanıcısına yanıt
    Oud ıspahan öd ve gül karisimi bir koku. Agir bir gul kokusu var. Parfum de agir ve oldukca kalici bir parfum. Daha hafif gul kokusu icin dior ambre nuit tercih edilebilir. Bond my oud da hafif gul icerir. Eger bond my amber istenirse ondaki gul my ouda gore biraz daha yuksektir. Koku olmasa da kisaltma da isim benzerligi olan armani d'aromes de guzel bir esans. Bu da ek tavsiye olsun.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 7 Mayıs 2016; 21:20:32 >
  • bende bugün siparişimi teslim aldım, kokuların hiçbiri hakkında bilgim yoktu öylesine aldım, gerçekten de çok kaliteliler kokular kalıcı, özellikle 1 parfüm seçme hakkını Eser beyden rica ettim o da invictusu önerdi en çok da hoşuma o gitti, diğer aldığım parfümler

Creed - Virgin island Water (Yeni)

armani black code

Hermes ? Terre d?hermes

Hermesin kokusu hoşuma pek gitmedi diğerleri de güzel, bu parfümleri tüketince bundan sonra tüm parfüm ihtiyaçlarımı Eser beyden karşılayacağım, teşekkür ederim kendilerine
  • deluxlardan 1 tane kalıcı erkek kokusu önerebilir misiniz öne çıkan bir koku olsun lütfen

şöyle bir liste belirledim okuduğum yorumlardan tavsiyeler üzerine

Creed - Millesime imperial Delux (20 tl 50ml) [MLS]
    C. Dior - Ambre Nuit (Yeni) [DAN]
    Abercrombie & Fitch - Fierce [ABR]
    Chanel - Bleu de Chanel Delux (20 tl 50ml) [CHN]

güzel kokular mıdır bunlar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 7 Mayıs 2016; 21:31:57 >
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Tomford black orchid gayet kalicidir. Dior ambre nuit kalicilikta cok basarili ve belirtilenler arasinda en oznel parfum.

Saygilarimla.

• Hocam merhabalar bu sıcaklarda black orchid ve ambre nuit kullanıp ne kndinşze nede cevrenizdekilere eziyet etmeyiniz chanel de bleu ve abercrombie güzel yazlık klas kokulardır tercih edebilirsiniz kalıcılıkları çok iyidir ve orjinallerine benzerlik muazzam daha doğru secim için ne tarz kokukar sevdiginizi belirtirseniz ona göre yardımcı oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meten1903 -- 7 Mayıs 2016; 23:24:20 >
  • Tavsiyeleri iz icin tesekkur ederim zaten 4 kutu almistim yani sirf yaz icin dusunmuyorum black orchid ve ambre nuit kış icin iyi seceneklerse alabilirim ancak kisin kullanirim zaten

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.