Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (658. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.048
Favori
8.526.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişlerim elime ulaştı. Değerlendirmelerim şöyle;

İnvictus(avrupa): Şekerli bir koku ama öyle ağır değil hoş bir şeker.Koku gittikçe açılıyor ve güzelleşiyor. Şekerli koku sevenler kaçırmasın derim :) .

Polo blue: Çok güzel ferah bir koku. Bence tam gençlere göre. İlk sıkıldığında tıraş kolonyası izlenimi verebilir ama 5 dakika sonra koku oturuyor.

Creed wiv: Parfüm yoğun bir limon kokusu ile açılıyor. Daha sonrasında limon hafifliyor ve hindistan cevizi kendini belli ediyor.Limon bir adım daha önde. Hindistan cevizi ve limonun harmanından oluşan hafif bir parfüm. Tam yazlık. Kör alıma uygun.

Chanel bleu : En merak ettiğim parfümlerden biriydi. Bence tam bir erkek kokusu ne ağır nede hafif tam ideal. Koku her dakika dahada güzelleşiyor. Anlatılmaz yaşanır yani :). Herkese tavsiye ederim.

Sorunsuz alışveriş için eser hocama teşekkürler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Yaptigin listeyi tam anlamadim, nicin iki defa yazilmis bazi parfumler ve bosluklar farkli?
    Yinede listedekileri denedigini ve bildigini dusunerek hem kalici hem dikkat ceken nedense forumun pek konusmadigi birkac parfum ekleyeyim

1. Givenchy Pi -
    2. Givenchy xeryus rouge
    3. V&R spicebomb

4. Aqua di gio profumo
    5. Jpg le male

Bu havalarda vanilyali boss kullaniyorsan yukardakiler sana agir gelmez @berkan0zmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyazaki -- 6 Mayıs 2016; 21:10:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam gittigidiyordan siparişimi verip, mesajımı oradan ilettim :) Beklemedeyim :)
  • miyazaki kullanıcısına yanıt
    Kopyala, yapıștır olduğu içindir hocam. Teşekkürler tavsiyeniz için. Boșluk olanlar [+]lılar beğendiklerim.

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Boşver Eser kardeşim bunaklarla, cahillerle muhatap olma...
  • Daha önceden kısa bir kaç yorum yapmıştım aldığım parfümlere şimdi biraz detaylı yorumlar yapıcam :) en beğendiklerimden başlıycam sıralamaya

C.Dior Ambre Nuit

Bu parfüm bence listedeki en iyilerden bir tanesi.İsmine aldanıp öyle ağır bir amber kokusu beklemeyin çok yumuşak, ipek gibi bir koku.Gül+pembe biber+turunçgil+amber karışımı bir şey, ben orta notalardan itibaren tatlı-karanlık paçuli de alıyorum ve bu kısmı en sevdiğim yeri.Gül fazla baskın değil en azından Bond no 9-New york Amberdeki gibi rahatsız eden bir gül kokusu yok.İlk kokladığımda tanıdık ve çok hoş geldi kokusu ve kullandıkça daha bir sevdim.Kullanım mevsimi için ilkbahar/sonbahar uygun niye kış değil derseniz bence sıcakta daha bir güzelleşiyor bu parfüm(çiçek gibi açılıyor resmen) tabi yaz aylarında nasıl olur bilmiyorum daha ama yaz akşamları da uygun dozajlamayla kullanılabilir.Bence 2-3 fıs her zaman yeterli, fazla sıkınca parfümün asıl karakteri ortaya çıkmıyor.İnşallah Eser hocam bu parfümü listeden hiç çıkarmaz

Creed Imperial

Listedeki Creedler arasında en sevdiğim (asılında tüm listede Dior ambre nuit ile birlikte favorim bu).Yaz ayları için uygun ama sonbahar/kış aylarında da kullandım hiç sırıtmadı.En çok övgüyü bu parfümle almışımdır ismini soran sorana.Meyveler+deniz tuzu+misk karışımı bir parfüm.Bir yerde okumuştum kavunun üzerine tuz serpilmiş gibi kokuyor diyordu bende katılıyorum bu yoruma.Açılışı harika ortalarda öyle sonu beni benden alan kısım koku çok güzelleşiyor sonlarda koklamaya doyamıyorum :) Güvenli limanım bu parfüm kararsız kaldığımda ilk uzandığım şişe hep.

Costume National-Scent Intense

Bu parfümün orijinalini kullanıyordum daha sonra buradan aldım ve çok şaşırdım benzerlik çok iyi ve orijinalinden koku olarak daha güzel bence.Açılışında kırmızı meyveler var gibi geneli reçinemsi tatlı amberden oluşuyor.Orijinali asılında kadın parfümü olarak piyasaya çıkmış ama erkekler daha çok kullanıyor bence haklıyız bu konuda kokunun orijinali erkeksi ama Tutastede ki daha da erkeksi olmuş bu yönden çok sevdim.Sonbahar/kış kullanımına uygun ama doğru dozajlamayla her mevsim(çok sıcak yaz günleri hariç) gider bence tabi dikkatli sıkmak lazım ;)

C.Dior Homme Intense (yeni)

Bunu anlatmaya pek gerek yok nerdeyse herkesin bildiği bir koku.Benzerlik güzel olmuş yeni versiyonunda.Kalıcılık ve farkedilirlik yüksek tek eksi nokta parfümün sonları, orijinalinde vanilya baskınken buradakinde odunsu notalar daha baskın bence bu yönüyle küçücük bir eksi alıyor benden ama yinede güzel olmuş parfümün orijinalini alamayan için en iyi seçenek bu.

Creed Viw

Yaz için yapılmış bir parfüm resmen, limon+hindistan cevizi+misk alabildiğim kokular.Çok ferah öyle uçlarda gezmeyen fazla göze batmayan güzel bir koku.Ben bir kaç kez kullanıp abime verdim arada sıkıyorum ama creed imperial varken kalkıp bir şişesini daha almam herhalde tabi zevk meselesi belki siz daha çok seversiniz bunu.

Bunlar benim şişesiyle beraber aldıklarım bunların yanında sayısız tester ve arkadaşlarımın aldığı kokular var onlar hakkında pek yorum yapamıycam ama en azından beğendiklerimi yazabilirim;

Creed Aventus
    Issey Miyake
    Jean Paul Gaultier- le male
    Chanel-Mademoiselle
    Ysl- la nuit de l'homme
    Parfums de Marly-Herod
    Kilian-Love don't be shy

Listede görmek istediklerimiz de var tabikiiii :D

Hermes un jardin sur le nil
    Creed Erolfa
    Chanel Misia veya Hdp 1889 moulin rouge,Frederic Malle Lipstick rose (ruj kokan herhangi birşey :P)
    Frederic Malle Carnal Flower
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERYX

Hermes i bir kez daha bilegime sıktım.Gercekten guzel kokuyor ve kalici bir koku.Simdi daha cok begenmeye basladim.Biraz oturakli bir koku.
    Creed viw kullaniyorum ve cok memnunum.ilk bahar, yaz ,sonbaharda bile gideri olur...Cocugu tip merkezine goturdum.Danismadaki sarisin hatun mis gibi bahar koktu dedi.Tabi cocugun ates 39 derece ben gulumsemesine karsilik veremedim ((:

C. Dior - Sauvage (Yeni) [SVG]
    Bunun numunesi gelmisti.Sevdigim tarzda bir koku degil.Ama etkili bir koku.Fragranticada seven ve asik olan cok.Bu arada begenmeyende bi o kadar var.Cok bilindik klasik kokulara benziyor.Seveni kullanir sadece...

Parfum cahili olarak ,eser hocayada ayip olmazsa bisey sorcam arkadaslara.Benim urunlerimi diger acik parfumlerle kiyaslayin demisti galiba.
    Meshur bilindik 2 3 acik parfum markasi var.Elinde olupta bunlari tutasteyle kiyaslayan oldu mu?
    + kenzo ve 212 sexy man hakkinda yorum alabilirsem memnun olurum.

Ne o arkadasim sendeki bu kenzo sevdasi...orjinal kenzoda pek buram buram kokan bir parfum drgil zaten belli bir sure sonra kendin alamiyorsun kokuyu anca birine yakinken duyulan tarzda ilerliyor...Eserin Kenzoyu begenmedinmi???eser hocanin kenzoyu denemedim o yuzden ben kendi adima kiyaslamadan ziyade baska marka kullandiklarimi paylasayim...kiyaslamayi mutlaka biri yapar.

Kenzoya en benzeyen verdure blue var( kalicilik azalmis dedin )

eser hocadan alip dene onunkiyle birlikte pien(en hosuma giden bu oldu...bolgende varsa dene pieni) ve u1 in kenzolari hosuma gitti kalici ve guzel....david walkerdan kullandim guzel ama kalici degil

Sansiro- dp -ixora....denemedim nasildir bilmem...bargelloda fena degil david walkerle ayni gibi

Eger Ankaradaysan Bati Sezer diye biryer var(Kizilay-kök çarşida)...iste oraninki orjinale baya yakin deniyor ama fiyat acik parfumlere gore biraz yuksek ...baska illerdede bayisi varmis

212 sexyman david walkerdan kullandim fena degil...

Eserin 212 parfumude kaliciymis ...onceki sayfalarda alanlarin yorumlari mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aventus43 -- 7 Mayıs 2016; 19:42:38 >
  • Fiyatllar çok artmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi YBS

Fiyatllar çok artmış ya

havale ile alınca bi fark olmuyor
  • Nasil olmuyor hocam, eskiden sanalpazar aracıligi ile 4 sise 45 tlydi kargo dahil. Üstelik sanalpazarin anlik ve gunluk indirimleriyle 30-35 tl civarına getirebiliyorduk, şimdi 60 tl havaleyle.

• quote:

Nasil olmuyor hocam, eskiden sanalpazar aracıligi ile 4 sise 45 tlydi kargo dahil. Üstelik sanalpazarin anlik ve gunluk indirimleriyle 30-35 tl civarına getirebiliyorduk, şimdi 60 tl havaleyle.

7 ay önce 58 e almışım sanalpazardan . sen çok eskiye gitmişin hocam. sanalpazarın batma durumlarından dolayı kombo artık yok :S
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben şimdi tek ürün alacağım. En ucuza nasıl alabilirim? Herhangi bir banka hesabım yok, havale ücreti öder miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet artmis fiyatlar tek urun icin 24 tl cok fazla.
    Hem daha once 16/TL tek urun alimi kargo.bize ait idi.

Birde su var mesele paket alan biri zaten kargoyu odemis oluyor.Private urunu aldigi zaman bence private ucretinde indirim.olmali 2 urun tek kargo ama 2 kargo parasi var icinde oda cok .Duzenlenirse almayi dusunurum.

Yani kisaca paketli urun yanina kargosuz private secenegi eklenmeli 55 deilde 50 filan olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 7 Mayıs 2016; 9:13:26 >
  • Boğaziçi YBS kullanıcısına yanıt
    Siz forumdaki diğer satıcı arkadaş ile karıştırdınız hocam.
  • quote:

Nasil olmuyor hocam, eskiden sanalpazar aracıligi ile 4 sise 45 tlydi kargo dahil. Üstelik sanalpazarin anlik ve gunluk indirimleriyle 30-35 tl civarına getirebiliyorduk, şimdi 60 tl havaleyle.

Ben 45 tl ye paket hiç satmadım. En uygunken 55 tl (havale fiyatı) idi. Ocak 1'de 60 tl yaptım. O da doların 2.2 den 2.8 leri devirmesinden dolayı.

-----------

ltrg

Fiyat artmış? Kargo dahil olarak ekledim ilanı. 1 ve 2 adetli kargo dahil şeklinde ilanlar var.

Prive hakkında herhangi bir düzenleme yapmayı düşünmüyorum.

3 ay boyunca %10 komisyon yerine %6 komisyon ile GG de satış yaptım kimse matematik çalıştırmadı da şimdi süper matematikler konuşuyor :D Prive paket ile birlikte alındığında ya 2. Kargoyu düşüyorum (havale alışverişinde) Yada bana sorulmadan alınmışsa gerektiği kadar numune ekliyorum. Bende kimsenin hakkı veya gönlü kalmaz. Fiyatlar hakkında düzenlemeleri ben yapıyorum o konuda yorulmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 7 Mayıs 2016; 10:43:08 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Yorulmayiz serbest piyasa sonucda merak etmeyin sizde.

Private indirim dusunmuyorum dediniz.Ben size indirim yaparken sebebinide soyledim.Paket alan bri zaten kargoyu vermis demektir.Eeee simdi paketin yanina private eklediklerinde Private kargo bedelini dusmelisiniz.Yada Kargosuz private secenegi getirinki paket alan yanina private ekler.Kargo zaten paketde odenmis.Boyle etik olmuyo kusura bakmayin.Yorumlarinizi adaletli yapin.vede mantikli oldugunu anliyacaksiniz.

Zormu kargosuz private ilani acmak.Paket alip yanina private ekleyenlere haksizlik ediyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 7 Mayıs 2016; 11:28:26 >
  • Dostum ya yazdığını değiştirme. Yada yazma lütfen.

Edit: Sen siparişini geç paket ve prive olarak. Ben paketine 5 tl nakit olarak ekleyeceğim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 7 Mayıs 2016; 11:37:38 >
  • Saolun ama havale olarak alacagim ben.Ve extra para filan istemem.Oda olmaz anliyacaginiz.Gittigidiyoru kazandirmak istemiyorum bu konu birazda soyguncu gittigidiyor icindi.Size karsi agir konusmadim ama Kusura bakmayin hatam olmussa.Bu durumda havale ile alacagim.%10 cok kazik hem szi hem bzi yoluyor resmen.

• :) Peki
  • Yaklasık 5-6 yıldır kötü bir anıdan dolayı parfüm kullanmazdım,burdaki konuyuda görünce zaten yeniden heveslenmiştim,parfüm konusundada pek öyle deneyimimim yoktur,

hic birinin kokusu hakkında fikrimde yoktu,ama Eser hocama meyve,çiçek,okyanus,odunsu,duman,orman,tropik gibi egzotik kokmayan,bir parfüm paketi yapmsını rica ettim,

bugun itibariyle siparislerimi kargodan teslim aldım ( 4 ününde kokusu hakkında fikrim yoktu sadece ,Boss (Vanilyaly) [Bs.V] yu özel olarak istedim,Eser hocama diğer 3 ünü rastgale göndermesini istedim,oda sağolsun aşşağıdaki listeyi göndermiş bana)

aşşağıdaki parfümleri,vanilyalı ve tatlı hoş kokulardan hoşlananlar tercih edebilir,benim kişisel görüşüm budur

Giorgio Armani- Acqua Di Gio Profumo (Yeni) [PRF] ( bu parfümde hos bir kokuya sahip )

Paco Rabanne - iNViCTUS Avrupa (Yeni) [iN2] ( Bu parfümü henüz çözemedim :) )

Diesel - Only The Brave TATTOO [TTO] ( bu parfümde tatlı hos bir kokuya sahip)

Hugo Boss - Boss (Vanilyaly) [Bs.V] ( Tam benim için yapılmış bir koku diyebilirim,aşırı hoşuma gitti)

Jean Paul Gaultier - Le male ( bu ürünü de tester olarak göndermiş sagolsun,ama bu koku pek hosuma gitmedi,fresh tarz bir koku daha cok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deutchwhy22 -- 7 Mayıs 2016; 12:34:47 >
  • 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.