Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31793180318131823183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tygar ı deneyimlemiş arkadaşlara sorum nasıl bir koku sauvage gibi sentetik mi ve yaza gider mi? Yaz icinde özgün güzel önerilerinizi alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MortalStroke M kullanıcısına yanıt

Açıklanan notalarında greyfurt olduğu söyleniyor ama orijinalinde de tutaste versiyonunda da birçok citrusu alabilirsiniz. Greyfurtun yanında portakal ve mandalina kokuları da geliyor bunlar parfümü yaz kokusu yapıyor zaten. Ama içindeki amber biraz olgunluk katıyor bu yüzden ilkbaharda kullanımını şahsen daha çok uygun görüyorum tabi sonuçta bir sıcak hava kokusu yazın da kullanılabilir

Benim görüşüm tabi ancak ben ofis ortamında kullanmaya çok yatkın buldum özellikle klasik giyim için güzel olacağını düşünüyorum.

• versace eau fraiche kullanan varsa yorum alabilirmiyim ? yazlık farklı bir koku önerisi yapıcak olan varsada alabilirim

Biraz sentetiklik var hocam ki ambroksan olan her koku da biraz sentetiklik olur. Açılış turunçgil notaları ama bunlar içerisinde en çok greyfurt hissediliyor daha sonra oturmuş hali biraz odunsu ama yine de o turinçgil notaları silinmiyor.

Oturması zaman alıyor kuruması güzel ama dedigim gibi biraz zaman alıyor.

Ben kendi açımdan beğenmedim yani ne bileyim artık çıtayı çok yükseklere mi çıkardık ondan mıdır bilmem ama çok basit sade düz bir koku yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçanZebra kullanıcısına yanıt

eau fraiche güzel ancak ömrü 1 saat. gym de kullanılabilir. farkedilirliği bence düşük. light blue intense'e benziyor ancak bence light blue intense'den daha güzel bir koku. ancak light blue intense daha performanslı.

elimde gucci guilty men, light blue intense, insense ultramarine de var.

bana göre koku güzelliği olarak sıralama insense ultramarine, eau fraiche, gucci guilty men, light blue intense

performans olarak gucci guilty men, insense ultramarine, light blue intense, eau fraiche.

• @EserKozmetik Hocam merhabalar ilk siparişimi geçtim 8217446946 2 bayan 2 erkek Aldım inşallah daha çok sipariş veririm

• eau fraiche bergamotlu, böyle yaş ot gibi bi kokuyla alttanda hafif meyvemsi tatlılığı var. sentetik bi koku yapısı var ama dibine girip koklamadıkça bunaltıcı tipten değil havada farklı meyvemsi yayılıyor parfüm. koku olarak ben çok beğeniyorum performasına bişey diyemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 10 Mart 2022; 21:53:54 >
  • @EserKozmetik GENTIANO [GiO Aqua Gio mu? sitede hangi parfüme benzediğini yayınlıyordunuz eskiden, lütfen devam edin bu uygulamanıza, bilemiyoruz

• siyahtemas kullanıcısına yanıt

Evet hocam konunun ilk mesajına bakarsanız hepsi yazılmış siteye bazılarını eklememişler

• ethermanTr kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, sitede de olsa, ki eskiden vardı, daha rahat ederiz... Bu arada God Save the King ve YSL Blue elektrik de harika olmuş, aradan onları da aldım tester tuzağına düşerek, iyi ki almışım, dönüşümlü sıkıyorum hepsini, elimde bir sürü parfüm oldu, birtek sauvage ve sauvage elixir biterse üzülmem :)

• @eserkozmetik hocam geçende bahsettim yok dediniz ama iPhone kullanıcısıyım safariden giriş yapıyorum ozelparfum.com üzerinde sepete ekleme ürün arama yorum okuma falan bunları gerçekleştiremiyorum. Yukarı da benim gibi bir kişi daha yazmıştı yorumları okuyamıyorum diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt

Blue elecrique nisan mayıs ayları arasında günlük kullanılır mı acaba yorumlayabilir misiniz?

• Pacific Ocean kullanıcısına yanıt

aslında gece kokusu ancak günlükde kullanılır diye düşünüyorum şahsen ben. koku ağır bir koku değil. normal la nuit'den çok hafif daha baskın.

• chmenprive @

Hocam ilettim ticimaxa, detaylı ilgilendiler. Burada 4 kişi telefondan kontrol ettik hiç sıkıntı yok. Muhtemelen çerezler ve tarama geçmişinden ötürü oluyor bu. Bunu deneyip tekrar deneyin lütfen.

Edit* safariden de kontrol ettim, sorun yok. YAzdığımı deneyin lütfen.

siyahtemas @

Görseller yine var hocam. isimden anlasılmayacak ürünlerde görsel kullanıyoruz. Aksi halde marka hariç ismi tam yazıyoruz.

Evet hocam sitedeki [GiO] Gio'dur.

İsmi şu şekilde düzenledim: ACQUA DI GIO [GiO]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 11 Mart 2022; 9:55:29 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

Tamam eser hocam müsait bir anda deneyeceğim.

Birşey daha danışınıcam size Prada D'iris parfümü üretimden kalktı mı? öyleyse ona benzer bir parfüm var mı listede?

@EserKozmetik

• 1 Kere yaptık hocam onu, devam etmedim. Benzer maalesef yok
  • Herkese merhaba, liseteden CH Good Girl gibi çekici birkaç kadın parfümü önerisi yazan olursa sevinirim.

• Eser hocam dayanamadım bir sipariş daha geçtim hayırlı satışlar :) 1424195663

• metabor @

CH Good Girl tarzına yakın bir kaç ürün ekliyorum:
    açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.com
    SCANDAL BY NIGHT [SKY] Kadın Parfümü
    https://www.ozelparfum.com/scandal-by-night-acik-parfum
    YVES BLACK OPIU [OPiu] Bayan Parfümü
    https://www.ozelparfum.com/yves-black-opiu-acik-parfum
    SIERRA PASSIONE [SPS] Bayan Parfümü
    https://www.ozelparfum.com/sierra-passione-sps-acik-parfum

ugrcan1 @

Kesenize bereket hocam teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 31793180318131823183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.