Ağzının içine sıkarsan öksürtür kardeş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3182. sayfa)

-
-
Orjinali bildiğin parfümleri al dene herkesin zevki farklı. Bide ağzına uzak yere sık. Dizler, baldır,kalça vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
invectus yok sitede
açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.com
PACO iNVENT DELUX [iNV] Erkek Parfümühttps://www.ozelparfum.com/paco-invent-delux-inv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
le laboo santral 33 stoklara ne zaman gelecek , benzeri bir parfüm önerisi verebilir misiniz ?
-
Bahsettiğiniz kokuyu bilmiyorum. Ayrıca öneri sorularına cevap veremiyorum. Öneri muhabbeti müşteriler arasında dönüyor.
Konu içinde her mesajı göremeyebiliyorum, konuda ve imzamızda telefon numaramız mevcut, ararsanız ben çıkacağım (Eser).
Ayrıca özel mesajları da atlamıyoruz Ayrıca son 3 ayda 1200+ adette satışı olan bir ürün için ÖKSÜRTÜYOR yazmışsınız. Bu yüzden ürün öksürtmüyor, siz öksürüyorsunuzdur. Bir yerlerde size uygun parfüm bakmanızı öneririm. Bilmeden koku seçimi yapmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 12 Mart 2022; 11:24:20 > -
Kışa doğru tekrar yaparız hocam, belki de bırakırım bilmiyorum. Escentric 05 gelecek. Listeye eklenince bunu almanızı öneririm. -
Selamlar.Sabunsu temiz kokan kadın parfümü ne önerirsiniz ?
Cacharel Noa hatırladığım kadarıyla tarif ettiğiniz tarzda bir kokuydu.
-
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler çok beğendim kokuyu. Gerçekten hem bir yaz kokusu ama aynı zamanda erkeksi, oturaklı ve olgun tarafı da var yayılımı da tatmin edici, sadece kalıcılığı pek başarılı değil birkaç saate gidiyor dolum tarihi 1 ay önce ondan olabilir mi acaba
-
Bir mağazada biraz kokulara bakın. İlginizi çekeni bana yazın yardımcı olurum ama deneyin önce kokulardan.
Selamlar. -
@Yangın Mavisi Hocam aradığınız notalar için Tutaste de benim kokladığım bleu de chanel ve boss bottled ikisi de güzeldir zaten 4 mevsim kokuları.Sıkarken ağzınızı kapatırsanız öksürmessiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethermanTr -- 12 Mart 2022; 17:12:10 > -
Merhaba mandalina ve sedir içerikli önerebileceğiniz bir parfüm var mı? Eser hocam clinique Happy çıkarmayı düşünüyor musunuz?
-
acqua di gio edp versiyonu çalışması gelirmi acaba
-
Aşağıdaki 2 listeyi, deneyimlemiş olanlardan, kokuları yorumlamak isteyenler varsa yorumlarlarsa sevinirim.
●T. Terenzi halley
●Chanel deauville (dea)
●Satin mood
●Gio profondo
●Terenzi kirke
●Gio düz
●d.g Light blue
Not : yazlık kışlık diye ayırmıyorum. merak ettiğim , parça parça zaman içinde alıp denemek istediğim kokular . Özellikle sucul olanlardan kalıcılığı ve koku güzelliği açısından daha önde bulduğunuz varsa yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1915 -- 12 Mart 2022; 21:38:14 >
yenilenen aventusu alıp deneyen oldu mu
-
E şimdi ne ki bu, Eser Bey'den alsak zaten 350 lira üstü alışverişlerde bu fiyatlara alıyoruz, üstelik kargo da ücretsiz, üstelik sıfır paket. Neden sizden alalım anlamadım ben şahsen. İkinci el satış usulünün böyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
-
Evet olabilir. Burun alişiyo da olabilir. Ben 5-6 fis sıkıyorum ikindiye kadar götürüyor. Oglen tazalesem aksama kadar götürür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X