baba sen neyin kafasındasın :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3183. sayfa)

-
-
Halley: Güzel koku meyveli hafif çiçeksi tropik aynı zamanda oturaklı 4 mevsim gidecek koku
Kirke: Açıkçası Eser’in yaptığı işi her zaman savunurum ama Kirke gibi orjinalinin dahi zor beğenildiği insanların sentetik bulduğu parfümlerin özel yada prive serisinde gelmesi lazım.Fiyat/performans konusunda Eser’in üstüne yok ama Kirke konusunda ya risk al şansını dene derim yada özel seride gelmesini bekle.
Profondo:İnsanların forumda gio serisini başarılı bulmuyorum demesine bakma gözün kapalı al derim orjinaliyle yan yana kıyasladım çok minimal farklar var.İlkbahar/yaz aylarının vazgeçilmesi bazen dayanamayıp 15-20 sprey olacak şekilde kışında sıkıyorum
Gio:Profondoyu tercih et.
Satin Mood:Bu yeni gelen özel seri ben bunu henüz denemedim ama kaldırılan 50’lik versiyonu bende mevcut onuda gayet beğeniyodum ama Eser bu eskisinden çok daha iyi dediği için kaçırılmaması gerek.Çok sofistike bi gül/oud kokusu.Yalnız sonbahar kış harici kullanılmaz.
Deauville:Denemedim :(
Light Blue:Bana başkasından duyulan kokusu güzel gelsede üstüme sıktığımda çürük yumurta gibi kokup beni öğürten kokudur, yabancı forumlarda da çok insan var benim gibi hisseden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
More than words satmak isteyen varsa özelden ulaşsın:)
Spicebomb extreme ne zaman gelir hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 13 Mart 2022; 15:21:43 >
Givenchy Gentlemen EDP'yi denedim Dior homme intense'i çok sevmeyen birisi olarak bu kokuya ba-yıl-dım. Dior homme intense'i karakteristik olarak hafiften andırıyor ama asla ve asla tam anlamıyla benzeşmiyorlar. Dior homme intense'e kıyasla daha tatlı, daha yumuşak ve benim açımdan daha kullanılabilir bir koku.
-
Bence çok yumuşak değil ama dhi deki iris feminenliği yok ve karabiber baharat notaları da maskülenlik katmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunca senedir gördüğüm başlık, bu kadar güzel yorum sonrası denemek istedim. Hayırlı satışlar.
7196655179
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun neler aldınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Angels Share en iyi unisex parfümü sıralamasında 1.sıradaymış bakalım dedikleri kadar varmı :) sipariş geçtim beklemedeyim
-
Arkadaşlar selam. Yardımınıza ihtiyacım var. Alanya da yaşıyorum yaz-gündüz kullanım için parfüm bakıyorum. Daha önce kullandığım ve beğendiğim parfümler :
Bvlgari - Aqva Marine (MRN)
Paco Rabanne - iNViCTUS (INV)
Bleu de Chanel- Elimde vardı.Çok beğenmedim.
Bu kokulardan yola çıkarak öneri de bulunabilir misiniz ?
Carolina Herrera - 212 Sexy Men
Carolina Herrera - 212 ViP MEN
Carolina Herrera - 212 MEN
212 serisinden kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok mutlu olurum. Yaz-Gündüz kullanımına hangisi uyar ?
Değerli fikirlerinizin için teşekkür ederim.
Kadınlar çok beğeniyor yani kendilerine yakıştırdıklarından mı bilmiyorum ama en çok sorulan parfümüm oldu geçen kış :) Tam bir kış kokusu ve gece kullanmanızı öneririm.
Eser bey listeye Atkinsons - Oud Save The King kokusunu eklediğinizi gördüm. Markanın Pirates Grand Reserve kokusunu da halledebilseniz nasıl güzel olur anlatamam. Aşırı beğendiğim Oryantal Odunsu bir kokudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 13 Mart 2022; 23:38:29 > -
Yaz ve gündüz için 212MEN, diğerleri sonbahar/kış için daha uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odin87 -- 14 Mart 2022; 0:29:2 > -
Eser Bey'e buradan da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Geçen gün siparişimle ilgili bir sorun oluşmuştu. Hemen ilgilenip, anında çözdü. Bol kazançlar üstad.
-
212 men bahar-yaz gündüz kullanıyorum çok iyi
jean paul gaultier'in le male ve ultra male varyantlarını satın aldım denemek için, malum 1k oldular
-
dagnomels
Merhaba hocam. Markanın ürünü ilgi görürse diğer başarılı ürünlere de yavaş yavaş bakarız inşallah.
MIKROP DOGAN
Farklı bir çalışma ile bu cuma tekrar stokta olacak. Aynı gün numunesi de dağıtılacak.
------
Escentric molecules - Escentric 05 yarın listeye eklenecek.
Le male Le parfum - 20 22 mart arası listeye eklenecek
bilginize.. -
Listeye yeni parfümler yazma zamanı geldi o halde, az önce sipariş geçtim. Le Male Le parfumu da çok merak ediyorum gelince mecbur onu da alacağım
-
Güncel siparişlerle gelen tester nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X