Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2577. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Harun balcı
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.057
Favori
8.502.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25752576257725782579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parfümler benim de elime geçti Eser abi yine mükemmel iş çıkarmış.

Uzun süredir tutasteden sipariş veriyorum. Bundan bi önceki parfüm alışverişimi ahmaklık edip bargellodan yapmıştım. Gerçekten ben belirgin bir fark görüyorum diğer açık parfümler ile tutaste arasında. Tutaste çok daha kaliteli.

Parfümlere gelecek olursak benim parfüm yorumlama yeteneğim yok fakat “He wood Rocky Mountain” için şunu söyleyebilirim: “Gerçekten harika olmuş.”

Başıma bir şey gelmeyecekse şunu da söyleyebilirim: Aventustan daha çok beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redys R kullanıcısına yanıt
    Isısı sabit olan bir odada (banyo, mutfak gibi alanlar uygun değil)
    kapalı ve karanlık bir dolapta
    mümkünse kutularının içinde saklayın.

Buzdolabı diyenleri dinlemeyin, parfümler için zararlı.

Parfümlerin 2 büyük düşmanı vardır: Güneş ışığı maruziyeti ve hızlı ısı değişimleri.
  • Blue sapphire oda kokusu kullanan var mı arkadaşlar?

• arkadaşlar daha önce tutasteden hugo boss botled alanlar kokuyu tarif etme imkanınız var mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Açılışlari benzemiyor ursa biraz daha farklı herkesin sevmeyeceği bir açılışa sahip ama koku oturunca sth ile büyük olcude benzesiyor.

Ursanin açılışı yogun kirli paculi diyebilirim. Alisinca açılışı da seviliyor ama.

• Yarın ki sorulacak sorular Eser Hocamın 50 ml limon kolonyası performansı nasıl ? Genel begeniye uygunu mu ? Virüslerden övgü alır mı ?

• Clark kent33 C kullanıcısına yanıt
    Limon kolonyasındaki orjinal notalar :D
  • Daha önce ferrari black parfümlerini kullanırdım benziyor diyebilirim tabi ferrari kullandığım hem kalıcılığı azdı ama sıktığım zaman tam fresh koku geliyordu.

Hugo boss bottled zamanım kısıtlı olduğu için kısa anlatacağım ilk vanilya ve elma notası sizi karşılıyor ve her zaman bu notalar ile devam ederken tarçın ile birleşiyor arkasından erik/incir/limon arası koku devam ediyor ve bu şekilde ilerliyor arada tabi tarçın kokusu da geliyor dört mevsim kullanımına uygun güzel bir parfüm ben yazın kutuyu üzerime boşaltıyordum koklamaya doyamıyordum tabi ferrari black replikası olsa da bence koku olarak hugo boss'tan daha ferah bir kokuya sahipti tabi haliyle kalıcılığı çok azdı.

Hugo boss bottled kalıcılığı çok iyi Ferrari'ye göre 4-5 kat daha kalıcı diyebilirim.

Genel beğeniye uygun alabileceğiniz güzel bir parfümdür kendisi.
  • Daha onceden, 7 parfum almistim. Bazilarinin kaliciliklari beni memnun etmisti. Fakat farkedilebilirlik olarak cok zayif kalmislardi, en azindan ben oyle hissetmistim. Simdi bahar ve yaz parfumu alacagim. Cedre, rock ve nirvana (suan halihazirda prive var). Bunlarin fark edilebilirligi konusundaki dusunceleriniz nelerdir? Cedre'nin orjinali ile arasinda farkedilebilirlik acisindan ne kadar fark var? Tesekkurler.
  • Takaslık: THE ONE %99
    Aranan: VOYAGE

Gardropstan takas yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4498 -- 13 Mart 2020; 12:15:26 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz Boss Bottled orijinali mi Tutaste'si mi?
  • erdemm18 E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz parfümler eğer yayılım konusunda takıntınız var ise sizi tatmin etmeyebilir ancak şunu defaatle söylüyoruz:

Her parfümün bir kimliği, koku karakteri vardır, orijinali nasıl ise burada da aynı performansı alırsınız bu notaların karakterinden kaynaklanmakta. Misal çay notası hafif bir notadır hiçbir parfümde bu notayı bir ambroxan notası gibi bulamazsınız. Her parfüm buram buram kokmaz, kokmasın da zaten. Ayrıca kime göre neye göre bu yayılım burada çok kez şahit olduk ki Tobacco vanille gibi yayılımı çok iyi olan çok güçlü parfüme bile zayıf diyenler vardı. O yüzden bunlara takılmaktansa parfümü beğenmeye bakın. Güzel koku zayıf olsa da güzeldir yayılmasa da güzeldir. Parfümü çevrenin dikkatini çekmek yerine kendi zevkinize uygun ve sırf kendiniz keyif aldığınız için kullanmaya başladığınız vakit gerçek bir parfümsever olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 13 Mart 2020; 11:7:15 >
  • Merhaba , gardrops üzerinden takaslik

Dior - Homme Parfum %97 civarı
    Bvlgari aqua marine %80-85 civarı
    Nautica Voyage %30-35 civarı

• Uden

• Memo-italian leather sevdiniz mi ? Pek yazan olmamis, orjinalini deneyen biri olarak beğenmiştim...

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Orjinalini denediysen direkt al zaten

Bence benzerlik seviyesi en yüksek parfumlerden listedeki.
    Listedeki tüm memolar iyi.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    merhaba,

ben dün teslim aldım. akşam oturma odasında tv önüne koydum 3 çubukla birlikte. 2 saat dışarı çkıp eve geldik. 2-3 metreye kadar yayılımı var. kokusu biraz şurup, lavanta, deterjan karışımı gibi.

ağırlığı fresh ferah koku. temizlik hissi veriyor. bence alınabilir. pişman olmazsınız. hanım beğendi..
  • Deneme boyu gönderdiğiniz Yves Saint Lauren - Mon Paris [Mpar] kadın parfümünü oda arkadaşım çok beğendi, almak istiyor. Stoklara ne zaman girer acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spicebomb

Bazen rast gelir ve birşey denerim sonra bugüne kadar nasıl denememişim derim. Spicebomb neymiş be arkadaş ya nasıl mükemmel bir kokudur bu.. Tarçın bir parfümde bu kadar güzel verilebilir miydi? inanın bence verilemezdi ama vermişler hemi de seksi ve karizmatik bir şekilde vermişler. Özellikle hermes ambre nargile ve oajandan sonra soğumuştum tarçından ama demek ki keramet kullanmasını bilmekteymiş. Bugün ne alayım ne edeyim diye kararsız kalan varsa spicebomba mutlaka şans versin. Seksi, tene yakın (özellikle tene yakın olması daha iyi benim için), koku güzelliği 10 üzerinden 11, her nota her his ölçülü ve haddinde kullanılmış muhteşem bir kompozisyon gerçekten. Yapanlara ulaştıranlara buradan sonsuz teşekkürler.

• mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Siz sakın orijinal Spicebomb Extreme denemeyin hocam
  • 
Sayfa: önceki 25752576257725782579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.