Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2560. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25582559256025612562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermiş, bilmediğimiz konularda konuşmaya pek meraklıyız maalesef..

Yayılım /farkedilirlik ( silaj) ve kalıcılık ( performans denir genelde) birbirinden bambaşka konulardır. Aralarında ilişki yoktur. Kalıcılığı cok iyi olan birçok kokunun yayılımı az yada çok olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar.Okuduğum ve gördüğüm kadarıyla jean paul- ultra male kokusu her ne kadar sanal ortamda pek ilgi çekmeyen bir koku olsa da 2 seneden fazladır kullandığım ve resmen benim kokum dediğim bir koku.

Ancak farklı parfümler de denemek istiyorum. Fiziksel mağazalarda (d&p, bargello vs) ultra male dediğimde genelde bilmiyorlar bile.

Konudaki bilgili arkadaşlara soruyorum. Jean paul- Ultra male kokusuna benzeyen kokular nelerdir? 25 yaşında sarışın biriyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Elimdeki,
    Tiziana terenzi - casanova (50 tl ‘lik)

Takas etmek istediğim,
    Escentric molecules 02 veya aventus (50 tl’lik)

• Dhi %80
    Parfums de marlyn herof %80
    Tom ford black orchid %80
    Joop homme %85
    Paco rabanne invictus legend %75
    İstanbul avrupa yakası takaslıktır
    Gardrops gibi yerlerden takas yapmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaskar -- 4 Mart 2020; 12:49:56 >
  • 7 adetlik pakettende ben sipariş geçtim. Beklemedeyiz :)
    Sipariş geçtiklerim;
    1 adet Creed - Aventus [Yeni]
    1 adet Escentric Molesules - Escentric 02 [ES2] UNiSEX
    1 adet XERJOFF - Uden [Uden]
    Tom Ford - Noir Extreme [TNX] (1 adet)
    Versace - Eros [ERS] (1 adet)
  • LEAME kullanıcısına yanıt
    Lavanta sever birine Alex 2 iyi gider diye düşünüyorum.

• İstanbul içi Aventus dumansı alıp kullanmayan var mı?
  • aventus crd nezaman listeye girer acaba
  • Bugun ilk kez dekant uzerinden orjinal aventus'u tutaste versiyonlariyla karsilastirma firsati buldum.

Oncelikle elimdeki batch 2015 onu belirteyim,

Acilisi meyve ve citrusla yapip dumansi odunsu sekilde devam ediyor orjinal aventus , gelelim Tutaste kiyaslamasina

Maalesef Nirvana bu konuda sinifta kaldi fazlaca dumansilik ve amberigis kokusu var Aventustaki o limon kokusu bunda yok.

Eski Birch No 1 ise gercekten harika benzerlikte gercekten kiymeti bilinmesi gerekir cok iyi bir klonmus.

Gelelim sampiyona : Armaf CDNI gercekten benzerlik olarak harika bir is cikarmis.
  • 7 tane bende sipariş vericem.parfümden anlamam sanki lüks arabamı servise vermişimde 2 kadeh viski içip dolmuşa binmişim havası verecek parfüm önerileri varsa sevinirim

• kelmange kako kako kullanıcısına yanıt
    Araç Bmw 5 serisi ise Pure Malt,Maserati ise C&H Men Prive,Rolls Royce ise STH Prive.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmange kako kako

7 tane bende sipariş vericem.parfümden anlamam sanki lüks arabamı servise vermişimde 2 kadeh viski içip dolmuşa binmişim havası verecek parfüm önerileri varsa sevinirim
    Yer çekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz gibi olsun da diyebiliriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 4 Mart 2020; 20:46:17 >
  • Listede daha önceden MFK-lumière noire pour homme var mıydı bilmiyorum, şu anda yok ondan soruyorum. Ne zaman gelir ya da gelir mi? (Çok övülmüş acayip merak ediyorum, yakın kokularda önerebilirsiniz)

• Escentric 02 detaylı yorumlayacak var mı? Özellikle silaj olayını merak ediyorum ben parfümlerde. Bu konuda aydınlatacak var mı acaba?

Birde koku unisex geçiyor sizce hangi tarafa daha yatkın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esalvarci kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum bu parfümü ya deneyen arkadaşlar yazarsa iyi olur

• esalvarci kullanıcısına yanıt
    Maskülen diyebilirim.
  • Tester olarak gelmişti, güzel hafif, amber ve miskden olusan genel beğeniye uygun bir parfum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 4 Mart 2020; 23:3:25 >
  • kelmange kako kako kullanıcısına yanıt
    Tom Ford Oud wood

• Pierre Cantona kullanıcısına yanıt
    Orjinalini denemiştim şahsi düşüncem günlük değilde özel gün parfümü gibi hafif bi koku değil oturaklı bi koku diyebiliriz. Tutasteye bildiğim kadarıyla gelmedi hiç

• Uden geldi denedim bugün ya bu koku bana tanıdık geliyor böyle 80 li yıllardan kalma gibi böyle ilk sıkıldığında berber kokusu havası var ben beğendim güzel koku kalıcılığı iyi yayılımı hakkında fikrim yok ama bi niş parfüm edası yok xerjoff sanki kokuyu bi yerden araklayıp yapmış gibi :D

• 
Sayfa: önceki 25582559256025612562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.