Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2562. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.521.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25602561256225632564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum, her sayfada sürekli takas mesajı görmekten tiksinti geldi,

2.el bölümünde kozmetik bölümü var, oradan açarsanız konuyu gereksiz kirletmemiş olursunuz.

https://forum.donanimhaber.com/forumid_2048/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isfahan -- 5 Mart 2020; 13:22:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torquehp kullanıcısına yanıt
    Egoiste Platinum:

Lavanta kokusu biraz baskın, Metalik bir koku hissiyatı var, Sabunsu, temiz, şık alttan gelen çiçek kokuları var ama Erkeksi.

Allure Homme Sport:

Başlangıçta Buzlu portakal ve taze vanilya sonrasında tonka kokusu geliyor, Deodorant sıkmışsın gibi bir havası var, Ben Versace PH çok benzettim.

yorum konusunda pek iyi değilim hocam sorduğunuz için kendime göre yorumlamaya çalıştım. Umarım yardımcı olmuştur.
  • "Can sıkmaya başladı, hep aynı tayfa (herkese demiyorum)" Bu ayrıntıyı bazı çok bilmişler atlamış. Demekki yarası var üstüne alınmış. Neyse böylelerini direk blokluyorum. Değmez, çünkü sütçü beygiri gibi önünden başka yeri görmez, ne deseniz boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 5 Mart 2020; 13:53:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

arkadaşlar merhaba, bana 2 bay 2 bayan aprfümü önerisi verebilecek olan var mıdır?
    30yaşında genelde ofis ortamındayım.
    daha önce TOm ford OUD Wood-Tiziana Terenzi Gumin-Ombre Leather gibi parfümler kullandım.

yaz ve bahar aylarına uygun fresh parfüm önerilerinize açığım.
    Sürekli aynı parfümler söyleniyor. Bunu kırmak adına size önerebileceğim tecrübem ve tecrübelerime dayanarak bir kaç yazlık gerek ferahlık gerekse temizlik hissi veren 3er parfüm önereyim.

Bvlgari - AQVA [AQV] (Bununla ilgili sitede onlarca yorum bulabilirsiniz)
    Creed - Green Irish Tweed [G.i.T]( yeşil çayır kokusu. Kırlarda yuvarlanıyormuş hissi veren türden. Uzun süre kullanmıştım).
    Dior - Homme Cologne [DHC]( Kimine göre traş kolonyasının benzeri olsada bence o kadar basit bir koku değil. Ferahlık ve bergamot kokan tüm parfümler traş kolonyası oalrak adlandırılıyor genelde çevremiz tarafından. Fakat bence bu parfüm ferahlık ve yeşillik kokması nedeniyle traş kolonyasından öte bir şey).
    Ralph Lauren Polo - Blue [PLO]( Listede çok kıymeti bilinmeyen parfümler arasında bulunan bence tam yazlık ve baharlık bir parfüm. Hem yormuyor, hem kalıcı hem de farkedilirliği yüksektir. Aldığım geridönüşlerden ötürü, beğenme garantili diyebilirim):)

Maison Francis Kurkdjian - Aqua Celestia UNiSEX [MFK] (Bu her ne kadar unisex olsa da bir kadında daha iyi durduğu düşüncesindeyim. Testerdan bayıldım kokusuna hemen sipariş geçmiştim. Kardeşime hediye ettim. hang kadın koklasa kesinlikle çok iyi gibi yorumda bulundu. Nacizhane tavsiyemdir.
    Bvlgari Crystal (Omnia Crystalline) [KRS]( MFK ile birlikte şiddetle tavsiye edeceğim ferah ve yumuşak bir kadın kokusudur. 2 3 senelik testerların arasında rastgele keşfettiğim ve bileğime sıkarak sürekli koklama ihtiyacı hissettiğim bir parfümdür kendisi. Yaz için kadına giden güzel parfümlerden.)
    Shiseido - Zen [ZEN] (Kadın arkadaşlarımın sürekli olarak benden istedikleri yaz aylarının popüler parfümü. Kokusu hafif fresh ve kremsi. Aynı zamanda adını koyamadığım güzel bir şey kokuyor parfümde.)

Umarım işinize yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delicimatkap07

Dostum 02 kullanıyorum son 1 haftadır, çok beğendim, 01 nasıldır denemek istiyorum yorumlayabilir misin ?
    ESC1 anlamsız şekilde güzel kokan bir parfüm. Mesela bir parfümü kokladığımda mutlaka bir notasını beğenir ve budur diyebilirim. Fakat bu parfümde, galiba İSO e den, kaynaklı karakteristik bir değişiklik var. Hani notalarına baktığım ve parfümü kokladığımda ne limon diyebilirim ne iris. Acayipbir koku. ESC2 'nin daha keskin ve yakıcı kokanı diyebilirim sadece. İlk sıktığınızda yakıcı birkoku varken bir süre sonra "bu benim üstümde mi kokuyor ya, çok iyi bi koku geliyor burnuma" dediğim türden bir parfüm. Hani anlatılmaz aşanır türden.

ESC2 'yi sevdiyseniz bunu da seversiniz diye düşünüyorum. Kalıcılık olarak benden 9 alır, farkedilirlik oranı da 8 alabilir. İlk çıktığında almıştım kendime. O kadar az sıkıyorum ki hala şişeyi bitiremedim. - 3 4 fıs yeterli oluyor- . Yazın ekşimeyen türden hoş bir koku. Bu arada sürekli kullanmıyorum ben. arada sırada değişiklik yapmak için alternatifim oluyor. Aynı parfümden sıkıldığımda 1 2 hafta kullanıp bi kenara koyuyorum. :D Sonra niye bitti benimki diye gelmeyin yanıma.
  • Paşama bak hele, takas mesajı görmeyecekmis, Emrin olur, yahu görmek istemiyorsan blokla geç , bende takas mesajı görmek istiyorum ne olacak şimdi

Her mesaj konunun güncel tutulmasını sağlar, sizin göz zevkinize verdiği zarardan çok faydası olur, kaldı ki Eser daha önce konuda satış mesajları istemediğini ancak takas mesajlarının kendini rahatsız etmediğini belirtmişti.

Kraldan çok kralciligin alemi yok. Kokunu al, yorumlarını oku , paylaşımını yap, geç. Kendi açtığın konu gibi her mesaja yorum yapma hakkını kendinde görme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAKASLIK
    Terred hermes HRM (%99.99) 1 FIS SIKIP KUTUSUNA KALDIRDIM

aradıklarım : yazlık genel beğeni kokuları
  • Anlamayan arkadaşlar için yeniden yazayım. Herkesi kendinizle karıştırmayın. Sert üslupla cevap verirseniz gereken cevabı alırsınız. Ama bunu yapmamak için sabrediyorum. Ben sadece bir öneride bulundum. Kimseye yazamazsın, yazmayacaksın şöyle yapacaksın böyle yapacaksın demedim. kibarca bir tavsiyede bulundum. Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ? Kraldan çok kralcı söylemini komik buluyorum, cevap bile verilecek husus değil çünkü

Lütfen insanları kışkırtmak için yazmayın. Rica ediyorum.....
  • UOMO çok güzel olmuş eser beyin ellerine sağlık. intense değilde valentino uomoya daha yakın buldum valentino uomo, dior homme, zara 9.0 hatta givenchy gentleman seven herkese öneririm.

ilginç bir şekilde bir parça ferah geliyor "VU" bana hazirana kadar gideri var hatta hafif serin yaz akşamları bile tek fıs filan kullanılabilirmiş gibi hissettiriyor.
  • Merhabalar, tecrübelerinizden faydalanarak bir şey danışmak istiyorum. Önemli bir mülakata gireceğim üstümde şık bir takım olacak malum (normalde takım giymediğim için hangi parfüm yakışır bilmiyorum) ve elimdeki parfümlerden hangisini kullanmam gerektiğine tam olarak karar veremedim. Parfümlerin hepsini beğenerek kullanıyorum, çoğu günlük kullanım için farkındayım fakat hepsini yazayım dedim. Yaşım 27. Tavsiye verirseniz sevinirim.

Elimdeki parfümler;

Abercrombie & Fitch - Fierce [Aber]
    Armani - Black Code [ARM]
    Creed - Aventus [Yeni]
    Chanel - Bleu de Chanel [CHN]
    Creed - Green Irish Tweed [G.i.T]
    Creed - Millesime imperial [MLS]
    Creed - Virgin island Water [ViW]
    Givenchy - insense Ultramarine [GV]
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim. Aventusun her türlü kullanılabilirliği vardır.

Hava açık güneşliyse Aventus
    Kapalı serin bir havaysa Black code

• DoubleJift kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Terre D Hermes'i tavsiye üzerine aldın orijinalini hiç denemedin. Ve şuan da da, orijinalini denemeden yazlık genel beğeni parfümü arıyorsun.. Adam sana beğendiği parfümü gönderecek. Sen onu yine beğenmeyeceksin (: sonra onu da takas'a koyacaksın. Bu serüveni böyle böyle devam ettireceksin. Tavsiyem İnvictus al geç en büyük genel beğeni parfümü.(şahsen nefret ederim). Ya da en büyük tavsiye parfüm siparişi vermeden önce mutlaka orijinallerini dene.

• zedegex kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kimse tavsiye etmedi baktım çok konuşuyolar aldım ben de :D biraz yaş ve giyim kuşam gerektiriyo gibi geldi oysaki ben heşurtmen altına renkli muzlu çoraplar giyen üstüne de swit çekip gezen biriyim hiç yakışmadı yani koku :D
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt

• DoubleJift kullanıcısına yanıt
    İnvictus'a bak ama orijinalini dene.

Bence sadece deo sıkıp gitsen en iyisidir :) Mülakatçı hoşlanmayabilir
    Hiç birisi.Orjinal hafif bi şey varsa olur.Karsindaki alerjik yapiya sahipse cok kotu izlenim verirsin

• sipidik kullanıcısına yanıt
    Diesel fuel ve issey miyake

• 
Sayfa: önceki 25602561256225632564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.