Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2558. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.518.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25562557255825592560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • es02 bu bence bende merak edip siparis gecicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • creed milessime
    creed viw
    pdm pegasus
    paco lucky
    es02
    royal vintage
    dsquared rocky
    guerlain ideal
    ultramarine
    dg the one
    armani stronger you

Siparis geciyorum ne dersiniz

• Arkadaşlar merhaba,
    Baharlık, tam yazlık olmayan böyle akşamları da, takım üzerine de kullanılabilecek (Dior Hommie intense gibi yazın sıkıldığında baymayan yanii) kokular arıyorum, koku hafızam biraz zayıf, geçmiş tecrübelerim çok fazla yok bu anlamda hem standartlar üzerinden gittim. Invicuts orjinal olarak kullandım, Eser hocamdan YSL kullandım çok memnun kalmıştım siparişe eklerim herhalde yine. Creed Aventus 25'lik, 50'lik arasında fark var mıdır, koku hakkında yorumunuz nedir. Dior Hommie kokularından önerileriniz var mıdır, orjinale en yakınlık olarak.

Yardımlarınızı rica ediyorum,
    Saygılarımla.

• HackAv kullanıcısına yanıt
    Farklı bi bakış açısıyla yazdığınız yorum için teşekkür ederim.

• KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Bad boy ve 1 million lucky

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noix~ kullanıcısına yanıt
    25 tl ve 50tl Aventus arasında tabii fark var, olmasa o fiyat farkı neden olsun. aynı mantıkla 25 tl ve 50 tl Dior-Homme İntense arasında da fark fazlasıyla var. Sana önerim 212vip, Chanel Blue Parfüm, Chanel Egoiste, Dior Homme Eau.

• Selamlar elimde olan parfümler aşağıdaki gibidir;
    Rock(50mL)
    CH (50mL)
    EDP(50mL)
    EXX(50mL)
    BBY(50mL)
    YSL(50mL)
    ISY(50mL)
    OWD(15mL)
    Takaslamak isterseniz gardropstan yapabiliriz.
    Dior homme intense'yi beğendiyseniz kesinlikle Escentric 02 Escentric Molecules for women and men alın derim Escobar 02 olarak geçiyor sabah 6'da sıktığım parfüm gece 21:00'da bile kendini hissettiriyor insanları baymayan ama kalıcı olan bir koku kesinlikle tavsiye ederim iş yerindekiler beğendi kapalı ortamda olsun açık ortamda olsun yayılırlığı gayet güzel yapay koku olmasına rağmen insanın burnuna yapaylık gelmiyor diyebilirim portakal bahçesinde gibisiniz ama öyle böyle bir koku değil çevremde beğenmeyeni görmedim hatta ismini soran sorana tabi genç yaşlara uygun bulmuyorum en az +22 ve üstü olarak düşünüyorum.
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bir fresh kokudan bahsediyorsunuz ?

Xerjoff uden önerebilirim veya Creed imperial millesime
  • Arkadaşlar çay temalı parfümlerden gucci pour homme 2 ve bvlgari pour homme parfümlerini karşılaştırabilecek olan var mı; koku güzelliği, hangisinin çay temasını daha güzel yansıttığı ve kalıcılık bakımından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 3 Mart 2020; 21:9:56 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış yazmışım şimdi okuyunca anladım. Dior beni geçen yaz öyle bir baydı ki hemen hediye ettim bir arkadaşa. Orjinalinde biliyorum çok keyifli koku ama beni geçen yaz çok baymisti. Önerileriniz için teşekkür ederim.

• Spicebomb,spicebomb extreme takaslıktır.

Aradıklarım ;

Herod
    Prada Lhomme

Dior zaten yazın kullanılmaz dior homme intense zaten gün içinde kullanılacaksa az sıkılır veya geceler takım elbiseye , düğüne giderken sıkılır yani ağır bir kokudur.

Siz aslında doğru zamanda doğru kokuyu kullanamamışsınız.

Sabahları işe giderken veya ofis ortamında dengeli ve fresh kokular tercihiniz olsun derim.
    Bu konuda kafadan net 3 tercih söyleseniz ve kalıcılık yayılım anlamında bakıldığında önerileriniz nedir hocam?

Teşekkürler hocam
    Bir parfüm kalıcı ise zaten etkilidir bu yüzden yayılımı iyi olur hangi mevsimde ne zaman nerede bu parfümü kullanacaksınız ve seveceğiniz kokular neler.

Mesela diesel yumruk olanı dört mevsim gidebilecek yayılımı çok kuvvetli , kalıcı bir koku insanları bıktırmayan.

DG The one dört mevsim kullandığım keza kalıcığı ve erkeksi Amber ve Sigara'nın çok güzel bir birleşim.

Escentric 02 Escentric Molecules keza üstte yazdığım gibi kokladığınız zaman nirvana'yı bulacaksınız.(Dört mevsim kullandığım insanları boğmayan çok uzun süre kalıcı olan ve koku ara ara kendini hissettiren laboratuvar ortamında üretilmiş pişti olmayacağınız özellikle kızların bayıldığı bir koku.Hatta şunu da söyleyeyim 2-3 kutu'da maaşı aldığım zaman sipariş vermeyi düşündüğün nadir kokulardan.
  • zedegex kullanıcısına yanıt
    Ufak bir düzeltme yapayım, listede Chanel Egoiste bulunmuyor Egoiste Platinum bulunuyor.

Bir de Dior Homme Eau listeden kalkmış, bunun yerine Prada L'Homme tercih edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen Chanel deavuille deneyin pişman olmazsınız. Ferah kategorisi içinde fark oluşturacak bir parfüm girdi listeye. Tavsiyemdir.

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    PH2 Kuru çay.

B.Ph Yeşil çay.

Ortak notalar değiller.
  • Listeye
    Mr. Burberry
    Azzaro Wanted eklenir mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 25562557255825592560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.