Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2558. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
69.709
Cevap
2.051
Favori
8.321.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25562557255825592560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan Nirvana. 25 tl lik listede olan CRD hakkında formul değişecek. Onunda giriş kısmındaki mevye / bergamot kısmı artacak. Aventusu aventus eden alt kısmındaki dumansı kısım. Buna dikkat edin.


    iRevinantz

    Dior homme sport bitti tekrar gelmeyecek bu koku.


    Heyea

    Sizin okuduğunuz / dinlediğiniz hususun; kokunun alması gereken dem ile alakası yok hocam. Buradaki dem konusu 5-6 aylık bir süreçtir genelde. Hiç bir orjinal kokuyu bu süre zarfından önce göremezsiniz zaten. Parfümlerin ömrü (Ticari kurcalamalar yapılmamışsa) sıkım anından itibaren 36 aydır. Bu süre zarfında parfümünüzü ısıdan ve güneş ışığından korursanız oksitlenme dışında parfüme zarar gelmez ve aksine kadar eskirse o kadar güzelleşir ürün. 36 ay resmi size iletmemiz gereken vakittir. Nasıl ki ayranı SKT den sonra içebiliyorsanız parfümü de kullanmaya devam edebilirsiniz. İçerisinde alerjenler bulunduğu için bu süreden sonrasına kimse garanti veremez. Yani koku sizi rahatsız etmediği sürece kullanımına devam edebilirsiniz. Kim ne yazarsa yazsın durumun doğrusu budur ve yazdıklarıma bu işi yapan kimse karşı çıkmaz. Biri bize SKT sorsa biz de 36 ay deriz.

    Dem konusunu yaşamak isterseniz aynı kokunun eskisi ve yeni yapılmışını yanyana koklarsanız NET bir şekilde görürsünüz. Bu açık parfümde görülünce KALİTE DÜŞMÜŞ derler :) o yüzden orjinalde bakarsınız. Ona da reformüle diyorlar genelde :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 3 Mart 2020; 0:29:59 >
  • rjager

    DEO satmıyoruz. Bizdeki parfüm formundadır.
  • Dior homme sport için kalkacağını ön görüp geçen seneden 2 şişe stoklamistim, iyiki de yapmışım, çok klas , soft ve hafif bir kokuydu. Yeni gelen kokulara sevinirken bir bedeli olacağını biliyordum içten içe. İlk kurbanlar gitmeye başladı, umarım listemiz daha fazla eksilmez , her kokunun kıymeti bilinmesi ve kaliteli işlerin popülizme kurban gitmemesi dileğiyle.


    Parfüm ömrü konusunda da şöyle bir örnek vereyim; bende 5 yıllık hatta daha eski; r10 forum zamanından kalan tutasteler mevcut, eski uzun şişelerde. Hepsi de taş gibi, yeterki saklamayı bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dior homme sport kalkmamalıydı :( son bir kez daha yapsanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPR tekrar yapmayacağım arkadaslar kusura bakmayın. Alternatif tarzda kokularımız geliyor. Chanel deauville alın 10 gömlek üstü keyif alırsınız. atelier cologne citron d'erable gelecek. bunlar varken o kokuya gerek yok. Rafta eskittim ürünü.. Gitmeyenleri tekrar yapmak istemiyorum aksi halde yenileri arttıramam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 3 Mart 2020; 1:0:21 >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Doğru yazlık fresh seçimler pişman olacağınız bir koku yok.
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Dior homme sport açılış ağır bir mandalina kokusu alıyorum devamı da azıcık ta olsa değişiyor o kadar fresh daha güzel kokular var neden bu kadar takıldınız ki bu parfüme.

    6 ay demlensin tekrar denerim diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    SPR tekrar yapmayacağım arkadaslar kusura bakmayın. Alternatif tarzda kokularımız geliyor. Chanel deauville alın 10 gömlek üstü keyif alırsınız. atelier cologne citron d'erable gelecek. bunlar varken o kokuya gerek yok. Rafta eskittim ürünü.. Gitmeyenleri tekrar yapmak istemiyorum aksi halde yenileri arttıramam
    "atelier cologne citron d'erable" biri parfümün adini sorarsa yandik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar. İlk defa denemeden bir parfum satin aldim burdaki arkadaslarin yorumlarina bakarak. +Tutaste nirvana +diye bir parfum. Ben ve cevremdekiler bu kokudan hic memnun kalmadik ya bana gelen parfumde bir yanlislik var ya da burda bu parfumu abarti sekilde ovenlerle zevklerimiz arasinda ucurum var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guasar -- 3 Mart 2020; 7:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=mmrxXCFjJOw

    Videodan çıkan net sonuç: Doğru koşullarda saklandığı sürece parfümlerin ömrü yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 3 Mart 2020; 9:2:17 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    25 ₺ lik Aventus (CRD) ne zaman gelecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, invictus ve herod seven biri için yeni denemelik hangi parfümleri önerirsiniz? İkisine ek olarak almaı planlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gardrops üzerinden takaslık;

    -Dior Homme İntense %99 dolulukta.

    Aradıklarım:

    -Acqua di Gio
    -Acqua di Gio Profumo
    -Versace Eros
    -Creed Green Irish
    -Blue de Chanel
    -Dior Sauvage
  • Lacoste redin yanına önereceğiniz fresh yazlık kokunuz ne var ? Aventus creed düşünüyorum sizce nasıl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle gerek forumda gerekse de dışarıda Creed Aventus'u çok seven bir kitle var. Sevsek de sevmesek de Aventus,son yıllarda çıkan en iyi parfümlerden bir tanesi. Bundan ötürü parfüm dünyasında The King diye anılıyor. Orijinali pahalı olduğu için ulaşmak güç. Fakat piyasada koku olarak çok benzer kaliteli Aventus klonları bulunmakta. Kendim de bir kaç tanesi kullandım. Sizler için en iyi Aventus klonlarını puanlayacağım.

    1-Mont Blanc Explorer
    Şu ana kadar denediğim en güzel Aventus klonu diyebilirim. 330 liraya,2000 liralık aventus gibi kokuyorsunuz. Yazın alın dilediğinizce sıkın. Kalıcılık ve yayılım olarak oldukça iyi. Yakın zamanda Eser Bey'in de listesinde olacak bir koku.

    2-M.Micallef Royal Vintage
    Aventus'un daha olgun,beyefendi,ağırbaşlı hali diyebiliriz. Çok şık ve kibar. Ofis ortamlarında kullanılabilir. Kalıcılık iyi;fakat maalesef tene çabuk yerleşen bir yapısı var.Explorer'ı 20 yaş ve üstü tavsiye edersem;bunu 30 yaş ve üstü kişiler için tavsiye ederim.

    3-Roja Dove Elysium Pour Homme
    Bu parfümün bir açılışı var,akıllara zarar. Açılışı,turunçgil ve vetiverle yapıyor. Bir süre frenk üzümü ve ve deri ile aventus gibi kokmaya başlıyor. Gerçekten koku olarak harika. Aventus'un meyveli olanına biraz benziyor. Ama öyle meyvesuları gibi değil. Ayarında kullanılan bir tatlılık var. Kibar bir koku. Her güzelin bir kusuru vardır derler ya;bu şaheserin de maalesef kalıcılığı çok iyi değil. 25 yaş üstü arkadaşlara öneririm. Çok genç arkadaşlar için abes kaçar. Yakında Eser Bey'in listesinde olacak bir koku.

    4-Tizina Terenzi Orion
    Klon ustası Paolo Terenzi'nin en bilinen eserlerinden. Dumansı aventus. Meyvemsi yapısı çok algılanmıyor. Kokuya başından sonuna kadar dumansı havayı veren Birch etkili. Kalıcılık ve yayılım orta seviyede. Dumansı Aventus sevenler için iyi bir seçenek olabilir.

    5-CDNI Armaf
    Başlangıcı sert bir turunçgil bombası. Bir süre sonra koku oturuyor. Fiyat performans olarak oldukça iyi bir seviyede. Başlangıcındaki sentetik bombardırmanını saymazsak,fiyatına göre iyi bir yerde. Kalıcılık da oldukça iyi.
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Tüm iyi niyetimle söylüyorum ki; burası tutaste listesinde bulunmayan parfümlerin yorumları yada değerlendirilmesi için uygun bir alan değil, forumda buna uygun konular mevcut. Saygılarımla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    SPR tekrar yapmayacağım arkadaslar kusura bakmayın. Alternatif tarzda kokularımız geliyor. Chanel deauville alın 10 gömlek üstü keyif alırsınız. atelier cologne citron d'erable gelecek. bunlar varken o kokuya gerek yok. Rafta eskittim ürünü.. Gitmeyenleri tekrar yapmak istemiyorum aksi halde yenileri arttıramam
    Gelecekler arasında Tom Ford Mandarino di amalfi ve Parma Mirto fi panarea kokularından çok umutluyum ben, bunlar iyi olur ise yazın hüküm süren Voyage -millesime - fico diktatörlüğü yıkılıyor demektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tl lik casanova %98

    50 tl lik aventus ile ya da 2 şişe ağır olmayan parfümlerle takas düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, her şeyi yazmışsınız, ama en önemli şeyi yazmamışsınız: Parfümün adı ne?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • es02 bu bence bende merak edip siparis gecicem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25562557255825592560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.