Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24142415241624172418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce bir kalıcılık nedir,yayılım nedir bir bilelim.Sonra kokuları gömelim olur mu?Kalıcılık denilen şey sizin burnunuzu teninize yapıştırsanız bile artık kokuyu alamadığınız zamana kadar ki süreyi kapsar.Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin kokuyu alamadığınız zamanı değil.Kokuyu sıktığınız andaki ilk patlamadan sonra parfüm yavaş yavaş tene yaklaşacaktır.Bu açık parfüm için de böyle orjinal için de böyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Önce bir kalıcılık nedir,yayılım nedir bir bilelim.Sonra kokuları gömelim olur mu?Kalıcılık denilen şey sizin burnunuzu teninize yapıştırsanız bile artık kokuyu alamadığınız zamana kadar ki süreyi kapsar.Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin kokuyu alamadığınız zamanı değil.Kokuyu sıktığınız andaki ilk patlamadan sonra parfüm yavaş yavaş tene yaklaşacaktır.Bu açık parfüm için de böyle orjinal için de böyle.
    Hocam versace eros 20 yaşında birine gider mi koku bu mevsimde uygun mudur?
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Bizim millet çubuklu oda kokusu gibi olmak istiyor

Böyle bir parfum anlayışı yok dünyada olamazda zaten.parfum oldugu yerde tütmez. Ilk sikis haric bir sure sonra hareketle ruzgarla vs yayılır.

Herkes çubuklu oda kokusu gibi tütse toplu taşımaya falan gaz maskesi ile girerdim herhalde. 150 koku birbirine karışırdj.

Parfumde kalıcılık ve farkedilirligin orjinali parfum acik parfum ayrimiyla da ilgisi yok. Diger bir karistirilan noktada bu. Adam orjinali hic bilmediği icin surekli kokacagini sanıyor. Aslinda orjinallerde genel olarak performans daha düşük acik parfume göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 1 Aralık 2019; 10:31:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukyilmaz06 kullanıcısına yanıt
    Hem yaşına hem bu mevsime uygun.Ancak Stronger with you ve One Million Lucky bu tarzda daha kaliteli seçenekler

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    25 tl verdiği parfümde bile veryansın eden adamlar mazallah orjinaline o paraları verse fabrika basar:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: toprakyalin

Merhaba arkadaşlar, Tom Ford Oud Wood ilk dün akşam bir tanıdığamıza kız istemeye giderken asansörde sıkıp 5 fıs evin içerisine girdim. İlk başlarda koku hacı misi gibi ağrdı sonrasında 30 dakika geçti yayılım azaldı ve 45 dakika sonra kokudan eser yoktu diyebilirim. Özellikle yanımdaki iki bayana sordum üzerimdeki koku nasıl diye ilk sıktığımda ağır bir koku dediler 45 dakika sonra sordum üzerimdeki parfüm kokusunu alabiliyor musunuz hayır koku gelmiyor dediler. Bü yüzden kokunun 45 dakikalık maximum kalıcılığı konusunda başarılı bulmadım.
    Dostum seni anlıyorum hak de veriyorum.Burada kendini parfüm grusu zanneden bir kitle var.İyi yazınca süpersin kötü yazınca gogmuyocu oluyorsun.

Hergün parfüm yorumu yapan arkadaşımıza yorumları için teşekkür ediyorum ama bildiğin bir polianna.Tutaste hep mi herşeyi çok iyi yapar.Hiç mi eleştirilecek düzeltilecek bir yanı yok parfümlerin.Ya ne bileyim orjinaline benzerliği hep mi çok iyi olur?

Bazıları yakın bazıları birebir ama bazıları da benzemiyor be kardeşim yani doğruya doğru söyleyin.Burda en ufak eleştiriyi çullanmaya hazır bir kitle var.Hepsi de kendini parfüm grusu zannediyor ama onlara inat biz de eleştirilerimizi söyleyeceğiz.

Oud Wood’un orjinali de kokmazdı zaten ama bunu bilmeyene de çullanacağınıza anlatmaya çalışın.

Görünce geri döndüm dayanamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Bizim millet çubuklu oda kokusu gibi olmak istiyor

Böyle bir parfum anlayışı yok dünyada olamazda zaten.parfum oldugu yerde tütmez. Ilk sikis haric bir sure sonra hareketle ruzgarla vs yayılır.

Herkes çubuklu oda kokusu gibi tütse toplu taşımaya falan gaz maskesi ile girerdim herhalde. 150 koku birbirine karışırdj.

Parfumde kalıcılık ve farkedilirligin orjinali parfum acik parfum ayrimiyla da ilgisi yok. Diger bir karistirilan noktada bu. Adam orjinali hic bilmediği icin surekli kokacagini sanıyor. Aslinda orjinallerde genel olarak performans daha düşük acik parfume göre.
    Kibirden insanları aşağılamaktan hoşlanıyor kendini parfüm grusu olarak görüyor olabilirsin ama burada eleştiri de olacak.Önce dön bir etrafına bak herkese saygı duymayı öğren.

• SessizTecrübe S kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu Polyanna ben oluyorum.Ve yine sanırım kendini parfüm gurusu olarak gören kitlenin içinde de varım.

Öncelikle hiçbir zaman böyle bir iddaada bulunmadım.Sadece satandart kullanıcılara göre daha tutkulu ve belki biraz daha tecrübeliyim.

Yani tabi sizin gibi nitelikli burunları ve tecrübeleri de buralarda insanlara yardım ederken görmek isteriz.Ya da isminiz gibi “sessiz tecrübe “olmaya devam mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

25 tl verdiği parfümde bile veryansın eden adamlar mazallah orjinaline o paraları verse fabrika basar:)))
    Hocam ballandıra ballandıra her gün anlatırken 25tl verdiği parfüm diye hiç aşaladığını görmedim ama biri eleştiri yazınca 25tl verdiği parfüm diye cevabı yapıştırıyorsun.

Parfüm yorumlarına diyecek lafım yok ama Tutasteyi sürekli Poliyana gibi övmeni eleştiriyorum.Hiç mi kötü yanı yok hepsi bu bu kadar mı iyi?O zaman neden 25tl verdiğin parfüm diye eleştirmiyorsun?

Bak güzel kardeşim o 25 tl lik parfüm dediğim şeye ben de aynı ücreti ödüyorum.Orjinal parfümlerin performansları açığına göre genellikle daha düşük oluyor.Yani 25 TL verdigi parfüme isyan eden,800 TL vermiş olsa ve Orjinal performansı görse fabrika basar diyorum.Burada bir saygısızlık yok.25 liralık değil 10 liralık da olabilir.Hergün yazdığım foruma ve dahi forum sahibine ayıp eder miyim hiç.

Evet Tutaste de sorunsuz değil.Bir kaç parfümde benzerlik problemi ben de yaşadım ve Eser’e söyledim.Ama o zaman bu kadar sık yazmıyordum.Ama son dönemde aldıklarım beklentimin çok üzerinde tatmin etti beni benzerlik olarak.Seni inandırmak için benzeyene benzemiyor mu diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 1 Aralık 2019; 11:7:17 >
  • Ya bu konuda herkes bi şey moduna girmiş - 25 tl veriyorun caz yapma -orjinalinden daha kalıcı mı bekliyosun? -Sana kokmasada parfümün koktuğu gerçeğini değiştirmez?!?!?!? -kalıcılık ve yayılım konusunda kimse bişey diyemez çünkü 25 tl verdiğin açık parfüm - bunada şükret- burda herkes parfümden anlıyor ama kalıcı olmadığını (kalıcılığın ne olduğun bilmeyen birisi) ve yayılımın olmadığını (yayılımın ne olduğunu bilmeyen biri) söyleyenlere anlamıyor. -

Parfümlerin kalıcı olmadığı veya yayılımı az olduğunu söyleyen insanların fikrine saygı duyacaksınız.

Denediğim 5 parfüm bana kokmuyor okey fizyolojik vıttırı zıttırı bi sürü bişey sallıyosunuz. Etrafımda bi adam koktuğu söylemedi. He tene yakışmamıştır demi? Peki ya kıyafete? Büyük ihtimal kıyafetin markasını beğenmedi parfüm :)) Ya şu parfüm eleştirenlere karşı cephe alan ön yargılılar bi gitsin abi. Biz burda “kokunun kalıcılığı ve yayılımı ile ilgili aydınlatabilirseniz sevinirim” diye mesaj yazıyoruz millet hemen duyar kasmaya başlıyor. Ne boş adamlar var başkalarını eleştirmekten başka işi olmayan

• esalvarci kullanıcısına yanıt
    Gelmişsin 10 saat kokmuyorsa boş diyorsun?Sonra kalıcılık sormayalım mı diyorsun,masuma yatıyorsun

Arkadaş kibarca almayın diyor,yani beklenti 10 saatse karşılamaz beklentini diyor.Ona çirkin üslubun yetmez gibi paralı asker yakıştırması yapıyorsun ki haddin değil.

Kalıcılık da yayılım da sorabilir tabii ki performanstan memnun kalmayabilirsin,ama saygı sınırlarını aşarsan buradaki insanlar tepki verecektir sana.Kaçınılmaz yani bu

• Kardeş senin okuduğunu anlama problemin mi var? O aventusu sorduğum ilk mesajda “1-2 saatlik yayılımı olmadan 10 saat teninde kalsa neye yarar” diyorum. 10 saat kalıcı mı? 10 saat kalmazsa çöp mü diyorum?okuduğunj anla önce, atlama öyle herşeye

Burada sadece iyi şeyler yazılır beğenilmeyenler konu sahibine özelden paylaşılır diye bir kural mı var?Varsa belirtin herkes ona göre davransın.

Kendin diyorsun kötü olanı özelden yazdım diye.Ama burada biri eleştiri yapınca linç yiyor.

Sadece güzelleme yapılır diye bir kural varsa ki anladığım böyle birşey var övgü harici eleştiri yazan herkes linç ediliyor.

İyi şeyleri konuya eleştirileri özelden konu sahibine yazın diye kural konulmuş pardon ya haberim yoktu özür diliyorum herkesten.

O zaman önce o virgülü nereye koyman gerektigini öğreneceksin önce.Okuduğumu anlayabilmem için.İmla işaretleri bunun için var.E şimdi elitist olurum bunu dediğim için:)))

Yok abi bunlar işine geldiği gibi. İnsan gibi parfüm nasıl diye sormuşum ve kendimce önemli olan kriterleri belirtmişim. Laga luga yapılıyo,cevap verince haddi aşmış oluyoruz. Sözüm ona; Al alma demicen. 3 saat yayılımı var 2 saat elbisede kalıyor diyecen ben karar vericem. Ha yoksa boş yapmıcan.

Bunlar katlanamıyor olumsuz yorumlara. Etrafımdaki onca insanında mı reseptörleri köreldi. Chanel blue dışındaki 5 parfümün adı var kendi yok. Sadece tende kokuyor. Elbise de aynı şekilde kokmuyorrrrrrrr

Senin gibilere bişey deniyor ama burdan yazamam. Bence sende fazla müdahil olma olaya. İŞİNE BAK

“O zamanlar forumda yazmıyordum “ diyorum.Anlamıyorsun.Yani objektif olmadığımı düşünüyorsan eğer,meydan burada !O sessiz tecrübeni sesli hale getir de forum objektif yorumlarından faydalansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 1 Aralık 2019; 12:11:41 >
    Ben de senin gibilere ne dendiğini çok iyi biliyorum merak etme:)))

• Canım ya!Mağdur mu ettiler çeni bakiyim?Abisine şikayet ediyor ya tatlışa bak:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 1 Aralık 2019; 11:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 24142415241624172418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.