Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24122413241424152416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mytra

Tuscan karanlık ve keskin köşeleri olan bir parfüm. Aksi ve tavizsiz. Sisli, yağışlı bir İtalyan köyünde, gün boyu ham derileri tabaklayıp, akşam köyün barına çökerek, tütsülenmiş et eşliğinde toprak testiden gece kadar kara ve çelik kadar sert siyah chianti şarabıyla susuzluğunu gideren işçinin üzerine sinen koku.

Ombre ise, naif, incelikli ve fazlasıyla şehirli. bir limuzin'in pahalı deri kaplı arka koltuğunda, yine "fendi"etiketli deri takımıyla konsere giden rock yıldızı ya da wall street piyasasında iş kovalayan bir broker'dan geliyor olmalı.

Ara ara ombre kullansam da, benim vazgeçilmezim Tuscan.

Alıntıları Göster
    Konuda seviyenin bazen böyle Allahü Ekber dağlarına çıktığı oluyor nadir de olsa :) Tuscan'ı ben de bi hayli severim ve çevremden de hiç olumsuz yorum aldığını görmedim hatta tam aksine en çok beğeni toplayan parfümüm olur kendileri. Ben Tuscan'ın karanlık tarafını biraz da Black Afgano'ya benzetiyorum. O bahtsızlık, yalnızlık; karanlıklı, iç ürperten, karamsar ve bir o kadar da gizemli, karizmatik isli deri kullanımı mevcut. Şüphesiz ki Tuscan'ı Tuscan yapan bu aslında baharatlar ile birlikte.. Bu ortak karanlık hissiyatlarından dolayı (en azından tarzlarını) çok benzetiyorum black afganoyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Bazı içerikler hayvan hakları gereğince ve bazıları türleri koruma adına yasaklanıyor.Bunlardan doğan kısmi performans düşüşleri olabiliyor.Ancak hiçbirinde sizin bahsettiğiniz türlü 3 misli performans düşüşü görmedim.Yani koca Dior’lar,Chanel’lere de Bakkal Ali Şen muamelesi de yapılmasın bi zahmet

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya daha dün gözlerimle gördüm.Şahıs club ortamı için Pure Malt mı Custom National Homme mu önerirsiniz diye sormuş?Sırf performansı daha iyi diye harıl harıl Custom National tavsiye ediyorlar club ortamına şaka gibi.Custom National benim en sevdiğim designerlardan biri olmasına rağmen o senaryonun parfümü değil.Ve Pure Malt su gibi diyen mi istersiniz,2-3 saat dayanıyor diyen mi istersiniz?Ben de orjinali olmasa inanıcam ama var işte:)

• mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Bu tür parfümlerin en güzel yanı da bu.Eğer taşıyabilirseniz,sizi öyle bir taşıyorlar ki:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Bu tür parfümlerin en güzel yanı da bu.Eğer taşıyabilirseniz,sizi öyle bir taşıyorlar ki:)
    Katılıyorum kokuların altında ezilmemeye dikkat etmek lazım. Tarz vs. biraz daha soyut konular olduğundan dolayı pek bahsetmek doğru olmasa da en azından temiz bir giyim ve en önemlisi kişisel bakım. Bunlara dikkat etmeyenin bence hiç koku sürmemesi lazım. Çünkü bu; "bak leş gibiyim ve giyimime hiç dikkat etmiyorum ama yarım kilo vanilyalı parfüm sıktım 3 gün önce daha da kokuyor nasil da karizmatigim" gibi bir şey oluyor :)

Kısaca: giyim>kişisel bakım>koku

Bu sırayı takip etmek lazım. Yoksa dediğiniz gibi parfümün altında ezilir, pestiliniz çıkar maazallah.

• Anneme parfüm alıcam eski aldıklarımı bitirmiş, şimdi farklı denemek istiyor. Cool water ve miracle kullandı ve ikisini de sevdi baya. Şimdi coco mademoiselle ve yanına bir şey daha söylemek istiyorum. Ne önerirsiniz? Gumin de denettim onu da sevdi.
  • DIOR TOP 10(Kişisel)

1.Dior Homme Parfum
    2.Dior Homme Intense
    3.Fahrenheit Le Parfum
    4.Dior Homme Eau
    5.Dior Homme
    6.Ambre Nuit
    7.Eau Savauge Parfum
    8.Savauge EDT
    9.Dior Homme Cologne
    10.Fahrenheit/Dior Homme Sport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 30 Kasım 2019; 16:33:33 >
  • Vanilyalı parfümler daha çok takım elbise giyimi ile mi sıkılmalıdır ?

Club kokularının diğer kokulardan ne gibi farkları olmalı ?
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Vanilyalı parfümler şeklinde bir genelleme yapmak yanlış olur.Eros da ,Tobacco Vanille de vanilya içeren parfumlerdir.Ancak aralarında hem koku hem tarz olarak büyük fark vardır.Bazı vanilyalı parfümler takım elbise ile uyum sağlayabilecekken,bazıları uyumun yanından geçmez.

Club parfümlerine gelirsek.Club parfümden performansının özellikle yayılımının güçlü olması beklenir.Karizmatikten ziyade sempatik,dinamik,tercihen tatlı/meyveli tarzda olmaları ayrıca beklenmektedir.Eros,İnvictus,Ultramale gibi kokular bu tanıma uymaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 30 Kasım 2019; 17:6:8 >
  • Kadın parfümü tavsiyesi ben de alabilirim.

Bu arada, Lancome - Miracle ne zaman gelir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Ya daha dün gözlerimle gördüm.Şahıs club ortamı için Pure Malt mı Custom National Homme mu önerirsiniz diye sormuş?Sırf performansı daha iyi diye harıl harıl Custom National tavsiye ediyorlar club ortamına şaka gibi.Custom National benim en sevdiğim designerlardan biri olmasına rağmen o senaryonun parfümü değil.Ve Pure Malt su gibi diyen mi istersiniz,2-3 saat dayanıyor diyen mi istersiniz?Ben de orjinali olmasa inanıcam ama var işte:)
    Orijinal parfümlerin kalıcılığı, kalıcılığı ve yayılımı öyle bir abartılıyor ki. Mesele çok kokması çok kalması ya da yayılması değil mesele nasıl koktuğun. İyi parfüm kullanan kişiye kokmaz genellemesine katılıyorum.

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum.Zaten önce nasıl koltuğuyla ilgilensek keyif alacağız ama önce performans olduğu için bizim toplumda haliyle parfümlerden bir türlü keyif alınamıyor malesef.Orjinal parfümlerin davranış tarzı bize göre değil.Açık parfümlere göre daha az bağıran rüzgar estikçe ya da kişinin haraket etmesiyle yayılan yapı bize uygun değil.Eser’in parfümlerine(ki birçoğu orijinallerinden 1.5 kat güçlü) bile burada 47 saniye kokuyor diyen oluyorsa orijinalleri siz düşünün:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 30 Kasım 2019; 18:34:28 >
  • HOMME İNTENSE (15ml)
    OUD WOOD (15ml)
    NOİR DE NOİR (15ml)
    FİREPLACE
    EAU SAUVAGE
    TOBACCO VANİLLE
    DİOR HOMME PARFUM

Bakalım beni neler bekliyor (: varsa yorumlarınızı alırım (:

• zedegex kullanıcısına yanıt
    Walla güzel bir deneyim bekliyor seni diyeyim.Zira Şampiyonlar Ligi gibi liste:)Eau Savauge olgun gelebilir.Tobacco Vanille de biraz riskli olabilir.Geri kalanları seversin kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 30 Kasım 2019; 19:0:55 >
  • Merhabalar hocalarım birkaç sorum olacaktı
    Öncelikle çok tecrübeli değilim yaklaşık 1 senedir buradan parfüm alıyorum.En son invictus kullandım fakat bana aşırı şekerli bir koku geliyordu ne kadar doğrudur bilemem.Ondan önce de only the brave kullandım ama kış mevsimi için onu almayı düşünmüyorum şimdilik.Versace erosu kullanan öneren var mıdır ? İnternette birkaç forumda okuduğumda çok öven olmuştu da merak ettim.Yaşım 20 yaşıma uygun bir parfüm müdür ve kış mevsiminde gider mi? Teşekkürler
  • Layton 17 yaşa gider mi ? Kokuyu deneme şansım pek olmayacak gibi ama memnun kalacağımı düşünüyorum.
  • Pek gitmez...

• Hadi bakalım meraktayım abi (:

• brkhan01 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız. Parfümler hakkında düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Ben de kör alım yapacağım. Fikir olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8E31AFE1A

Layton 17 yaşa gider mi ? Kokuyu deneme şansım pek olmayacak gibi ama memnun kalacağımı düşünüyorum.
    Ne yapacaksın bilader laytonu 17 yaşındasın al invictusu al one millionu al sauvage i kızlar dibinden ayrılmaz hepsi hem en kalıcı hem en çok övgü alan kokular

• 
Sayfa: önceki 24122413241424152416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.