Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24032404240524062407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ))) Olsa iyi olurdu, sanki bir kaç sayfa önce bu konu konuşulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popüler, beğenilen bayan parfümlerini sırayabilir misiniz, hediye amaçlı olacağından yardımlarınızı rica ederiz
    Kalıcılıkları da iyi olsa fena olmaz yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacan_x -- 23 Kasım 2019; 20:56:29 >
  • biraver35 kullanıcısına yanıt
    Diğer açık parfüm markalarına oranla gayet indirimli değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İzmirde ismini vermeyeyim bir açık parfüm firması var adı F ile başlayan, emin olun orta kalite ürünleri burdakinin 3 katı fiyatına iteliyor bir de indirim diyorsunuz vallahi insaf ya.

• L'Homme Prada kullanan arkadaşlar var mı? Kalıcılık, benzerlik bu parfümde nasıl acaba tutastede?

• Kenzo - Pour Homme nasıldır arkadaşlar kullanan varmı ? karpuzu kesince içindeki koku gibi deniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraver35

1 günde olsa Black Friday Tutaste indirimi Bekliyoruz Eser Abi (Benimlemisiniz DH Halkı)@EserKozmetik
    Tutaste’ye hergun black friday :) gayet makul fiyatlar...

• Phileo Sophia_ kullanıcısına yanıt
    hocam ben yıllardır burdan alıyorum zaten fiyatlara pahalı demedim dikkatinizi çekerim şuan her yerde black friday kampanyaları var tutaste ailesi olarak bizde burda yapsak fena olmazdı evde 12 tane parfüm var bitmiyor hepsini denemek istiyor insan
    Burdaki fiyatlar ürün kalitesine göre diğer firmalara nazaran çok daha uygun zaten diyorum ben de.

Hal böyleyken bir de indirim istemek insafsızlıktır yani. İzmirde F... adlı açık parfümcü orta kalite esansla ürettiği parfümleri 3 katı fiyatına satıyor. Bana kendisi küçük bir tester göndermişti orijinaliyle alakası bile yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia_ -- 23 Kasım 2019; 22:42:42 >
    Hocam biz pazarda 5 tl lik şeyi 4 e düşüren milletiz pazarlık kanımızda var

Doğma büyüme izmirliyim f... dediğiniz parfümcüden tek siz aldınız heralde açıkçası 100tl doldurma parfüme vermekte akıl işi değil.Tester diye çakma şişeli parfümlere 180 tl veriyorlar instagramda bu devirde kim kimi düdüklerse alıp almamak size kalmış.

Dediğim gibi söylediklerim farklı anlaşılıp algı yaratılmasın.Benimle Eser abinin arasını bozmaya çalışmayın ufak testerlardan 1 yerine 2 adet gönderir black tutaste day yaparız:)

hayırlı akşamlar
  • fatihkm kullanıcısına yanıt
    Çok iyi

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Givenchy Insence Ultramarine olabilir yalnız dediğiniz

• GUERLAIN L’HOMME IDEAL EDT

Parfumör:Thierry Wasser
    Menşei:Fransa
    Yıl:2014
    Mevsim:Sonbahar-Kış
    Zaman:Gece

Bugün Eser’in listesinde olmadığı için gerek başka bir firmadan gerekse dekant olarak kullandığım çok sevdiğim Guerlain L’homme Ideal’in Tutaste versiyonu ile beraberdim.

Parfümü sıkar sıkmaz Eser’i arayıp tebrik ettim.Çünkü orjinalinde ,kimisine itici gelen acı bademli açılış aynen Tutaste versiyonunda da mevcuttu.Diğer firma direkt bu kısmı pas geçip orta notalara geçiyordu.Ve bu firma parfümlerini 80 TL civarında satan bir firma.Bunu yazıyorum çünkü sanırım 25 TL vererek bu benzerlikte bir esansı deneyimlemenin ne kadar güzel birşey olduğu tam anlaşılmamış.

Evet bu acı bademi anımsatan açılışta başrol oyuncuları acı portakal ,diğer narenciye notaları ve tabii ki badem.Kimisine zorlayıcı gelebilecek bu açılışı ben çok seviyorum.

Ama parfümün en sevdiğim kısmı badem,tonka ve derinin domine ettiği orta kısım.Bu kısım adeta cennet gibi kokuyor.Çok çekici,sofistike ve pürüzsüz.Tonka ile beraber gelen hafif bir pudralılıkta hissediliyor.

Parfümün yavaş yavaş tenden ayrılmaya hazırlandığı son bölümde ise vetiver ile gelen hafif bir temizlik hissiyatı da mevcut.

Özetle çekici,özel,kaliteli bir parfüm Ideal.Takım elbise olmasa da biraz şıklık istiyor.Hırpani bir giyim ona saygısızlık olacaktır.Tonka ile gelen bir tatlılığı olsa da asla boğucu değil.Piyasadaki en kaliteli designerlardan.

Yarın:Mugler Pure Malt

• frht5382 kullanıcısına yanıt
    biraver35 kullanıcısına yanıt
    frht5382 @

Gio stoku açık hocam.

biraver35 @

Bir süre daha zam yapmazsam pet şişe ile yollayacağım parfümleri. :)
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Kalite ve farklı kokma açısından dhi ile kapışabilecek tek designer guerlain l’homme ideal.

Dhi ile birlikte yıllardır vazgeçilmezim.

• Ch men alıcam nerden alayım arkadaslar

• Versace - Dylan Blue [DYL] ne zaman gelir?
    Hocam Ideal de tatlılık çok baskın mı ?
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Evet tatlı parfüm ama basit bir tatlılık değil

• Selam arkadaşlar ikinci siparişim için öneri istiyorum. Sonbahar-kış için ağır olmayan (baş ağrısı yapmayacak), fark edilirliği yüksek kokular arıyorum. Parfümden çok anlamam ama baharatlı kokuları sevmiyorum sanırım. Sarışın tene ve yirmili yaşlara uygun olursa sevinirim. Ayrıca koklayan hanımlara, exini değil beni hatırlatsın yani mümkünse az bilindik olsun
  • 
Sayfa: önceki 24032404240524062407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.