Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24022403240424052406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Parfümör:Jean Claude Astier
    Menşei:Fransa
    Yıl:2013
    Mevsim:İkbahar-Sonbahar
    Zaman:Gündüz

Creed Aventus...Parfüm dünyası için çok önemli bir parfüm.Niche parfümlerin ulaşılabilir ve bilinir hale gelmesinde payı çok büyük.Bir parfüm bu kadar hype yarattığında,kopyalarının veya ondan esinlenen parfümlerin ortaya çıkması kaçınılmaz.Aventus da bu kuralın dışında değil.Onlarca Aventus benzeri parfüm yapıldı bugüne kadar.Club de Nuit Intense,Afnan Supremecy,Al Haramain L’aventure,Zara Vibrant Leather,Bond No.9 Scent of Peace,Tziana Terenzi Orion ve tabii ki bugünkü yazımın konusu M.Micallef Royal Vintage.Bu benzerlerin kimisi ucuz bir kopya olarak anılırken bazıları ise Aventus’u direkt kopyalamak yerine onu yeniden yorumladı.Royal Vintage ‘ı koklamadan önce en çok merak ettiğim buydu:R.Vintage direkt bir kopya mıydı,yoksa kendi yorumunu katabilmiş miydi?

Parfümü üzerime ilk sıktığımda beni bergamot,pembe biber ve alttan alta kendini hissettiren deri karşıladı.Durun bir dakika,bu bildiğimiz Dumansı Aventus!Tam hayal kırıklığına uğramak üzereyken,neyse ki birkaç dakika sonra Royal Vintage ‘ı Royal Vintage yapan nota kendini göstermeye başladı.Selvi...

Selvi deyince nedendir bilinmez ilk aklıma Encre Noire geliyor.Evet gerçekten Royal Vintage ‘ın yeşil havası Encre Noire ‘ı çağrıştırıyor.Aventus ve Encre Noire ‘ın harmanı gibi kokuyor R.Vintage.

Enterasan bir parfüm Royal Vintage.Tende Aventus gibi kokarken,kıyafette yeşil yönü şaha kalkıyor.Kıyafette ve tende bu kadar başka kokan bir parfüm görmedim.Keşke tende biraz daha hissedilir olsaymış yeşil hava demeden geçemiyorum.

Son bölümde paçuli ve misk kendini hissettiriyor.Ve bu şekilde tenden ayrılıyor parfüm.

Kullanım süremde kah keyif aldığım kah hayıflandığım bir parfüm oldu Royal Vintage.Kah Aventus varken buna gerek var mı dedim,kah özellikle kıyafette kendini gösteren yeşil yapısını takdir ettim.Ama yukarıda da belirttiğim gibi tende daha farkedilir olmasını çok istedim yeşil yapısının.

Sonuç olarak çok kaliteli,tertemiz ve doğal kokan bir Aventus yorumu vardı önümde.Esans kalitesi yine üst düzey.Daha maskulen ,daha dumansı ve daha olgun bir Aventus.Neden denenmesin??

Yarın:Guerlain L’homme Ideal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Bu parfümün orta kısmı dumansi aventus a benziyor ama sadece benziyor.Açilişi da nasil aventus a benziyor bir turlu anlamiyorum.Her yerde aventus gibi açiliyor diyor ama ben açilisinda sadece sert deri alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Kiyafetteki hali daha güzel bence

• handsame_ kullanıcısına yanıt
    Bence de:) Genellikle tam tersi olur:)

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Valla ben bu parfümde sert birşey bulamadım.Gayet yumuşak ve pürüzü olmayan bir harman.Gerçi benim test ettiğim yeni esans.Sizinki farklı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 23 Kasım 2019; 1:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

ilk siparişi birbirinden farklı 4 adet parfümle yapmıştım 3-4 ay önce.
    ürünler sorunsuz elime geçti fakat kutu içinde çok ufak plastik bir şişe içinde ekstra olarak bir parfüm daha çıkmıştı.

üzerinde ki etikette Solo - Loewe yazıyordu, diğer 4 parfümden daha çok hoşuma gitmişti.

şimdi o parfümden sipariş verdim hocam, umuyorum pazartesi elimde olur.

hayırlı işler.
    Solo loewe şu konuda en hakkı yenen kokudur bence. Çok siparişini aldığım bir koku çok da sevdiğim bir koku. Daha beğenmeyene denk gelmedim

• Günaydın. Günün parfümü: Tiziana Terenzi Kirke

• Günün Parfümü:Guerlain L’homme Ideal

• Phileo Sophia_ kullanıcısına yanıt
    Hocam fragrantica 'da l homme ideal için sweet yazmış. Parfüm gerçekten tatlı bir parfüm mü ?
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eser hocam Nirvana 'nın stoklarında bitme durumu var mı yakın zamanda ?
  • Arkadaşlar tutastenin Hermes parfümünü kullanan var mı? Kalıcılık ve benzerlik performansı nasıl acaba? Tom Ford oud wood alacağım, yanına 2 parfüm daha eklemek istiyorum. Öyle şekerli kokulardan hoşlanmıyorum.

• fatihkm kullanıcısına yanıt
    Bence gayet başarılı ve kalıcılığı da yüksek. OWD, DHP, HRM alın arkanıza yaslanın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtoyanik

Bence gayet başarılı ve kalıcılığı da yüksek. OWD, DHP, HRM alın arkanıza yaslanın hocam.
    Dhp dediğiniz Dior home intense sanırım hocam, bende halı hazırda zara 9.0 var bu da aynı koku sanıyorum.
    OWD 50TL, HRM 25 TL alacağım o halde, birde yanına 25 TL'lik bir parfüm daha ekledim mi tamamdır Dior sauvage, Versace Eros, Creed aventus deneyimlediniz mı hocam peki?

• Aqua di gio ne zaman gelecek hocam ?

• fatihkm kullanıcısına yanıt
    Üçünü de denedim. Eros orijinali gibi açılıyor diyebilirim sonrası da kendi seyrinde devam ediyor. Benzerlik oranına %90 diyebilirim rahat. Orijinali de mevcut bende. Gelin gelelim parfümün orijinali de Tutaste'si de üstümde durmuyor. 3-4 saat anca kalıyor kalmıyor :D yayılması da parfümün orijinalinde olduğu gibi orta seviyede.

Sauvage: sadece tutaste versiyonunu denedim ama acayip hoşuma giden bir parfüm oldu. eros'a göre kalıcılığı ve silagge'ı 1 tık daha fazla.

Aventus: sadece 25 tl'lik olanı denedim ama beğeneni çok oldu en başta da kız arkadaşım. Bariz bir ananas kokusu mevcut ve kalıcılık yayılım sauvage ile aynı bana göre.

bunların hepsi benim tenimde böyle. bir de ben biraz hoyrat kullanmayı seviyorum günde 20 spray gibi. ondan burnum uyuşuyor olabilir :d ama 3 parfüm de harika bana göre.
  • ANTALYA TUTASTE WHATSAPP GRUBU:

chat.whatsapp.com/C6Mfu5LJFkhLqwhESc7km0

• quote:

Orijinalden alıntı: lizardcr

Üçünü de denedim. Eros orijinali gibi açılıyor diyebilirim sonrası da kendi seyrinde devam ediyor. Benzerlik oranına %90 diyebilirim rahat. Orijinali de mevcut bende. Gelin gelelim parfümün orijinali de Tutaste'si de üstümde durmuyor. 3-4 saat anca kalıyor kalmıyor :D yayılması da parfümün orijinalinde olduğu gibi orta seviyede.

Sauvage: sadece tutaste versiyonunu denedim ama acayip hoşuma giden bir parfüm oldu. eros'a göre kalıcılığı ve silagge'ı 1 tık daha fazla.

Aventus: sadece 25 tl'lik olanı denedim ama beğeneni çok oldu en başta da kız arkadaşım. Bariz bir ananas kokusu mevcut ve kalıcılık yayılım sauvage ile aynı bana göre.

bunların hepsi benim tenimde böyle. bir de ben biraz hoyrat kullanmayı seviyorum günde 20 spray gibi. ondan burnum uyuşuyor olabilir :d ama 3 parfüm de harika bana göre.
    Çok teşekkürler hocam yorumların için Oud Wood, Hermes ve sauvage 3'lüsü beni paklar

• Takaslıktır;

%40 Guerlain - iDeal [iDol]
    %90 Roja Dove Danger [Dove]
    %90 CH MEN Prive [CPrv]
    %95 La Nuit de L'homme [YSL]
    %80 Bleu de Chanel [CHN]
    %75 Burberry Classic [BRB]
    %60 Dior Sauvage [SVG]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 günde olsa Black Friday Tutaste indirimi Bekliyoruz Eser Abi (Benimlemisiniz DH Halkı)@EserKozmetik
  • Takaslık parfümler

Creed - Virgin island Water %70
    Tiziana Terenzi - Gumin %95
    Carolina Herrera - 212 VIP men %95

Aranan parfümler

Guerlian - ideal
    Maison Margiela - By the Fireplace
    Kilian - Straight To Heaven
    Dior - sauvage
    Lddm
    Layton
    Tom Ford - Out wood
    Xerjoff - More than words
    Paco Rabbane - 1 million lucky
    Bvlgari - Aqua Amara
    Dolce Gabbana - The One

• 
Sayfa: önceki 24022403240424052406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.