Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2383. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23812382238323842385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bay ve bayan için ilk 3 sıralamanız nedir , ilk defa sipariş vermeyi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir parfüm arıyorsunuz öncelikle, yaşınız kaç hangi mevsim kullanacaksınız nasıl bir giyim tarzı ile kullanacaksınız bunlar önem arz ediyor. Bayan için bilgim olmadığı için öneri yapamam ama erkek için yardımcı olurum.

• mtoyanik kullanıcısına yanıt
    Üstad yaş 35, Mimar'ım gün içersinde müşterilerle sürekli diyalog halinde oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

Arkadaşlar bay ve bayan için ilk 3 sıralamanız nedir , ilk defa sipariş vermeyi düşünüyorum.
    Bay :
    Aventus (Yeni)

Solo

Prada İris
  • Pure Malt

Guerlain Ideal

Bunları alıp deneyen oldu mu ?

Vanilya ağırlıklı parfümler mi bunlar ?
  • Yaş 30.,giyim tarzı olarak triko kazak gömlek, sweat-jeans kullanıyorum genelde. Odunsu tarafı ağır basan çok yoğun kokuları sevmiyorum. Sonbahar kış aylarında kullanmak için kokusunu deneyimlediğiniz parfüm önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

• tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Hocam takım giyindiğini varsayarak

Dior Homme Parfum
    Aventus

Terre d'hermes

Aklıma gelen bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 9 Kasım 2019; 14:13:15 >
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Mugler için konuşuyorum. Ortaya lezzetli bir meyve tabağı. Bir kadeh malt viski. Bir fincan sade kahve. Finali vanilyalı çikolata ile yapıyor ve sofradan kalkıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favori kış parfümüm; Tom Ford Tuscan Leather

Çok iltifat alıyorum çook .Farkedilirlik tavan.

• Takaslık;

Burberry Classic [BRB]
    Dior Homme Intense [DHi]
    Roja Dove Danger [Dove]
    Straight to Heaven [STH]
    Dior Sauvage [SVG]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakkoba

Favori kış parfümüm; Tom Ford Tuscan Leather

Çok iltifat alıyorum çook .Farkedilirlik tavan.
    Tuscan’da deri kokusunu az buldum, orjinalini denedigimde daha yogun kokuyordu deri tonlari, bu daha sekerli meyveli olmus gibi geldi bana...
    Ombre leather 10/10 olmuş bayaa iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 9 Kasım 2019; 16:24:37 >
  • '' Şömineciler'' icin bir haberim var. Replica fireplace çok başarılı olmus orjinalinden biraz daha güçlü ve koku benzerliği muazzam.

• One million lucky yorumlayacak varmi. Meselea ne hissettiriyor. Agir bir koku mu ? Bir sonra ki siparise eklemeyi dusunuyorum.

• Brkelf B kullanıcısına yanıt
    Hocam daha siparişim 1 saat önce geldi. Aralarında One Million Luckyde vardı. Kesinlikle koku kalitesi ve kalıcılığı harika. Tam olarak ne hissettirdiğini anlayamadım daha 1 fıs sıktım birde çok parfüm denediğimden biraz karısıklık oldu elbet. Şöyle söyleyeyim sipariş verdiğim 6 parfümün 6sınında kokuları güzel ama aralarında favorin hangisi oldu diyorsan ONE MİLLİON LUCKY VE TOM FORD OUD WOOD derim. Koku olarak kalıcı bir koku one million lucky ama çok ağır değil örnek veriyorum bir spicebomb kadar ağırlığı yok spicebomb baharatlı tarçınlı bir koku olduğundan ağır olmasıda normal zaten. Ama Tavsiye eder misin dersen sana şu kadarını söyleyeyim. Benim gözümde One Million Lucky kör alım yapılabilecek bir parfümdür. Kokusunu sevmeyen olmaz diye düşünüyorum.Tabi herkesin koku zevki başka ama ben çok beğendiğimi söyleyebilirim.
  • SnapeChee kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pretilakiozi_35

Yaş 30.,giyim tarzı olarak triko kazak gömlek, sweat-jeans kullanıyorum genelde. Odunsu tarafı ağır basan çok yoğun kokuları sevmiyorum. Sonbahar kış aylarında kullanmak için kokusunu deneyimlediğiniz parfüm önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
    Yok mu tavsiyesi olan?

• Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Boşuna başının etini yemedik Eser’in:)

• pretilakiozi_35 P kullanıcısına yanıt
    Kodlarını yazıyorum direkt siz bakarsınız ilk sayfadan, 4 lü liste yapacağınızı varsayarsak

THE
    Malt
    CRD
    Bint

bunlar pişman etmez alanı. Giyiminize ve yaşınıza uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 9 Kasım 2019; 21:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Cok güzel koku. Tatlı ve baharatli. Ben duz one millondan daha cok begendim. Performansi zaten iyi.
    Teşekkürler hocam One Million düzü cok fazla beğenilmişti cok kalıcı ve yayılımı cok ıyıydı .O zaman One Mıllıon Lucky daha tatlı ve kalıcılık yayılımı gayet ıyı denebilir .
  • Eskilerden.Eser abi STH Prive'yi yorumluyor...

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

• 
Sayfa: önceki 23812382238323842385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.