Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23832384238523862387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar herkese arkadaşlar. 1 2 yıldır sokaktaki açık parfümcülerde(bargello, eyfel la dressa parfumes) hermesin açılışında acı bir koku geliyor (pis kokuyor bence) acaba tutastr versiyonu nasıl acı bir koku geliyormu denemeyi düşünyorumda 2 3 yıl önce la dresses perfumesten (yanlışta yazmış olabilirim) kullanıyordum don olarak bargellodan denedim ordada kötü kokuyor cevaplarsanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takaslık;

Abercrombie & Fitch - Fierce
    Lacoste White
    Givenchy Only the Gentleman

Arananlar;

Bvlgari - Pour Homme
    Bvlgari- Aqva
    Chanel - Bleu de Chanel
    Creed - Millesime imperial, Virgin island water
    Dior - Sauvage Edt
    Hermes - Un Jardin Sur le nil
    Mont Blanc - Legend
    Tiziana Terenzi - Kirke
    PDM - Layton
    Azzaro - Chrome

• Günün Seçimleri:Bleu de Chanel EDT/ Maison Margiala By The Fireplace

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir betimleme.

• Merhaba, aşağıdaki siparişler için 185 TL ödemem gerekiyor doğrumudur?

Tom Ford-Oud Wood (OWD)
    İnvictus Legend (Paco)
    One milion Lucky (Luck)
    Aventus (CRD)
    Victoria Secret Noir Tease (TEA)
    Lotus (LTS)
    Victoria secret Bombshell (Bomb)
  • 2002dekirüştü kullanıcısına yanıt
    Diğer doldurma parfümlere oranla daha iyi buldum ben.

• finkonur F kullanıcısına yanıt
    Orijinalini denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

nucs

2 hafta sonra hocam. Geç kıvama gelen bir koku. Daha da uzatabilirim :) 50 lik üst grupta olacak. Prive ambalajında ve satış şeklinde olmayacak.

kasandro

Var hocam CK1 kodu.

Maison Margiela - FirePlace [Fire] Listemizde.

Alıntıları Göster
    Hocam nirvana için bi süre kullanıp sonra yorum yapmayı bekledim.

kalıcılık gerçekten muazzam olmuş, ilk kez bi kız gelip creed mi kullanıyorsun dedi ^^
    sabah 7'de sıktığım parfümden öğlen bindiğim arabada bile iltifatlar aldığım oldu.
    orjinal aventusla nirvanayı sol kol-sağ kol sıkarak deneyeceğim yakın zamanda editlerim burayı.

şöyle 100ml 150 tl gibi bi kampanya olsa da depolasak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSalute -- 11 Kasım 2019; 16:3:17 >
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. Yazdığınız fiyatlarda 100 ml çok zor :( hammaddesi çok pahalı. Aksi halde ben de bunun daha çok kullanıcıya ulaşmasını isterdim.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Dolce & Gabbana - The One

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingiglione -- 11 Kasım 2019; 17:29:3 >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Elimdekiler
    Creed - Virgin island Water %70
    Tiziana Terenzi - Gumin %95

İsterseniz sizdeki
    Straight to Heaven [STH]
    Dior Sauvage [SVG)

Takas edebiliriz.

• Nirvana sipariş verdim umarım severim

• MAISON MARGIELA BY THE FIREPLACE

Parfumör:Marie Salamgne
    Yıl:2015
    Menşei:Fransa
    Mevsim:Sonbahar/Kış
    Zaman:Gündüz/Gece

Maison Margiela,Fransız tasarımcı bir firma.Parfüm ile beraber giyim sektöründe de faaliyet gösteren firmanın parfümleri bir çok parfümsever tarafından niche katogorisinde görülse de ben designer katogorisinde değerlendirmenin daha doğru olduğu kanısındayım.Maison Margiela ‘nın en ünlü parfümlerinin yer aldığı Replica serisi,firma sahibi Martın Margiela ‘nın anılarına dayanıyor.”Jazz Club” ismi gibi dumanlı ve alkollü bir Jazz Klubü gibi kokarken,”Under the Lemon Tree” sizi limon ağacının altına götürüyor.Bugünkü yazının konuğu “By The Fireplace “ ise sizi şömine ya da kamp başında hissetirmeye kararlı...

Hollywood filmlerinde bir çok kez gördüğümüz çubuğa marshmellow geçirilip kızartıldığı kamp ateşlerini hepimiz hatırlarız herhalde.İşte tam orada hissettiren bir parfüm “By The Fireplace “.İsli yanan odun,kestane ve marshmellow gibi kokuyor.Odunsular,vanilya ve kestane notalarının hakimiyetinde içinizi ısıtacak ve huzur verecek tarzda...Farkedildiğinde yoğun övgü alabilecek sevimli bir parfüm.Sıradışı ve doğal.

Bu parfümü ilk Sephora’da koklamış ve ilk koklayışta aşık olmuştum.O gün onlarca koku denesem de hiçbiri beni By The Fireplace kadar eltkilemedi.Hemen telefonu elime alıp Eser ‘e tavsiye etmiştim.Bugün sonucu görünce iyi ki Eser’i aramışım o gün diyorum.Çünkü esans kalitesi ve benzerlik inanılmaz.

Ben sonbahar/kış parfümü arayan herkese bu parfümü tavsiye ediyorum.Kaç parfümde kestaneye rastlanabilir ve kaç parfüm sizi şömine/kamp ateşi başında hissettirebilir ki.

• Bayılırım:)

• Son gelen siparişimde baya başarılı buldum yine

PDM Layton müthis olmuş tek kelimeyle. Pdm serisine bu kalitede olacaksa veya üstünde, Carlisle kesinlikle eklenmeli. Herod ve Layton seven herkesin çok beğeneceği bir koku carlisle, umarım listede yakında o da olur.

Tom ford oud wood ise aslında koku karakteristiği olarak bana çok uymayan ama çekici bir koku çok sevmesem de koklama isteği uyandırıyor garip kokulardan biri ben baya beğendim.

Alex 2 benim tarzım da değil bana çekici bir yanı da yokmuş gibi geldi orijinalini bilmiyorum şahsen olmasa da olur.

Aventus Nirvana tester olarak gelmiş, birch ve normal Aventus kullanmıştım daha önce ikisinden de daha güzel daha canlı kokuyor orjinaline yakınlık açısından armaf vs gibi parfümleri 10 kere tokatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktory.. -- 11 Kasım 2019; 20:29:23 >
  • Guerlain Ideal muazzam olmuş. Koku ve başarı benden tam puan. Gerçekten çok modern, kaliteli ve zevkli bir parfüm. Bu parfüme tekrar aşık oldum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 11 Kasım 2019; 21:7:29 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta sephorada koklayıp by the fireplace'e bayılmıştık. Orijinal parfüm alacaksak bunu alırdık diye bayağı bir konuştuk. Şimdi de buraya gelmiş, keşke başka bir şey isteseydik :)

• Phileo Sophia_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad. O sizin ince düşünceniz.

• Frederic Malle bir iki parfumu yakışır bu listeye :) eklenirse guzel olur...

• Bursa içi takaslık
    Chanel bleu edt %60
    Tom ford extreme %98
    Tom ford tobacco vanille %98
    Tom ford noir de noir %99
    Serge lutens chergui %75
    Doluluk oranları ile takaslamak istediğim parfümler, tekliflere açık.

• 
Sayfa: önceki 23832384238523862387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.