Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2382. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23802381238223832384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalicilik icin yukaridaki arkadasin soyledigi gibi 4-5 saatte bir tazelemek gayet yeterli oluyor. Aliexpressten 5mL'lik doldurulabilir atomizer aldim birkac tane, ruj boyutunda kucuk siseler dusunun. Cebe cantaya atip yaninizda tasiyabilirsiniz. Bu kadar uygun fiyata bu kaliteyi bulduk ama memnuniyetimizi katlamak biraz da bizim elimizde. Tum listeyi denemedim elbette ama 8-10 saat kokacak koku cok sayilidir diye dusunuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alberto sego enigma diye parfüm duydum arkadaşlarımdan. Bu ğarfümü de ekliyecek mi tutaste. Eğer alberto sego kullanan varsa bana cevap verebilir mi nasıl merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SayımOmen S kullanıcısına yanıt
    Parfum saticisi o tutaste gibi...

• Bugünkü siparişim ile birlikte, bir çoğu 7 li paket olmak üzere yaklaşık 2 senede toplam 18 kere sipariş vermişim

• Merhabalar,
    Satılık veya takaslik. Yer : İstanbul

Chanel Egoistë Platinum EGO
    Givenchy Insense Ultramarine GV (verildi)
    Dunhill Desire Blue DSR(verildi)
    Amouage Jubilation AMO
    Nautica Voyage VYG(verildi)
    Hermes Elixir des Merveilles ELX (verildi)
    Tiziana Terenzi Kirke KRK (verildi)
    Yves Saint Laurent La nuit de l'homme YSL (Kendi şişesinin sprayeri bozuldu başka şişeye aktardım.) (verildi)

Ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebalci -- 25 Kasım 2019; 12:14:8 >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Hiç satın aldın mı

• One Million Lucky Kokusu , kalıcılığı ve yayılımı nasıl deneyenler yorum yapabilir mi ?
    Yok hocam almadim

Siz söyleyince bir baktımda parfüm listesi buranın aynısı kodlama sistemide aynı şişelerde kapaklarıda aynı buradan alıp satıyor mu diye düşündüm fiyatlar da baya yüksek.

• Türkiye piyasasında at koşturuyo adamlar kapaklar ve cam aynı olabilir. Kodları belkide ikisi de biyerden kopyalamiştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtoyanik

Bugünkü siparişim ile birlikte, bir çoğu 7 li paket olmak üzere yaklaşık 2 senede toplam 18 kere sipariş vermişim
    11 ayda 31 sipariş çoğu 7den fazla

Listenin aynı olması zaten garip geldi Micallef EMİR felan var sadece farklı olarak oda Tutaste listesinde mevcuttu kalktı.Şişeler aynı olur gayet normal.
    Bir yerden kopyalama değil kısaltmalardan bahsediyorum mesela Lacoste White Tutastede BYZ şeklinde kısaltılmış ki ilk akla gelen LW WHT gibi birşeydir orada da aynı şekilde BYZ bana pek tesadüf gibi gelmiyor.

• Hocam bana lavantalı hafif bir şeyler önerebilir misin. Vertigom var deodorant kokusu gibi kokular başımı ağrıtıyor rahatsız etmeyecek, güzel çiçeğimsi kokular önerirseniz sevinirim.
  • Merhabalar, 21 yaşında üniversite öğrencisiyim orjinal dior sauvage kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum 60 ml edp aldım 2 fıs yapıyorum ilk 1 saat çok ağır kokuyor sonrasında çok hafif kalıyor ve sıkıldım, kısacası orjinale para vermektense burayı çok övdüler ve sizden tavsiyeler istiyorum daha önce one million kullanıp çok beğenmiştim etkileyici kalıcı genç koku önerisi verirseniz çok sevinirim

• Rese_06 R kullanıcısına yanıt
    Cok güzel koku. Tatlı ve baharatli. Ben duz one millondan daha cok begendim. Performansi zaten iyi.

• 2 gün önce verdiğim siparişler elime geçti. More than words hiç bilmediğim bir kokuydu, buradaki arkadaşların yorumlarına göre aldım ve çok beğendim. Bundan sonra favorim olabilir.
    Sauvage buradaki arkadaşların yorumlarına göre EDT versiyonunu aldım, daha sonra bu mesajı editleyerek yorumumu yapacağım.
    Hermes neredeyse orjinali ile aynı. Sevenleri gözü kapalı alabilir bence.
    Tester olarak Lucky göndermiş Eser Bey. Onun için de daha sonra kendimce yorum yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterInTheNight -- 9 Kasım 2019; 0:39:1 >
  • 2 haftadır kullandığım dior homme intense prive, tom ford oud wood, layton için yazıyorum. Dhi orijinalini kullanmış biri olarak koku evet gerçekten benzer ama farkedilebilirlik kos kocaman 0. Umarım demlendikçe koku kendine gelir. Kimse kokuyu duyduğunu söylemedi, sadece dibime kadar girenler kokuyu alabildiler. Tom ford ve layton, dhi prive'a nazaran daha iyi. Özellikle layton için birkaç olumlu geri dönüş aldım. Ama parfüm performansları bu şekilde devam ederse muhtemelen bu parfümlerin siparişini bir daha vermem. Özellik dhi prive büyük hayal kırıklığı oldu benim için :(

• quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

Takas için;

Vermek istediklerim:

-Issey miyake l’eau d’issey
    -Amouage jubilation 25
    -Nautica voyage
    -Tom Ford grey vetiver

Almak istediklerim:

-Tiziana Terenzi gumin
    -Tom Ford ombre leather
    -Creed aventus
    Hala geçerli

• yigitgltkn kullanıcısına yanıt
    Valla bendede mevcut DHİ Prive geçen sene kış ortasında vermiştim hiç öyle bir sorunum yok isterseniz aile bireylerinizden birinin üzerine sıkarak test edebilirsiniz en iyi sonucu öyle alırsınız. Karşı taraftan iltifat almak için asla parfüm sıkmadım veya ''aaaa bu parfüm kimde geliyor'' muhabbetine asla koşturmadım bu yüzden belkide her parfümü seviyorum uyum sağlıyorum kendimce
  • Günün Parfümü:Tom Ford Ombre Leather

• 
Sayfa: önceki 23802381238223832384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.