Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.523.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23792380238123822383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde %99 Pure Havane, %99 Killian Back To Black, %99 Ambre Nuit var

Aradığım parfümler Pdm Layton, Tom Ford Oud Wood, Dior Savage Edt, Armani Stronger With You, Dolce Gabbana The One, Noutica Voyage tercihimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni 15 lik şişeler çok tatlı olmuş, ama eski 15 liklerin etiketleri daha orjinal, bu arada royal vintage yi beğendim aventus un dumansı haline benziyor, tavsiye ederim

• tonyali61 kullanıcısına yanıt
    HAyırlı olsunlar abi güle güle kullan.

Etiket evet :) Dolum tarihi kod vs hepsi her kazanda değişeceği için kendi bastığım etiketi daha uygun gördüm. Matbaadan her seferinde etiket beklemek biraz zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 7 Kasım 2019; 17:38:15 >
  • Aranızda hiç alberto sego kullanan oldu mu?

• Eser bey benim siparişlerimde 2 gün önce ulaştı. Ben özellikle idol u çok beğendim kokusu ve kalıcılığı çok iyi. Crd için kör alış yapmıştım. Bende ki orjinal bentley infinite ile nerdeyse aynı çıktı parfüm. Ayrıca eşim de bomb olanı çok beğendi. Teşekkürler. Sizden ricam bayan parfümde guerlain insolance tadında bir parfüm yapmanız. Guerlain insolance yi listenize ekleyin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Üçünden sadece Eau Tendre biliyorum.Eşim ve bir arkadaşım kullanıyor.Gayet memnunlar.Yeni gelenlerden Victoria’s Secret Night da gayet keyifli bir seçenek
    Normal Chance ile Eau Tendre versiyonu arasında koku olarak çok fark var mı? Chance almıştım ama Eau Tendre mi alsaydım acaba diye pişman oldum sonradan

• 11.11 için özel bir indirim düşünüyor musunuz? @EserKozmetik
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Kadın parfümleri tecrübem pek yok.İşte çevreme aldıkça koklayıp yorumluyorum.Chance koklamadım ama Eau Tendre güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Carlisle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Şöyle bir Sonbahar/Kış designer listesi bırakalım.Biraz daha farklı olsun istedim.DHİ gibi La Nuit gibi her zaman önerilen parfümlerden ziyade daha yeni listeye giren ya da gelecek olanlardan kurulu bir liste...Niche listesi de yaparım bir iki güne

*Mugler Pure Malt
    *Mugler Pure Havane
    *Bleu de Chanel Parfum
    *Paco Rabanne One Million Lucky
    *Guerlain L’homme Ideal
    *Lalique Encre Noire
    *Dior Eau Savauge Parfum
    *Tom Ford Ombre Leather
    *Tom Ford Men Extreme
    *Maison Margiala By The Fireplace
    Encre noire ve margiala gelecek miymiş? Ne zaman gelecekmiş?

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Yakında:)

• 212 Men Carolina Herrera hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
  • Fa1c0N kullanıcısına yanıt
    Sürekli aldığım 5-6 tane bayan arkadaşım var .
    Sıralama benim gözümde çok net sürekli istiyor bu arkadaşlarım ve kendilerinde birçok firmanın parfümü olmasına rağmen tutaste bitince daralıyorlar beni

1-bombshell
    2-peony
    3-lotus

• birazdan tüm ofise sipariş geçeceğiz, dün baya bir sipariş geçmiş başka bir arkadaşım tabiki bende duydular :D şimdi herkes istiyor.
  • Eser usta 11.11 için bir kampanya yaparsan yaz için stok yağacağım

• rudeboytr kullanıcısına yanıt
    aynen hocam çığ gibi yayılıyor , 2 hafta içinde 24 parfüm aldık
  • Günün Parfümü:Chanel Egoiste Platinum

• 4 adet Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV] siparişimizi geçtik.

Hayırlı işler Eser hocam.
  • Selamnlar, Uzun bir süredir konuyu takip ediyorum ama yazmak ve alışveriş yapmak bugüne kısmetmiş. Ben çok uzun zamandır sürekli parfüm değiştiren ve bir türlü aradığı kalıcılığı ve yayılmayı bulamayan biriyim ve artık baya sıkıldım bu durumdan. Sizlerden ricam bana hem sonhahar kış için uygun güzel ve kalıcı bir koku önermenizdir. (10 saatten fazla evden uzak kalıyorum kalıcılık cidden çok önemli benim için) Aklımda Tutaste Nirvana ve 212 Man var herkesin önerisine açığım. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkspaceEr

Selamnlar, Uzun bir süredir konuyu takip ediyorum ama yazmak ve alışveriş yapmak bugüne kısmetmiş. Ben çok uzun zamandır sürekli parfüm değiştiren ve bir türlü aradığı kalıcılığı ve yayılmayı bulamayan biriyim ve artık baya sıkıldım bu durumdan. Sizlerden ricam bana hem sonhahar kış için uygun güzel ve kalıcı bir koku önermenizdir. (10 saatten fazla evden uzak kalıyorum kalıcılık cidden çok önemli benim için) Aklımda Tutaste Nirvana ve 212 Man var herkesin önerisine açığım. Şimdiden teşekkürler.
    Onun yerine 4-5 saatte bir tazelemen daha iyi olur, kucuk siselere doldurabilirsin ben de öyle yapacagım.

212 men var bende, isteginin ne olduguna baglı bu konuda. Maskülen bi koku istiyorsan 212 men pek öyle değil bence ama karsı cins tarafından sevilen bi parfüm.

• 
Sayfa: önceki 23792380238123822383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.