Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Arkadaşlar kız arkadaşıma parfüm alıcam, sizce Dior Hypnotic Poison mı alayım yoksa YSL Black Opium mu? Tutaste versiyonlarını bilenler yorumlayabilir mi?
    Black opium un orijinalini biliyor ve seviyorsanız, black opium al. Orijinaliyle bire bir aynı çünkü. Diğerini denemedim bir yorumum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenin Parfümü:Amouage Epic Man

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MancınıK* kullanıcısına yanıt
    Biz daha iki gün önce buradan bir arkadaşla, ikişer parfümü, gardrops uygulaması üzerinden karşılıklı olarak takas ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 3 Kasım 2019; 20:26:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Time kullanıcısına yanıt
    Death Time @

Valfler uzun süredir değişti. Gayet sağlıklı ve keyifli.

-------

ideal eski ideal değil. Farklı firmanın ürünü. Orjinalini bilenler sevenler adet butonunu bozabilir. Çok iyi malzeme / eşsiz kalitede. Rıca ediyorum iyi olduğunu görmek için 50 tl de olmasını beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Forumda ki listede yok

• Takaslık;

Abercrombie & Fitch - Fierce
    Lacoste White
    Hugo Boss Velvet Amber
    Givenchy Only the Gentleman
    Dior Ambre Nuit

Arananlar;

Bvlgari - Pour Homme
    Chanel - Bleu de Chanel
    Creed - Millesime imperial, Virgin island water
    Dior - Sauvage Edt
    Hermes - Un Jardin Sur le nil
    Mont Blanc - Legend
    Tiziana Terenzi - Kirke
    Narciso Rodriguez For Him
    PDM - Layton
    Azzaro - Chrome

• Eyvallah hocam listenin asagisinda varmış, gormemisim...

• ckr2424 C kullanıcısına yanıt
    Hala bekliyorum beyler bi el atın size zahmet
    Kör alacam tavsiyeleriniz önemli

Ultramarine,voyage,aventus

Hem hafif hem kalıcı yazdığınız için cevap vermek istememişlerdir hocam. Tuzlu baklava gibi bir şey oluyor bu istek.

Nautica voyage deneyin. Çok seçenek yok o şekilde.
  • Dior Hypnotic Poison.. çok çekiciymiş gerçekten. İlk koklayışta çözmek biraz zor,sakinleştikçe çok daha güzelleşiyor. Merak edenler bonobonun incelemesine bakabilir..

• Xer
    Git
    Fahrenheit
    Chn
    Malt

Viw
    Red

Sondaki 2'sini arkadaşlara aldım
    Üsttekileri de kendime, gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim, teşekkür ederim Eser.Beklediğimden çok daha iyi bi nota oranı ve kalıcılığı var parfümlerinin.

Bu arada şunu sorayım bazıları açık parfümü buzdolabında saklıyor bir kaç gün;sence ne kadar mantıklı bu?
    Ha bir de Xer in şişesi ve kutusu farklıydı merak ettim neden acaba?( Daha iyiydi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyDazz -- 4 Kasım 2019; 4:19:6 >
  • edit: Eser bey WhatsApp'dan ulaştı ve kokunun buruna uzak sıkıp tekrar denememi söyledi, burnun bu kokuya kolay alıştığını söyledi. Bir gün için denemeliymişim. Kendisine teşekkür ederim, deneyeceğim.

50 TL'lik yeni Aventus testerı gibi yoğun ve kalıcı değil. Geçen hafta satın aldım, bir kaç gündür kullanıyorum... Hatta tester için yorum bile bırakmıştım buraya.

Ne yapmam gerekiyor?

@EserKozmetik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan_ed -- 4 Kasım 2019; 19:56:51 >
  • Testeri ile şişesi aynı kazandan dolduruldu. 2. kere yapılmadı. Testerin sıkımı boldur. Şişeden sıkarken de sıktıgınızdan biraz fazla sıkmaya çalışın. Aqva aventustan kalıcı olamaz. Aventus cok koktugu için daha erken yorar burnunuzu. Testeri ile şişesi arasında iğne ucu kadar fark olması imkansız.

-------

DeadlyDazz

Buzdolabına gerek yok. Hem o derecelere ihtiyacı yok hem de muhakkak gıdalara koku sinecektir. Herhangi bir güneş ve aşırı ısı görmeyen yerde saklanması yeterlidir. XER in şişesi asıl şişemiz. Uzun olan ithalat gecikmesinden ötürü kullanılan bir şişe. Devamı olan Küp şişe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 4 Kasım 2019; 11:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inan_ed

edit: Eser bey WhatsApp'dan ulaştı ve kokunun buruna uzak sıkıp tekrar denememi söyledi, burnun bu kokuya kolay alıştığını söyledi. Bir gün için denemeliymişim. Kendisine teşekkür ederim, deneyeceğim.

50 TL'lik yeni Aventus testerı gibi yoğun ve kalıcı değil. Geçen hafta satın aldım, bir kaç gündür kullanıyorum... Hatta tester için yorum bile bırakmıştım buraya.

Ne yapmam gerekiyor?

@EserKozmetik
    50 Liralık Aventus bence çok iyi nota geçişlerine sahip harika bir karışım. Ayrıca kalıcıdır. Size tavsiyem kıyafetinizi giymeden önce duştan sonra teninize 3-4 fıs sıkıp sonra giyinin. 2-3 Fıs ta kıyafete sıkın. Gün boyu buram buram kokacaksınız.
  • Günün Parfümü:Amouage Jubilation XXV

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Testeri ile şişesi aynı kazandan dolduruldu. 2. kere yapılmadı. Testerin sıkımı boldur. Şişeden sıkarken de sıktıgınızdan biraz fazla sıkmaya çalışın. Aqva aventustan kalıcı olamaz. Aventus cok koktugu için daha erken yorar burnunuzu. Testeri ile şişesi arasında iğne ucu kadar fark olması imkansız.

-------

DeadlyDazz

Buzdolabına gerek yok. Hem o derecelere ihtiyacı yok hem de muhakkak gıdalara koku sinecektir. Herhangi bir güneş ve aşırı ısı görmeyen yerde saklanması yeterlidir. XER in şişesi asıl şişemiz. Uzun olan ithalat gecikmesinden ötürü kullanılan bir şişe. Devamı olan Küp şişe.
    Arkadaşlar ve siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence uzun şişe hem daha güzel hem de daha taşınabilir. Ceket/mont cebine atmak daha kolay

• Selamlar ilk sayfada stok yok yazan parfumler sitede(ozelparfum) satin alinabilir gorunuyor. Neye gore siparis verelim acaba.

• HunterInTheNight kullanıcısına yanıt
    A.selam. Buradakine göre sipariş verin lütfen. Unutmuşumdur stokunu kapamayı. Hangi ürün o?

-------

Arkadaşlar Enpara hesabını kapattık. Lütfen kayıtlı olanlar Enpara hesabını silsin.

Selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 4 Kasım 2019; 15:5:27 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam burayi kontrol edip alirim. Benim gordugum straight to heaven burada stok yok yaziyordu sitede alinabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.