Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23752376237723782379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskiden xerjoff’un serisiydi Sospiro serisi.Şu an bağımsız diye biliyorum,ayrı bir firma.Ama tabi Xerjoff’a ait bir firma da olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Boyle yaziyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spicebomb bekliyoruz :)

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Olabilir ama Zaten Xerjoff’un önüne geçen bir durum da yoktu.Erba Puro ve Accento dışında çok da yüksek profilli parfümleri olan bir firma değildi Sospiro.Yani lagvedilme durumu varsa bence o sebebten değildir

• Eser hocam merhaba, 4 lü paket invictus sipariş verildi. Bugün kargolanması için 12 öncesi sipariş verdim bugün kargolanırsa çok sevinirim :)
    Sipariş Numaranız 684IC8575E

Hocam bide sizin müdahale şansınız varmı bilmiyorum ama var ise kargoya verirken siparişi, geldikleri zaman aramaları konusunda bildirebilirseniz çok memnun olurum, hayırlı işleriniz olsun.
  • Günün Parfümü:Hermes Terre d’Hermes

• Eser hocama teşekkür ve tebrik ediyorum. Biri hariç her birisini ayrı ayrı keyifli ve performanslı bulmama rağmen LAYTON tek kelimeyle efsane olmuş:) Denemediklerimi ve şiddetli tavsiye olunanları da deneyimlemek için bazı şişeler için takas düşünüyorum:)

Elimdekiler:

1) Narciso Rodriguez - For HiM
    2) Andy Tauer - L'Air du Desert Marocain (02) [Lddm]
    3) Gucci - Pour Homme II [PH2]
    4) Hermes - Elixir Des Merveilles [ELix]
    5) Creed - Original Santal [SNT]

Aradıklarım:

1) Xerjoff - Alexandria II UNiSEX [Alex]
    2) Tom Ford - Oud Wood [OWD]
    3) Guerlain - iDeal [iDol]
    4) Comme des garcons - Wonderwood [WWD]
    5) Memo - Eau De Memo UNiSEX [MMO]
    6) Carolina Herrera 212 MEN
    7) Kilian - Moonlight in Heaven UNiSEX [Moon]
    8) Solo - Loewe
    9) 1 Milion Lucky
  • Layton, yeni, oud wood ve viw olmak üzere ilk siparişimi verdim. Gerçekten hepsi orjinaline çok yakın. Çok memnun kaldım. Çok teşekkür ediyorum. Yeni siparişler için chanel allure homme sport bekliyorum. Ne zaman gelir ?

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu parfüm ile ilgili yorumunuzu bekliyoruz. :)
  • Arkadaşlar 5 ml lik parfüm şişesi nereden bulabilirim ?

Günlük tazelemek için yanımda taşımak daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Arkadaşların sizlerin yorumları ile kör alım

Dior Homme Parfum
    Tom Ford Oud Wood
    Layton

aldım. Birini üstüme diğer ikisini bileklerime sıktım.

Keşke sizin gibi alt üst nota yorumlayabilsem ama en hoşuma giden DOP oldu. Durdukça daha da güzelleşiyor. Ama genel olarak üçü de güzel. Hediye geleni henüz deneyemedim. Onun için de Eser Bey'e teşekkür ederim.
    En çok dhp yi beğenmişsiniz. Kalıcılık nasıldı tavsiye eder misiniz ?
  • brkhan01 B kullanıcısına yanıt
    Daha önceki yorumlamam bu şekildeydi yardımcı olur umarım.

quote:

Adı pek duyulmayan pek konuşulmayan ama listenin en kaliteli parfümlerinden Dior Homme Parfum'e değinmek istiyorum biraz, hak ettiği değeri bulması için.

Parfüm çok ses getiren ve beğenilen dior homme intense'e göre daha maskülen bir tarzda. Her ne kadar erkek parfümü olarak çıkmış olsa da, Dhi bayanlar tarafından da tercih edilen unisex bir parfüm bana göre. Bu yüzden dhi'den daha çok elim dhp'ye varıyor. Hele havaların serinlediği bu sonbahar zamanlarına ve soğuk kış günlerine çok güzel uyan premium tarzda bir parfüm.

Tozlu-pudralı iris ve portakal ile açılıyor parfüm ve zamanla deri notası ile devam ediyor ve arka planda hafif gül beliriyor. Bir süre sonra hafif ud ile beraber sandal ağacı kokuya hakim oluyor. Tende kıyafetten daha güzel duruyor. Kalıcılığı tende 8 saati kolaylıkla aşıyor. Yayılımı ise ilk 2 saat üst seviyede girdiğiniz açık havayı bile doldurur geçtiğiniz yerde iz bırakırsınız, 8. saat sonrasında ise tene yaklaşıyor.

En sevdiğim notaları bir parfümde toplayın desem anca bu kadar olurdu herhalde :)

Oldukça maskülen bayanlar tarafından çokça sevilen övgü alabileceğiniz bir parfüm ancak genel beğeniye uygunluğu konusunda net bir şey söyleyemem. İris notasını sevenler bir şekilde dhi deneyimlemiş ve beğenmiş olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 5 Kasım 2019; 14:59:20 >
  • nucs kullanıcısına yanıt
    N11, GG'de falan var. cep parfüm şişesi diye aratırsanız kolayca bulursunuz
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Birsen kolonya var Eminönü'nde en doğru adres orası.

• Ocak 1 itibarı ile güncellenecek fiyatları yazayım arkadaşlar.

Tek adet fiyatı: 30 tl KARGO yine 5 tl 35 tl tekli ürün kargo dahil.

4 lü paket 120 tl. ücretsiz kargo

7 li paket 180 tl.

Ocak 1 de geçilecek fiyatlar.

Sevgilerimle..
  • Canımın yandığını hissettim

• Isfahan kullanıcısına yanıt
    valla burayı bilmiyordum, netten baktım da mükemmel şişeler varmış
  • Merhaba Arkadaşlar elimde
    CREED - AVENTUS (50 TL) var
    Aşağıdaki parfümlerden biri ile takas edebilirim.
    XERJO - MORE THAN WORDS
    TOM FORD - OUD WOOD
    PARFUMS DE MARLEY - LAYTON

• Genel olarak hepsini beğendim hocam. Aralarında invictusun kokusu baya ağır dışarıda bile en çok farkedilen o oldu. Gumin hakkında önyargılarım vardı ama zaman içinde onunda kokusunun gayet duyulduğunu farkettim. Ancak şurası var bu 4 parfüm içinde gumin biraz hafif kalıyor. Hafif koku seviyorsanız gumin ve blue de chanel ve 212 vip men tercih edebilirsiniz. İnvictus önermem daha ağır ve şekerli bir koku çünkü. Tabi benim ilk alışverişim olduğundan 2. alışverişimdede farklı kokular denemek istiyorum :) Aralarında kışın soğuk havalarda en çok hissedilecek koku invictus bence ama bu sizin kaç fıs sıktığınızada bağlı. 10 12 fıs sıkarsanız diğerleride hissedilir. :D
  • Eser hocam Spicebomb bu ay içerisinde stoklara gelir mi? Bu ay 2. siparişimi vermeyi düşünüyorumda. Yanılmıyorsa 2 aydır falan stoklarda yok ne zaman gelir?
  • 
Sayfa: önceki 23752376237723782379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.