Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23712372237323742375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, ben daha önce DP'den alışveriş yapıyordum ama internet camiasından tanıştığım dostlar Tutaste'yi tavsiye etti ne kadar başarılı bilmiyorum tabi :D Dp'den alıp uzun süre beğenerek kullandığım parfümler "creed aventus, hermes, rochas" oldu buradan bunları veya daha farklı koku taviste edecek olan var mı yaş 35 ve ankara ayazına göre parfümler olması lazım yalnız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNuR0675

Selam arkadaşlar, ben daha önce DP'den alışveriş yapıyordum ama internet camiasından tanıştığım dostlar Tutaste'yi tavsiye etti ne kadar başarılı bilmiyorum tabi :D Dp'den alıp uzun süre beğenerek kullandığım parfümler "creed aventus, hermes, rochas" oldu buradan bunları veya daha farklı koku taviste edecek olan var mı yaş 35 ve ankara ayazına göre parfümler olması lazım yalnız :D
    Hermes'i birde burdan deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedegex

Nautica Voyage
    Dior Homme Cologne
    abim sağol ağır değil dimi kokusu

• ANTALYA TUTASTE WHATSAPP grubu kuruldu, katılmak isteyen linke tıklasın:

WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 3 Kasım 2019; 14:43:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oud wood bomba olmus gerçekten. Zaten yaparsa tutaste yapardı.

Orjinalini bilenler sevenler kaçırmasın. Bilmeyen icinde şunu diyeyim bildiginiz ağır oud kokulari ile alakası yok. Oud cok baskın degil geri planda guzel bir odunsuluk katmis. Parfum genel olarak aromatik odunsu hafif yesil kokulu diyebilirim. Orta karar ağırlıkta ve ofis kullanimina uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ero158

ANTALYA TUTASTE WHATSAPP grubu kuruldu, katılmak isteyen linke tıklasın:

https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser
    Açılmıyor link hatalı sanırım

• Guerlain - ideal (idol)

Ürünü ekledik arkadaşlar. Diğer l'homme lar ile karışmaması için (kendi adıma) hiç bir yere L'homme ideal yazmadım bilginiz olsun.

Ürün Guerlain - L'homme ideal for men 2014 te çıkan EDT olandır.

Sevgilerimle,
    Eser
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Parfümden çok ten kokusu gibi.Yani tenininiz öyle kokuyormuş gibi bir havası var.Ki bu bence çok daha çekici birşey.Bu kokuyu böyle pürüzsüz yapmak da başlı başına bir iş.Ve bu şekilde olması için Eser’in verdiği emeği çok iyi biliyorum.İşallah değeri bilinir bu parfümün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 2 Kasım 2019; 19:6:40 >
  • 8 Ayın sonunda tekrar siparişimizi verdik beklemedeyiz.
  • ANTALYA TUTASTE WHATSAPP grubu kuruldu, giriş linki;

chat.whatsapp.com/C6Mfu5LJFkhLqwhESc7km0

-> Hatalı atmışım kusura bakmayın, bu çalışan link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 2 Kasım 2019; 19:43:2 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin ideal bebek :)

• Ankara için Tutaste WhatsApp grubu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Guerlain - ideal (idol)

Ürünü ekledik arkadaşlar. Diğer l'homme lar ile karışmaması için (kendi adıma) hiç bir yere L'homme ideal yazmadım bilginiz olsun.

Ürün Guerlain - L'homme ideal for men 2014 te çıkan EDT olandır.

Sevgilerimle,
    Eser
    Bir süredir beklediğim parfümdü.Keşke siparişi 1 hafta geç verseydim. Çok merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNuR0675

Selam arkadaşlar, ben daha önce DP'den alışveriş yapıyordum ama internet camiasından tanıştığım dostlar Tutaste'yi tavsiye etti ne kadar başarılı bilmiyorum tabi :D Dp'den alıp uzun süre beğenerek kullandığım parfümler "creed aventus, hermes, rochas" oldu buradan bunları veya daha farklı koku taviste edecek olan var mı yaş 35 ve ankara ayazına göre parfümler olması lazım yalnız :D
    Dp ne arkadaşım ya daha dönüp bakmazsın dp ye. Tutaste nin yanından geçemez. Dp açık parfümse tutaste parfüm dür. Kıyas bile kabül etmez.

• Guerlain ideal gelene kadar bekleyeyim bu arada bvlgari pour homme da stoğa girer öyle alırım dedim ama 2 ayı buldu nerdeyse gelmedi

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık Eser hocam.

Eser hocam mesela IDOL u şimdi alsak ne kadar süre demlenmesi için bekletmek lazım ?

Yeni çıkardığınız için biraz beklemesi gerekiyor mu ?
  • Eser bey site üzerinden 4 adet sipariş verdim. İlk siparişim iki kendime iki de eşime.
    1. Idole homme İDOL Guerlain
    2. Crush Aven CRD
    3. Bombshell BOMB
    4. Omnia Kristal KRS Bvlgari
    Sipariş Numaram 431AE4839K

• Merhaba Eser Bey. Site üzerinden ben de ilk siparişimi verdim. Sipariş numaram 316HU1575Y.

• kokular güzel, yıllardır kendisinden aldım aldırdım ama sprey valfler kalitesiz. gözünü seveyim biraz daha kaliteli malzemeye geç. o kadar şişe var yarısından sonra parfüm püskürtmek işkence oluyor. valf deforme olunca püskürtme de sağlıklı olmuyor. ha belki değişimiş de olabilir en son 9 ay önce vermişim siparişi.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    G.İ.T ister misin? :)

• 
Sayfa: önceki 23712372237323742375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.