Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.052
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23742375237623772378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eser beyden 30a yakın belkide fazlaca almıştım yine geçtik bir dörtlüyü. Allah başımızdan eksik etmesin kendisini

yalnız kendisine de sordum yokmuş Diesel BAD İntense diye parlak şişeli yeni versiyon dedikleri parfümü denedim. valla çok beğendim. var mı kullanan acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterInTheNight

Anladim hocam burayi kontrol edip alirim. Benim gordugum straight to heaven burada stok yok yaziyordu sitede alinabiliyor.
    HunterInTheNight @

Hocam prive olan bir miktar kala buradan çektim hazırda kullananları devam edebilsin diye. 1-2 şişe kaldı kalmadı. Tekrar yapılacak yakında. İhtiyacınız varsa siteden siparişini geçebilirsiniz. Ayrıca düz STH stoklarını da açtım.

usorguncu @

Çok teşekkür ederim. Bad intense yok ama düzünü yapacağım. Bunun stokları tükenene kadar intense gelirse onu yaparız hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

HunterInTheNight @

Hocam prive olan bir miktar kala buradan çektim hazırda kullananları devam edebilsin diye. 1-2 şişe kaldı kalmadı. Tekrar yapılacak yakında. İhtiyacınız varsa siteden siparişini geçebilirsiniz. Ayrıca düz STH stoklarını da açtım.

usorguncu @

Çok teşekkür ederim. Bad intense yok ama düzünü yapacağım. Bunun stokları tükenene kadar intense gelirse onu yaparız hocam.

Alıntıları Göster
    Aventus 50tl'lik olan yakın zamanda gelecek mi hocam gelmeyecekse eğer düz STH sipariş geçeceğim, bir de tabi ekstra bir model daha bulmam gerekecek :) 4lü paket için
  • Bu arada geçen hafta Eser Bey'den ilk siparişimi geçmiştim. İlk olarak kışları çok severek kullandığım TF Black Orchid denemek istedim. Koku neredeyse orjinali ile birebir aynı olmuş.
    Parfüm yorumlarken notadır, açılış kapanış vs pek anlamam, insanları da yanıltmak istemem ancak çevremden aldığım tepkilere bakacak olursak farkedilirliği yüksek baskın bir koku olduğunu söyleyebilirim. Kalıcılığı için ise kendim kokuya alıştığım için sanırım veya 1-2 fıstan daha fazla sıkmadığım için de olabilir 2-3 saat sonra kokuyu kendim farketmekte zorlanıyorum ancak bugün birkaç arkadaşa sordum 5-6 saat sonra hafif de olsa kokunun olduğunu söyledilir.

Şimdi denemek istediğim başka modeller de var,
    Dior SVG
    Axe Africa
    Aventus(50 TL'lik versiyon)
    Killian STH

Bunların yanına tavsiyesi olan var mı? Yaş 27
  • HunterInTheNight kullanıcısına yanıt
    Yeni aventus 2 haftayı bulur hocam. Hammdde beklemem gerekecek biraz. Bugün bitti biraz hızlı tükendiler öngöremedim

Edit* 1-2 fıs ile 5 10 fısın kalıcılıkta etkisi olmaz ama koku yayılımı istiyorsanız kullanım oranını biraz arttırmalısınız. Sıktığınız parfüm vücudunuzda ne kadar yer kaplarsa o kadar yayılıma sahip olur. 1 ile 10 un kalıcılık farkı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 4 Kasım 2019; 18:14:41 >
  • quote:

Yeni aventus 2 haftayı bulur hocam. Hammdde beklemem gerekecek biraz. Bugün bitti biraz hızlı tükendiler öngöremedim

Edit* 1-2 fıs ile 5 10 fısın kalıcılıkta etkisi olmaz ama koku yayılımı istiyorsanız kullanım oranını biraz arttırmalısınız. Sıktığınız parfüm vücudunuzda ne kadar yer kaplarsa o kadar yayılıma sahip olur. 1 ile 10 un kalıcılık farkı olmaz.
    Ben bekleyeyim ozaman, çünkü tepkiler çok güzel aventus için.

Kalıcılık derken benim de anlatmak istediğim bu sanırım hocam, çünkü koku 5-6 saat sonra hala var ancak sıktığım nokta sayısı az olduğu için sanırım etraftakilerin hissetmesi zor oluyor diye düşünüyorum.
  • HunterInTheNight kullanıcısına yanıt
    DOğrudur hocam. Bonobo ağabeyimizin de tekrarladığı gibi, Çok güzel kokmak varken neden az güzel kokasınız :)
  • quote:

DOğrudur hocam. Bonobo ağabeyimizin de tekrarladığı gibi, Çok güzel kokmak varken neden az güzel kokasınız :)
    Güzel sözmüş

Bu arada sabırla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Belki de konuyu gereksiz meşgul ettim, diğer arkadaşlar affetsin beni
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Tom Ford Bey öyle söylüyor.”Aman insanları rahatsız ederim,aman az sprey sıkayım “diyenlere gülüyorum “ diyor.Sonra da ekliyor,”Neden muhteşem kokmak varken,az muhteşem kokayım “ :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterInTheNight

Güzel sözmüş

Bu arada sabırla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Belki de konuyu gereksiz meşgul ettim, diğer arkadaşlar affetsin beni

Alıntıları Göster
    Konu sizin için var hocam. Ben ilk sayfasında takılıyorum. :)
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Tom fordun kokmuyorcu olduğu belliydi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Arkadaşlar ve siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence uzun şişe hem daha güzel hem de daha taşınabilir. Ceket/mont cebine atmak daha kolay

Alıntıları Göster
    Kesinlikle uzun siseler hem daha guzel gorunuyor hem daha kullanisli. Renk olayi da iyi oluyor. Premium havasi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eser hocam STH Prive tahminen ne zamana gelir ?
  • nucs kullanıcısına yanıt
    1 hafta 10 gün içerisinde 50 tl lik grupta hazır olacak.

----

Arkadaşlar 50 tl lik ürünler için 15 ml boylar hazırladık. Pakette adet olarak sayılmayacak, indirim olmayacak. 100 tl lik ücretsiz kargodan yine faydalanacaktır. Bunları 4lü 100 tl gibi düşünüyordum ancak rahat ve istendiği şekilde alınabilmesi için paket dışı satılmasını uygun gördüm. Prive kısmından üst 50 liğe alınan tüm ürünlerin ufak boyları da yapılacak.

15 ml 20 tl olarak satıştadır.

Açık Parfüm, Tutaste Parfüm, OzelParfum.com
    15 ML Mini Boy Ürünler
    https://www.ozelparfum.com/15-ml-mini-boy-urunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 5 Kasım 2019; 0:51:37 >
    15 ml gelmesi çok güzel haber, inşallah tum prive ve 50tl lik ürünler için olur zamanla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossingover35 -- 5 Kasım 2019; 8:21:3 >
  • Hugo boss matara ne durumda kalıcılığı acaba.
  • Arkadaşların sizlerin yorumları ile kör alım

Dior Homme Parfum
    Tom Ford Oud Wood
    Layton

aldım. Birini üstüme diğer ikisini bileklerime sıktım.

Keşke sizin gibi alt üst nota yorumlayabilsem ama en hoşuma giden DOP oldu. Durdukça daha da güzelleşiyor. Ama genel olarak üçü de güzel. Hediye geleni henüz deneyemedim. Onun için de Eser Bey'e teşekkür ederim.
  • Sospiro - erba pura gelmis, xerjoff olarak hangisi oluyor acaba ?

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Sospiro hocam Xerjoff değil..

----------

Arkadaşlar her gün yazacağım bunu kusur abakmayın 6 ay oldu hala kayıttan kullanan arkadaşlar var.

ENPARA HESABIMIZ YOK, KAPANDI. Buraya yapılan ödemeler hakkında artık yardımcı olamayacağım. Lütfen ilk sayfada bulunan banalara ödeme yapın.
    Sospiro xerjoff’a gecti artik, Beymen’de oyle soylediler, siseler de degismis...
    Edit... yine ayni isimle satılıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 5 Kasım 2019; 11:12:4 >
  • 
Sayfa: önceki 23742375237623772378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.