Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2371. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23692370237123722373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canguner60

Aventus (yeni) ile prive serisi olan nirvananin kokuları aynı mı mesela dior homme psrfum ile intense versiyonu gibi kokular farklı mi yoksa aynı notalar orijinale yakınlık olarak mi farkı var sadece?

Alıntıları Göster
    Dior homme parfume ve intense gerçekte de farklı kokular zaten.
    İkisi farklı havada parfüm sayılır.

Ama nirvana ve yeni aventus Eser beyin kendi kaleminden Aventus klonları.
  • Günün parfüm seçkisi : Tom Ford Oud Wood
  • Daha önce 6-7 yıl kadar tiaras kullandım. 4 yıldır sürekli parfüm değiştiriyorum ancak bulamadım aradığımı bir türlü.

Davidoff cool water ı beğendim ama kalıcılığı biraz düşük kaldı veya ben alamıyorum kokuyu.

Tom Ford men extreme denedim. İlk sıktığımda çok bunalıyorum. Ancak kalıcılığı çok iyi .

Bana bir kaç tavsiye verebilirseniz yine toplu alıp deneyeceğim 👍😬😬

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Opus V ne zaman gelir, sipariş vercem bekletiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde %99 Ambre Nuit %99 Xerjoff Mafisto var

Aradığım parfümler PDM Layton, Tom Ford Oud Wood, Dior Savage Edt, Armani Stronger With You, Gucci Pour Homme II

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Opus V ne zaman gelir, sipariş vercem bekletiyorum.
    kasımda gelecekmiş
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Givenchy - Xeryus Rouge...
  • Uzman arkadaslara bisey danismak istiyorum yeni siparislerimi vericem bu sefer kor alim yapicam opus v, layton, de hermes, aventus normal, the one ve kirke bunlardan birbirlerine benzeyen yada andiranlar varmidir tesekkurler ilgilenenlere simdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmydz -- 31 Ekim 2019; 19:5:55 >
  • Takaslık;

Abercrombie & Fitch - Fierce
    Lacoste White
    Hugo Boss Velvet Amber
    Givenchy Only the Gentleman
    Dior Ambre Nuit

Arananlar;

Bvlgari - Pour Homme
    Chanel - Bleu de Chanel
    Creed - Millesime imperial, Virgin island water
    Dior - Sauvage Edt
    Hermes - Un Jardin Sur le nil
    Mont Blanc - Legend
    Tiziana Terenzi - Kirke
    Narciso Rodriguez For Him
    PDM - Layton
    Azzaro - Chrome

• Arkadaşlar hem size hem bana :) instagram hesabımı biraz arttıralım lütfen, ayıptır :D

@tutasteparfum saat 24:00'da hikaye kısmından 100 tl lik sitede indirim sağlayabileceğiniz hediye kodu paylaşacağım. Bunu çeşitli tutarlarda her hafta yapacağım. Simdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 1 Kasım 2019; 1:45:24 >
  • ahmydz A kullanıcısına yanıt
    Hepsi de farklı tarz hocam

• Arkadaşlar, elimde ki bu parfümü

-Creed G.İ.T

Şunlardan biri ile takas etmek istiyorum:

-Acqua di gio profumo
    -Moonlight in Heaven by By Kilian
    -Pure Havane
    -Tom Ford Velvet Orchid
    -Tom Ford Black Orchid

• PACO RABANNE ONE MILLION LUCKY

Parfümör:Nathalie Gracia-Cetto
    Menşei:İspanya
    Yıl:2018
    Mevsim:Sonbahar-Kış
    Zaman:Gündüz-Gece

Paco Rabanne firması aramın en kötü olduğu firmalardan biri.Parfumlerini istismara varacak şekilde ticari,yapay ve ucuz bulmuşumdur hep.Başta Invictus olmak üzere koklamaya tahammül edemediğim parfümlerin mimarıdır Paco Rabanne.One Million ve One Million Prive ‘yi de hiç sevememiştim.Lucky’i ise üzerime sıkar sıkmaz ufak çaplı bir şok geçirdim.

Firmanın alıştığım cikletimsi-lolipopumsu parfümlerinden çok farklı bir parfüm duruyordu önümde.Paco Rabanne ‘dan beklenmeyecek derecede doğal,lezzetli,gurme bir açılış bu.Erik,bal ve fındık başroldeler.Çok çok güzel Lucky’nin açılışı.

Koku 1-2 saat böyle devam etse de maalesef ilerleyen saatlerde firmanın köklerine dönercesine bir sıradanlık yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlıyor.”E her güzel şeyin bir sonu vardır “diyorum.Bakmayın böyle dediğime.Yine de bu janradaki diğer parfümlere göre daha kaliteli ve özgün bu bölüm.Sadece o şaşaalı açılışın gerisinde..Bu bölümde yapay odunsular ve beyaz erkeksi çiçekler hissediliyor.Bu şekilde de tenden ayrılıyor Lucky.

Genel beğeniye oldukça uygun,yerinde ve dozunda kullanılırsa övgü almaya da muktedir bir parfüm Lucky.Abisinden de,Invictus ‘dan da,Stronger With You ‘dan da kaliteli kokuyor.Yaş olarak ise olgun arkadaşların da kullanabileceği tarzda bu kez.

Bence bu yazıyı saklayın beni bir daha Paco Rabanne överken goremeyebilirsiniz :)

Yarın:Victoria’s Secret Night

• quote:

Orijinalden alıntı: nucs

Ne zaman yenilendi ?
    5-6 ay oluyor galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler. Şöyle güneyin kışına gidecek hafif ve kalıcı ferah koku önerilerinizi bekliyorum

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Lucky benimde koklayıp sevdiğim Paco Rabanne parfumlerinden.
    Uzerimde kullanincada aynı fikirde olacak mıyım bilmiyorum :) Bazen koklamak ve kullanmak farkli bir deneyim sonucuna varıyor.
    Ancak genel begeniye acik parfim ve tatlı kokulardan hoslananlari memnun edecektir diye umuyorum. Ozellikle üniversite çağı kesimine oldukca gidecek bir parfum olduğunu düşünüyorum.
    Ayrıca ben kokusunu Axe in Excite adlı deodorantina oldukca benzedigini düşünüyorum. Bilmeyen arkadaşlar burdanda koku hakkında bir fikir sahibi olabilir.

Tutaste versiyonu ise elime gecince yorumlayacagim sanırım önümüzdeki hafta içinde bir siparisim olucak.

Bu arada kadınlar icin parfum bakanlara cok risksiz hafif ve genel begeniye cok uygun olarak listeye eklenen Bombshell seduction oneririm. Hafif ciceksi, kremsi misk kokusu ile klasik Bombshell dna sini tasiyan ve onun kadar guzel olan bir parfum bana gore.

• Merhaba arkadaşlar

Elimde kokuyu tanımak isteyenler için küçük ml dekant şişelerim mevcut
    İsteyene Ankara içi isteyene uygulama üzerinden kargolayabilirim. Toplu alıma uygun fiyat vereceğim

Amouage - Epic Man (~3 ML)
    Armani d'Aromes (~0.50 ML)
    Andy Tauer LDDM (~4.50 ML)
    Dior Homme - İntense Prive (~1.50 ML)
    CH Men Prive (~0,50 ML)
    Mont Blanc - Legend (~0.50 ML)
    Montale Chocolate greedy ( ~ 2.5ML)
    Neroli (~0.50 ml )
    Frederic malle Musc Revegaur (~ 2.5ml)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallantboy -- 1 Kasım 2019; 9:3:25 >
  • gallantboy kullanıcısına yanıt
    Zebramo üzerinden mi satacaksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: canguner60

Zebramo üzerinden mi satacaksiniz?
    Moda cruzdan gönderebilirim

• Günün Parfümü:Amouage Lyric Man

• 
Sayfa: önceki 23692370237123722373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.