Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23672368236923702371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 adet aldım aventus ile birlikte. Bakalım nasıl çıkacak.
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Çok hızlı bir artış olmaz orada. Vaktinde 50 tl lik grubum olmadığı için atladığım ürünleri yapıyorum yavaş yavaş. Elimden geldiğince seçici olmaya çalışıyorum.
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Güzel gibi duruyor, dediğinize bakilirsa... en kisa zamanda Beymen’de denemek lazim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Dumansı Aventus seven mutlaka bunuda sever

• Mercedes Benz the move,mercedes benz club black,bu ikisini yurt dışında denedim ve beğendim,kullanan var mıdır ve listede buna kokuya yakın var mıdır acaba.

• Merhabalar,

Koton Wood parfüm var elimde. Kokusunu çok beğeniyorum. Ancak benim için en büyük negatif yanı kalıcı değil.

Aklıma geldi, Tutaste'de kesin bu notalara göre bir benzerini bulurum dedim :)

Rica etsem aklınıza gelen bu notalara göre önerilerinizi yazar mısınız? Teşekkürler.

Üst notalarda bergamot, limon, greyfurt, karabiberle başlayıp gül ve menekşe ile devam eden parfüm alt notalarda ise amber, vanilya, paçuli, ve sandal ağacı barındırıyor. Wood Parfümün hem ferah hem de etkileyici odunsu notaları ile her an enerjik ve cool hissedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat74 -- 30 Ekim 2019; 10:2:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat74

Merhabalar,

Koton Wood parfüm var elimde. Kokusunu çok beğeniyorum. Ancak benim için en büyük negatif yanı kalıcı değil.

Aklıma geldi, Tutaste'de kesin bu notalara göre bir benzerini bulurum dedim :)

Rica etsem aklınıza gelen bu notalara göre önerilerinizi yazar mısınız? Teşekkürler.
    https://www.koton.com/tr/erkek-wood-parfum/p/8KAM61014AA200T

Üst notalarda bergamot, limon, greyfurt, karabiberle başlayıp gül ve menekşe ile devam eden parfüm alt notalarda ise amber, vanilya, paçuli, ve sandal ağacı barındırıyor. Wood Parfümün hem ferah hem de etkileyici odunsu notaları ile her an enerjik ve cool hissedin
    Emin değilim;ama bergamot,limon ve karabiber ile açılan parfümler bana Dior Sauvage,Dylan Blue gibi parfümleri hatırlatıyor.
  • Günün Parfümü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Afnan Supramacy deneyen var mı acaba? Deneyen varsa şunu sormak istiyorum; buna en yakın Aventus, Tutaste'nin hangi Aventus'u acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Aventusa benziyor. Selvi agaci deri bergamot baskın notalari. Meyvesiz, tozlu, derili yesil bir aventus gibi kokuyor.

Bence oldukça başarılı ve karizmatik bir koku.
    Zara vibrant leatherı aventustan çok bu parfüme benzetenler var forumlarda. Kokladıysanız sizce hangisine daha yakın zara vibrant leather?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Zara vibrant leatherı aventustan çok bu parfüme benzetenler var forumlarda. Kokladıysanız sizce hangisine daha yakın zara vibrant leather?

Alıntıları Göster
    Benimde deneme fırsatım oldu.Kardeşim almıştı ufak boy olanından. Ben Aventusa çok benzettim...
  • Evet parfümlerim şimdi geldi.

Aventus creed efsane güzel ve issey miyakede öyle.

Bilmiyorum ama jubi ilginc geldi kokusu tam bi kış parfümüne benziyor.

ilk sıktığımda iyi yani kokusu ama bakalım açıcak mı daha
  • Jubinin kokusu böyle hep ağırmı kalıcak yoksa hafifliyor mu
  • Geçen sene aldığım eski ysl la nuiti ilk aldığımda beğenmediğim halde tekrar havaların soğumasıyla denedim. şuan aşırı güzel olmuş, artık demlenmesinden ötürü müdür bilmiyorum. Yenilenen ysl ile eskisini bilen varsa yenisi nasıl eskisine göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 212 Vip Black gelir mi hocam?

• Takaslık gucci pour homme II
    Kucukcekmecedeyim.

• Son siparişimle gelen parfümleri,ileride sipariş verecek olan arkadaşlara yardımcı olması açısından elimden geldiğince yorumlamak istiyorum.

1- Tom Ford Oud Wood: Koku oud merkezli. Buradaki oud kullanımı çok baskın değil,gerilerden gelip odun ve baharatlara destek veriyor. Başlangcı biraz şurup gibi kokuyor. Bir süre sonra ise koku inanılmaz güzel oluyor. Oud ve santal ağacı birlikteliği ile koku centilmen bir havaya bürünüyor. Spor giyimden ziyade iş hayatına,takım elbiseye,resmi giyime gidecek şık bir parfüm. Kalıcılığı harikalar yaratmasa da 8 saati buluyor. Genelde oud temalı parfümler ağır ve hacı yağı tarzı olur. Bu parfümdeki oud oldukça sevilebilir tarzda verilmiş. Tavsiye ederim. 10/10

2- CDG WonderWood:
    İsminden de anlaşılacağı üzere odun temalı bir parfüm. Üzerime ilk sıktığımda yeni kesilmiş,taze bir talaş kokusu geliyor. Kereste dükkanlarına girdiğinizde burnunuza gelen ıslak kereste kokuyor. Bir süre sonra bu kokuya bergamot,karabiber ve tütsü ekleniyor. Bundan sonrası çok güzel ve çok şık. Santal 33 gibi ağır bir odunssu hava yok. Çok ince,karizmatik ve şık bir ağaç kokusu diyebilirim. Sanki kayın ormanlarında yürüyormuşsunuz gibi bir aura üretiyor. Kalıcılık olarak biraz daha iyi olabilirdi. 10/9

3-Armani Stronger With You:
    Koku vanilya,kestane ve kakule baharatı merkezli. İlk dakikalardan sonra kestane ve vanilya ile çok güzel,kaymak gibi bir koku ortaya çıkıyor. Genel beğeniye oldukça uygun;etraftan bol bol övgüler alabileceğiniz serin günlerde kullanılacak basit bir arkadaş. Kalıcılığı ve yayılırlığı oldukça iyi. Koku,ilk sıkıldığında Paco Rabane İnvictus'u oldukça hatırlatıyor. Neyseki bir süre koku değişiyor da bu şaşkınlık yerini sevince bırakıyor(İnvictus sevmediğimden).10/7
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Vibrant leather aventusa benziyor. Royale pek benzemiyor. Zaten royalde meyvemsilik yok. Vibrant oldukça meyveli bir koku.

• Evet yoğun bir seçim ve değerlendirmeden sonra bugün verdiğim siparişler:)

Nirvana
    Lddm
    Yeni
    LayTon
    Black XS LEX
    Blue De Channeş
    Hermes Elixir
    Narciso HİM
    Gucci Pour Homme 2
    Coco
    Creed Original Santal

Merakla bekliyorum:)
  • Adı pek duyulmayan pek konuşulmayan ama listenin en kaliteli parfümlerinden Dior Homme Parfum'e değinmek istiyorum biraz, hak ettiği değeri bulması için.

Parfüm çok ses getiren ve beğenilen dior homme intense'e göre daha maskülen bir tarzda. Her ne kadar erkek parfümü olarak çıkmış olsa da, Dhi bayanlar tarafından da tercih edilen unisex bir parfüm bana göre. Bu yüzden dhi'den daha çok elim dhp'ye varıyor. Hele havaların serinlediği bu sonbahar zamanlarına ve soğuk kış günlerine çok güzel uyan premium tarzda bir parfüm.

Tozlu-pudralı iris ve portakal ile açılıyor parfüm ve zamanla deri notası ile devam ediyor ve arka planda hafif gül beliriyor. Bir süre sonra hafif ud ile beraber sandal ağacı kokuya hakim oluyor. Tende kıyafetten daha güzel duruyor. Kalıcılığı tende 8 saati kolaylıkla aşıyor. Yayılımı ise ilk 2 saat üst seviyede girdiğiniz açık havayı bile doldurur geçtiğiniz yerde iz bırakırsınız, 8. saat sonrasında ise tene yaklaşıyor.

En sevdiğim notaları bir parfümde toplayın desem anca bu kadar olurdu herhalde :)

Oldukça maskülen bayanlar tarafından çokça sevilen övgü alabileceğiniz bir parfüm ancak genel beğeniye uygunluğu konusunda net bir şey söyleyemem. İris notasını sevenler bir şekilde dhi deneyimlemiş ve beğenmiş olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 30 Ekim 2019; 16:17:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23672368236923702371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.