Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2370. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23682369237023712372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki tutastesi orjinaline gore nasıl kullanan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan yagmur

Evet yoğun bir seçim ve değerlendirmeden sonra bugün verdiğim siparişler:)

Nirvana
    Lddm
    Yeni
    LayTon
    Black XS LEX
    Blue De Channeş
    Hermes Elixir
    Narciso HİM
    Gucci Pour Homme 2
    Coco
    Creed Original Santal

Merakla bekliyorum:)
    Hem Nirvana alıp hem de Yeni almak ilginç bir seçim olmuş. Karşılaştırma mı yapacaksınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok:) Nirvanayı ben 'yeni'yi arkadaşım istedi. Yeni için CDNİ seviyesinde demişti Eser hocam ona da o yettiği için tercihi o oldu. Biz de zirveyi bi test edicez bakalım daha evvel denemedim Nirvanayı hiç. Ondan ziyade diğerlerini merak ediyorum ama:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Evet parfümlerim şimdi geldi.

Aventus creed efsane güzel ve issey miyakede öyle.

Bilmiyorum ama jubi ilginc geldi kokusu tam bi kış parfümüne benziyor.

ilk sıktığımda iyi yani kokusu ama bakalım açıcak mı daha
    Aventusun hangi versiyonunu aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzerliği çok yüksek sadece performansı light versiyon olduğu için biraz düşük sayılabilir orijinali 12 saati aşan kalıcılığı var tutaste ise 8 saat kadar.

• Okyanus veya ciceksi ağır olmayan fresh bir koku tavsiyeniz var mı? Erkek ve kadın için???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteden banka karti ile alim yapilabiliyormu sadwce kk mi

• Yapiliyor hocam

• DHİ
    ONE
    212 VİP
    BLEU DE CHANEL

Siparişimi geçmiş bulunmaktayım.DHİ'yi daha önce kullanmıştım ve kalıcılık konusunda çok başarılıydı.Diğerlerinin kalıcılık ve yayılımı hakkında bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtoyanik

Adı pek duyulmayan pek konuşulmayan ama listenin en kaliteli parfümlerinden Dior Homme Parfum'e değinmek istiyorum biraz, hak ettiği değeri bulması için.

Parfüm çok ses getiren ve beğenilen dior homme intense'e göre daha maskülen bir tarzda. Her ne kadar erkek parfümü olarak çıkmış olsa da, Dhi bayanlar tarafından da tercih edilen unisex bir parfüm bana göre. Bu yüzden dhi'den daha çok elim dhp'ye varıyor. Hele havaların serinlediği bu sonbahar zamanlarına ve soğuk kış günlerine çok güzel uyan premium tarzda bir parfüm.

Tozlu-pudralı iris ve portakal ile açılıyor parfüm ve zamanla deri notası ile devam ediyor ve arka planda hafif gül beliriyor. Bir süre sonra hafif ud ile beraber sandal ağacı kokuya hakim oluyor. Tende kıyafetten daha güzel duruyor. Kalıcılığı tende 8 saati kolaylıkla aşıyor. Yayılımı ise ilk 2 saat üst seviyede girdiğiniz açık havayı bile doldurur geçtiğiniz yerde iz bırakırsınız, 8. saat sonrasında ise tene yaklaşıyor.

En sevdiğim notaları bir parfümde toplayın desem anca bu kadar olurdu herhalde :)

Oldukça maskülen bayanlar tarafından çokça sevilen övgü alabileceğiniz bir parfüm ancak genel beğeniye uygunluğu konusunda net bir şey söyleyemem. İris notasını sevenler bir şekilde dhi deneyimlemiş ve beğenmiş olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.
    Uzun düredir aradığım yorum, sormadan cevabımı aldım
    Bu yorumunuz tamamen tutaste versiyonu için geçerli değil mi? Tutaste dhpnin kalıcılığı ve silajı anlattığınız gibiyse gayet yeterli.
    Bir dhi fanı olarak artık dhp deneme vaktimin de geldiğini düşünüyorum. Stoğa girince spicebomb ile birlikte sipariş vericem dhpyi.

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Evet tutaste versiyonu için. Aldıktan sonra yorumunuzu bekliyorum :)

• Kadın listeye:

Guerlain - Mon Guerlain
    PDM - Delina

Unisex olarak ta:

Tonka Imperiale
    Feve Delicieuse

Eklense çok güzel olurç
  • mtoyanik kullanıcısına yanıt
    16-17 saati görüyor orjinali:)Lanet olası:)

• Havale ile alışveriş yapınca özel mesajı buradan mı atıyoruz? Yoksa cep telefonuna mı?
  • İşyerinde eleman, abi rastgele bir parfüm getirtsene bana dedi bende Gumin'i sipariş ettim. Çocuk diyor ki abi herkes benimle "tursil" diye dalga geçiyor ((: daha oturaklı çok baymayacak çiçekli böcekli olmayan bir parfüm istiyor şimdi ne sipariş vereyim ben buna şimdi. İmza parfümü Abercrombie Fierce bu arada (:

• Fırın Sütlaç kullanıcısına yanıt
    Ne zaman yenilendi ?
  • Popcorn Playa kullanıcısına yanıt
    Birde smoke for the soul beklerdim o pp ye

• quote:

Orijinalden alıntı: alparslan yagmur

Yok:) Nirvanayı ben 'yeni'yi arkadaşım istedi. Yeni için CDNİ seviyesinde demişti Eser hocam ona da o yettiği için tercihi o oldu. Biz de zirveyi bi test edicez bakalım daha evvel denemedim Nirvanayı hiç. Ondan ziyade diğerlerini merak ediyorum ama:)
    Aventus (yeni) ile prive serisi olan nirvananin kokuları aynı mı mesela dior homme psrfum ile intense versiyonu gibi kokular farklı mi yoksa aynı notalar orijinale yakınlık olarak mi farkı var sadece?

• Günün Seçimleri:Prada L’homme/Paco Rabanne One Million Lucky

• Aynı olsa neden farklı satılsın?

• 
Sayfa: önceki 23682369237023712372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.