Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2367. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: aksinaletinsan
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23652366236723682369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sevdiğim fakat yaş itibari ve giyim yönünden dolayı tercih edemediğim koku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme versiyonunu getirmeyi düşünür müsünüz?
  • p.seco kullanıcısına yanıt
    Boy'a göre parfüm mü arıyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2 tane parfüm aldım birisi Dior homme intense pek beğenemedim ama kötüde diyemem derinlerde biraz karabiber gibi kokuyor bana diğeri de Chanel blue o iyi geldi bana birde tester aventus nirvana geldi o efsaneydi çok kaliteli bi kokusu vardı. Bu kokulardan yola çıkarak birçok parfümü denemiş biri olarak bana parfüm önerebilir misiniz sıradan herkeste denk gelmeyeceğim karşı cinsin seveceği övgü alacak bi parfüm önerisi bekliyorum herkesin zevki farklı ama ben sizin zevkinize güvenerek alacağım olurda beğenmezsem arkadaşlarıma hediye ederim. Önerilerinizi bekliyorum yaş 20. Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Günün Parfümü:Creed Original Santal
    Hocam ben 2 tane parfüm aldım birisi Dior homme intense pek beğenemedim ama kötüde diyemem derinlerde biraz karabiber gibi kokuyor bana diğeri de Chanel blue o iyi geldi bana birde tester aventus nirvana geldi o efsaneydi çok kaliteli bi kokusu vardı. Bu kokulardan yola çıkarak birçok parfümü denemiş biri olarak bana parfüm önerebilir misiniz sıradan herkeste denk gelmeyeceğim karşı cinsin seveceği övgü alacak bi parfüm önerisi bekliyorum herkesin zevki farklı ama ben sizin zevkinize güvenerek alacağım olurda beğenmezsem arkadaşlarıma hediye ederim. Önerilerinizi bekliyorum yaş 20. Teşekkürler şimdiden
  • Carrolina Herrera CH Men Prive,YSL La Nuit,PDM Layton,Versace Dylan Blue,212VIP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 28 Ekim 2019; 0:5:16 >
  • zedegex kullanıcısına yanıt
    Geçen senede vardı boy ayakkabı numarası kız arkadaş sayısı belirtip öneri isteyen.

• Merhaba arkadaşlar eser beyden iki yıla yakındır memnuniyetle alışveriş yapıyorum sizlerden fikir almak istiyorum. Aventus sürekli kullandığım parfümün bunun yanında la nuit CH men prive xeryus rouge gibi kokuları beğenen biri için 212 men ve man in black önerir misiniz kışlık fark edilir ağır olmayan koku arıyorum bunlar duruyor seçenek olarak teşekkür ederim

• Yaş belirtmekte ne gibi bi problem var hem cinslerim için mi parfüm istemem gerekiyodu?

• Yaş belirtirseniz daha kolay yardımcı olurlar ben yaş yazmadım zaten.Ayakkabı numarası ve boy belirtmenin parfüm tavsiyesi vermekle bir bağlantısı yok.Bunu söyledim.

Edit:Sizin yorumunuzu yeni gördüm bu arada sizin için yazmadım bir önceki sayfadaki bir yoruma cevaben yazdım.Sizin yazınız olması gereken şekilde zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odin87 -- 28 Ekim 2019; 9:46:15 >
  • Günün Parfümü:Dolce Gabanna Pour Homme

• Arkadaşlar merhaba,

46 yaşında bir abimiz için parfüm önerilerinizi bekliyorum. Zamanında Shiseido Basala for man favorisiymiş. Bu ayarda bir koku listesi öneriniz olabilir mi?

Teşekkürler.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Armani He...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedegex

Bu mesaj silindi.
    Haklısınız kör alış yapmamak lazım ama deneme şansım yok maalesef.

• Yurt dışında olduğum için sipariş veremedim. Yaklaşık 5-6 aydır forumda tutaste parfümü takip ediyorum. 15 parfüm içeren bir liste yapmıştım ve en sonunda şunların siparişini verdim :) Dior homme intense'nin orijinalini kullandım. Benzerlik kousunda çok övdüler. Göreceğiz...:)
    Tom Ford- oud wood
    Layton (efsane merak ediyorum)
    Dior homme intense
    Victoria secret- bombshell
    parfümleri kullandıktan sonra ayrıntılı yorum yapacağım.
  • herkese selamlar yas 30 10yildir duzenli olarak severek kullandigim 2parfum var armani black code ve 212vip . 6 -7 parfum var merak ettigim hangileri uyar kor alima yorumlarsaniz sevinirim siparis vericem
    creed aventus -Layton- Ysl nuite- Dior Sauvage edt - Gio profumo -Ch man prive Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 28 Ekim 2019; 13:46:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitgltkn

Yurt dışında olduğum için sipariş veremedim. Yaklaşık 5-6 aydır forumda tutaste parfümü takip ediyorum. 15 parfüm içeren bir liste yapmıştım ve en sonunda şunların siparişini verdim :) Dior homme intense'nin orijinalini kullandım. Benzerlik kousunda çok övdüler. Göreceğiz...:)
    Tom Ford- oud wood
    Layton (efsane merak ediyorum)
    Dior homme intense
    Victoria secret- bombshell
    parfümleri kullandıktan sonra ayrıntılı yorum yapacağım.
    DHİnin prive olanını alın hocam

• pusat74 P kullanıcısına yanıt
    Vakko d Vakko
    LDDM
    Solo Loewe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COBALT01 -- 28 Ekim 2019; 18:35:45 >
  • creed aventus ve spicebomb arasında kaldım. genel olarak sevdiğim kokular şu şekilde, bu kokuları sevmemden yola çıkarak bu iki parfüm için yorum yapabilirse kullanan arkadaşlar, sevinirim.

One Million, Dior Homme İntense, Burberry Classic, Bvlqari Aqua, Gio Profumo, Diesel Fuel for life,
  • Tutaste'yi ilk defa duydum arkadaşlar. Diğer açık parfümlere göre daha mı iyi? Orijinal Versace Dylan blue almak istiyorum ama biraz pahalı geldi. Tutaste de var mı bu koku!??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duymuyoruz -- 28 Ekim 2019; 16:15:6 >
  • 
Sayfa: önceki 23652366236723682369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.