Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22412242224322442245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 hafta felan önce oğlumla Gürcistan'a gidecektim. Eser'den de parfüm sipariş etmiştim. Gideceğimi duyar duymaz, 'uğramayacak mısın?' diye sordu, uğramaz olur muydum? :) 'Gelirken aç gelin' dedi, birkaç defa da hatırlattı. Uğradım, merak ettiğim parfümleri denedim. Parfüm hediye etti. Bizi yemeğe götürdü. Daha önce parfüm alışverişi dışında tanışıklığımız olmamasına rağmen 10 yıllık arkadaş gibi sohbet ettik, dertleştik. Sonra vedalaştık ve yoluma devam ettim.

Şunu söylemek istiyorum: Bu adam güzel bir adam. Hangimiz parfüm aldığımız kişinin olduğu şehre gittiğimizde 'Aç gel yoksa parfüm satmam!' diye bir cümle duyduk? Hangimiz parfüm aldığımız satıcı tarafından yemeğe götürüldük?
    İsmini bile duymadığım, duysam bile deneme imkanımın olamayacağı nice parfümü Eser sayesinde denedim. Bu yetmez gibi, bir kardeş gibi ağırlandım.
    Kendisine bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Sizlerin de bilmesini, yakından tanımasını istedim bu güzel insanı.
    Kazancın bol olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 212 vip men'in orijinaline benzerliği hususunda yorum yapabilecek var mı ?
  • Yaz için performansı ve farkedilebilirliği iyi olan, dikkat çekecek güzel kokular olarak şunları tavsiye edebilirim:

-Givenchy - Insense Ultramarine
    -Creed - Virgin Island Water

Ayrıca; Givenchy - Insense Ultramarine çok hoşuna gidiyor insanların. Ben bugüne kadar fazla kullanmasam da kullandığım zamanlarda birkaç kişi beğendi veya sordu. Bir arkadaşım var, ona bu parfümden getirmiştim, karakter olarak pasif birisi kendisi, böyle birisi olmasına rağmen insanların hep parfümünü sorduklarını söyledi. Bence başarılı. 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 28 Temmuz 2019; 2:12:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde invictus ve bleu the chanel var. İstanbul içi takaslamak isteyen varsa yazabilir. İkisinden de 4-5 fıs sıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi görkemöztürk -- 28 Temmuz 2019; 8:53:6 >
  • Günün Parfümü: Giorgio Armani Aqua di Gio Profumo

• quote:

Orijinalden alıntı: ero158

Yaz için performansı ve farkedilebilirliği iyi olan, dikkat çekecek güzel kokular olarak şunları tavsiye edebilirim:

-Givenchy - Insense Ultramarine
    -Creed - Virgin Island Water

Ayrıca; Givenchy - Insense Ultramarine çok hoşuna gidiyor insanların. Ben bugüne kadar fazla kullanmasam da kullandığım zamanlarda birkaç kişi beğendi veya sordu. Bir arkadaşım var, ona bu parfümden getirmiştim, karakter olarak pasif birisi kendisi, böyle birisi olmasına rağmen insanların hep parfümünü sorduklarını söyledi. Bence başarılı. 👍
    İnsense ultramarine imza parfümümdür, hiç olumsuz yorum almadım çevremden. Kokuyu alan herkes muhakkak sormuştur bana parfümü. Şiddetle önerdiğim parfümler arasındadır

• yaz ve kış sonbahar için önerebileceğiniz hangi parfümler var.

sürekli aynı parfümleri alıyorum bir değişiklik olsun istedim.
    7 adet alacağım kış/sonbahar ve yaz a göre önerilerde bulunursanız sevinirim.
  • Merhabalar elimde 2 fıs sıktığım Acqua Di Parma - Fico di Amalfi [FiCo], %80-85 dolulukta Chanel - Allure homme SPORT [ALL] ve %85-90 dolulukta Creed - Green Irish Tweed [G.i.T] var. Ankara'dayım, kokularını beğenmediğim için takaslamak istiyorum. Arayan varsa ulaşabilir.

• eXcitinG E kullanıcısına yanıt
    Detay belirtmediğiniz için genel beğeniye uygun riski az parfümler önereceğim.

Yaz:

Dior Savauge,Bleu de Chanel,Prada L’homme,Nautica Voyage,Creed Aventus ,Gio Profumo

Kış/Sonbahar

YSL La Nuit de L’homme,Boss Bottled Intense,CH Men,Dolce Gabanna The One

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Detay belirtmediğiniz için genel beğeniye uygun riski az parfümler önereceğim.

Yaz:

Dior Savauge,Bleu de Chanel,Prada L’homme,Nautica Voyage,Creed Aventus ,Gio Profumo

Kış/Sonbahar

YSL La Nuit de L’homme,Boss Bottled Intense,CH Men,Dolce Gabanna The One
    teşekkür ederim. dikkat a alacağım mesajınızdan önce başka parfümler sipariş ettim.
    yakın da bir daha alacağım
    parfüm den cok anlamıyorum eskiden hiç kullanmıyordum eser arkadaşın sayesinde parfüm kullanmaya başladım 2013 yılından beri galiba.
    bittikce de alıyorum artık.

benim kullandıklarım brb,hugo bos vanilya,bir ara çikolatalı da kullandım,fuel,you bunu cok beğendim.
    FSP kullandım. hep bunları aldım ama bu sefer değiştirdim başka şeyler aldım.
    çok anlamadığım için nasıl bir detay belirteceğimi bilmiyorum malesef ama beğendiğim kokuların bir kısmını çevrem çok beğendi ve onlara bile almıştım.
  • izmirimm35 İ kullanıcısına yanıt
    Bundan 4 sene önce kullanmıştım kışın çok güzel gidiyordu kokuyu özlediğim için dekantını alıp denedim ve şuanki güncel şişeleri aşırı derecede sentetik kokuyor ve çok kötü açılışı parfüm oturunca güzelleşiyor ama 5 saat sonra o da, açılışı berbat.

• merhabalar Creed - Virgin Island Water .Bal D Afrique. 2 adet daha eklemem gerekiyor 4'lü sipariş içinyazlık parfüm önerileriniz nedir ? ağır olmmayan farkedilir seviyede?
  • ibrhmyvz0636 kullanıcısına yanıt
    Nautica Voyage
    Insense Ultramarine
    Sauvage EDT

İkisini seçin hocam keyfinize göre.

• Moonlight in heaven (moon) koduyla aratınca çıkmıyor. Stoktamı yok acaba?

• Kullanan arkadaşlar bi dhi ve dhp karşılaştırabilir mi acaba koku çekiciliği kalıcılık vs

• Mca7 M kullanıcısına yanıt
    Ben hep şu şekilde ifade ediyorum;DHİ daha güzel kokuyor ama DHP daha kaliteli bir parfüm.DHP niche yapısında ve kalıcılığında olan piyasadaki en kaliteli designer parfüm.DHİ daha kolay sevilebilir tarzda çikolatamsı hava ve tüm seriye damga vuran ruj/makyaj kutusu hisssiyatını işlerken,DHP yoğun (gerçekten yoğun) deri ve oud(oud yoğun değil)içeriyor.DHP daha maskulen ,karanlık ve gizemli iken DHİ daha lezzetli .Yani seçim sizin DHP daha zor sevilir ve kullanım alanı/mevsimi daha sınırlıdır.Ama hangi kadına koklattıysam DHP’yi daha çekici buldu.DHİ’yi ise kendilerinde kullanmayı tercih ettiler:)

Yani zor tercih:) Bence siz ikisini birden alın:)

Not:DHP’yi orjinal,DHİ’yi Prive olarak Tutaste kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 28 Temmuz 2019; 19:52:34 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim anca bu kadar güzel açıklanabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Ben hep şu şekilde ifade ediyorum;DHİ daha güzel kokuyor ama DHP daha kaliteli bir parfüm.DHP niche yapısında ve kalıcılığında olan piyasadaki en kaliteli designer parfüm.DHİ daha kolay sevilebilir tarzda çikolatamsı hava ve tüm seriye damga vuran ruj/makyaj kutusu hisssiyatını işlerken,DHP yoğun (gerçekten yoğun) deri ve oud(oud yoğun değil)içeriyor.DHP daha maskulen ,karanlık ve gizemli iken DHİ daha lezzetli .Yani seçim sizin DHP daha zor sevilir ve kullanım alanı/mevsimi daha sınırlıdır.Ama hangi kadına koklattıysam DHP’yi daha çekici buldu.DHİ’yi ise kendilerinde kullanmayı tercih ettiler:)

Yani zor tercih:) Bence siz ikisini birden alın:)

Not:DHP’yi orjinal,DHİ’yi Prive olarak Tutaste kullanıyorum

eser beydeki dhi yi karşılaştırabilirmisiniz orjinaliyle benzerlik nasıl
  • DHi’yi değil DHP’yi orjinal kullanıyorum.Ama DHİ’nin orjinalini kullanan arkadaşlar benzerlikten oldukça memnun

• Sipariş İçeriği:
    - SECRET BOMBASTIC [Bomb]
    - POLiSH BLUE [PLO]
    - TIZI TEREZI GUMEN [GUM]
    - CHILE VIP ROSE [2VR]
    - ACQUAPARK BLUE FIGO [FiCo]
    - CRUSH VIRGIN [ViW]
    - DESOLE BLUE [DSR]
    - PROTOTIP [PRF]
    - ASSOS L'EAU DiSSEY (iSY)
    - JP LE (JPG)
    - NARCOTIC VOYAJ [VYG]
    Sipariş verildi. Moonlight in heavenı denemeyi çok istiyordum ama cuma günü stoğa giricekmiş. Bidahaki sefere artık.

• 
Sayfa: önceki 22412242224322442245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.