Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21862187218821892190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eserin 1-2 sene önce gönderdiği testerlardan birinin kokusu hoşuma gitti..İlk sayfada göremedim..Testerın üzerinde Prive No.4 Byredo yazıyor..Bu hangi parfüm oluyor..Sanırım üretimde değil artık..
  • Esans oranı ne kadar hocam? Boss bottled
    Farklı bir yerden aldığımda%80 alkol vardı ne kokladigimiz belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 9 Haziran 2019; 21:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmydz A kullanıcısına yanıt
    Aventus sauvage bleu channel yazlik kokular sayilie , ben de sipariş ettim bu aksam. Xerjoff un parfumlerinin hepsi guzeldir cok pahali ama. Egee orjinaline yakınsa xerjoff kullanin derim. Alexandria İİ parfümü olsa onu siparis etcektim. Comme des garcons sipariş verdim bir de ben de ilk kez deneyeceğim.

• ahmydz A kullanıcısına yanıt
    Hocam zamaninda cok yorumlandi bunlar.Herkes defalarca aynı şeyleri yazmak istemiyor.Parfumleri merak eden arkadaşlar için şunu oneriyorum.En ustte arama çubuğu var orda aramak istediginiz parfumu yazın örnek: hermes
    Çubuğun yan tarafinda '' bu konuda ara'' seçeneği seçili olsun.
    Cikan sonuclarda bu basliktaki sonuçun altina gelip ''konuda daha fazla'' seçeneği ile tutaste başlığında gecen tum hermes sonuçlarını gorebilirsiniz.

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 11 Haziran 2019; 0:52:4 >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Byredo bal d afrique isimli parfüm evet artık üretilmiyor ne yazıkki.
  • suhakopan S kullanıcısına yanıt
    Hiç sorun olmaz hocam. Ama tabii ben bu mesajı yazana kadar zaten sipariş geçmişsiniz. Umarım memnun kalırsınız :)

• messout M kullanıcısına yanıt
    Nautica Voyage
    Fico di Amalfi
    Millesime Imperial
    Creed VIW
    Issey Miyake

Şu anlık aklıma gelenler bunlar.

• messout M kullanıcısına yanıt
    Desire Blue
    Aqva Marine
    Cool Water
    Nautica Voyage

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 parfümlük paketim nihayet hazır.Pazartesi siparişi geçelim bakalım,umarım tercihlerim nedeniyle kendime ve etrafıma mahcup olmam.Elbette konu koku ise skala çok yüksek ve seçenek inanılmaz fazla,zaman içinde imkanlar dahilinde diğerlerini deneyimlemek dileğiyle..

1. Yves Saint Lorent - La Nuit de L'Homme (kışlık)
    2. Chanel - Bleu de Chanel (4 mevsim)
    3. Christian Dior - Sauvage (4 mevsim)
    4. M. Micallef - Royal Vintage (4 mevsim)
    5. Giorgio Armani - Armani Code Profumo (kışlık)
    6. Acqua di Parma - Fico di Amalfi (yazlık)
    7. Versace - Dylan Blue (4mevsim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 9 Haziran 2019; 23:38:17 >
  • Ah be 𝐗𝐄𝐑𝐉𝐎𝐅𝐅 𝐀𝐋𝐄𝐗𝐀𝐍𝐃𝐑𝐈𝐀 𝐈𝐈 gelse de çekmeceye atsak sonbahar kışa kadar güzel bi demlense ne güzel olur Eser hocam

• Merhabalar Herkese,

Elinde Guerlain L'Homme Ideal olupta satmak isteyen varsa satın alabilirim.

• arkadaşlar ve Eser hocam, Sauvage ile Sauvage EDP'nin ne gibi bir farkı var acaba?

Forumu takip ediyorum ama bahseden olduysa gözden kaçırmışım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Eserin 1-2 sene önce gönderdiği testerlardan birinin kokusu hoşuma gitti..İlk sayfada göremedim..Testerın üzerinde Prive No.4 Byredo yazıyor..Bu hangi parfüm oluyor..Sanırım üretimde değil artık..
    Mr. Wayne

O kadar eski kokulara bakmayın lütfen :) Byredo tekrar listeye girecek 2-3 hafta içerisinde. Düz listede ve prive olana yakın kalitede olacak.

Fa1c0N

İkisini de ilk kez koklayacak için pek fark olacağını sanmıyorum. EDP modelinde ambroxan daha önde, karabiber daha arkada hissediliyor. EDP daha yapışkan, edt olan daha agresif.. Bana verdiği his bu şekilde. ikisi de güzel, önerim ise edt dir.. Aman ben kalıcılık severim diyen EDP alsın.

COBALT01

Kışa doğru 1 kere daha yaparız hocam bunu da..

-----

Değerli dostlarım, bayram ve kargomuzun tatil olması nedeni ile kargo yapmadık biz de çıktık tatile ve malum tatil hemen bitti :) Geç dönüşlerim oldu bu yüzden kusura bakmamanızı diliyorum. Bu yüzden kaçırdığım ve cevap vermem gereken sorularınız olduysa lütfen özel mesaj atın cevaplayayım.

Sevgilerimle,
    Eser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 10 Haziran 2019; 2:7:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogrudancennete

Ah be 𝐗𝐄𝐑𝐉𝐎𝐅𝐅 𝐀𝐋𝐄𝐗𝐀𝐍𝐃𝐑𝐈𝐀 𝐈𝐈 gelse de çekmeceye atsak sonbahar kışa kadar güzel bi demlense ne güzel olur Eser hocam
    Dogrudancennete

Kokusu hakkında hiç bir fikrim yok ama bu notalar bir arada aşırı ağır bir şey olmalı. :S Çok güzel Noir de noir getiriyorum yakında. O gül ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Örneği ve benzeri hiç bir parfümcüde YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 10 Haziran 2019; 2:11:57 >
  • Hocam selamlar. Bvlgari man yapsanız ne güzel olur :)

• merhabalar,

Yaz mevsimi için sadece 1 şişe CK One almak istiyorum fakat biraz karışık geldi alışveriş yapmak. Odemeyi havale yapsam, siz ürünü kargolasanız nasıl olur? Adres, telefon numarası gibi detayları pm'den veya istediğiniz farklı bir yoldan gönderebilirim. Bir de CK One yıllardır kullandığım yaz mevsimi parfümüm, değişiklik yapmak istesem ne tavsiye edersiniz?

Hayırlı işler.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Guerlain L homme ideal sözü aldık o halde öyle mi?

Unutmam ben bunu.

• geçenlerde sipariş vermiştim. ürünleri uzunca deneme fırsatım oldu. Alacak olanlara fikir olur belki,

-Bleu Channel; 10 üzerinden 9
    Aqua Di Gio ; 10 üzerinden 5
    lacoste red; 10 üzerinden 9
    ultramarine ; 10 üzerinden 4

tabi bunlar benim düşüncelerim. genel itibariyle kokular kaliteli. red ve channel çok hoşuma gitti favorilerim bunlar artık. gio da güzel ancak bilindik geldi koku bana. yinede güzel rahatsız etmiyor, ultramarine de güzel ama bir iki defa sıktım sonrasında aramadım açıkcası, değişiklik olsun arada diye kullanılabilir. hepsini kör alım yaptım, sanırım birdahaki siparişimde gio ve ultramarine yerine başka kokuları deneyeceğim. channel ve red artık fiks siparişim olacak gibi. iyi günler.
  • Phileo Sophia_ kullanıcısına yanıt
    ideal edt yerine ideal edp sözü alalım bence :D
  • Phileo Sophia_ kullanıcısına yanıt
    Bu güzel haberr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21862187218821892190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.