Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2014. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20122013201420152016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orijinalinde kalıcılık nasılsa aynı.

Bvlgari man in black seviyorsanız spicebomb’u bi araştırın derim. Hoşunuza gideğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degerli yorumlariniz icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 20 Şubat 2019; 18:42:43 >
  • Geçen sene bu zamanlanlarda aldığım jpg ultra male halen bitmedi . Okuyup üflendin mi hocam

• 2. alış verişimdeki yeni siparişlerim :D :D

1 - Kilian - Moonlight in Heaven UNiSEX [Moon]

2 - Carolina Herrera 212 ViP MEN [ViP]

3 - Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme [YSL]

4 - Amouage - OPUS V

5 - Terre D'Hermes [HRM] (Yenilendi)

6 - Parfums De Marley - HEROD [PDM]

7 - Amouage - Epic Men [Epic]

8 - Amouage - Jubilation [AMO] (Layt versiyon)

9 - Kilian - Back To Black

10 - Victoria's Secret - Bombshell [Bomb]

11 - Prive no.7 Homme Intense (50ml) ( Dior Homme intense )
  • Merhaba herkese,
    Prive no1 aventus(dumansi) istanbul ici takaslıktır.
    İstediklerim:prive no1 aventus(ananas) ya da yeni aventus(üstü tamamlanacaktır)

• fat304h kullanıcısına yanıt
    nautica voyage- bvlgari aqva serisinin hepsi(aqva-marine-atlantiq) - polo blue - azzaro chrome - creed erolfa hepsi bunlar genel olarak sucul-aquatik tarzda kokular hafiftirler.
  • Isfahan kullanıcısına yanıt
    + Sospiro Erba Pura :D çok fena bi parfüm zaten eser abi kaldırmış kirke'den fena mıdır onu bilemem ama efsane ağır kalıcı ve yayılımı fazla bi parfüm genel beğeniye hitap etmiyor koleksiyonumda yerini alacak çok güzel aslınd ama ne bileyim bi değişik bişey böyle tatlı ama sevimsiz :D
  • Kör alış yapmak istemeyenler ama tester bulamayan arkadaşlar için tavsiyem genelde ykm gibi mağazalara gidip test edin sonra alın :D bu taktiği hep yaparım genelde gidip orda test edip sonra eser abiden alıyorum :D Birde Creed Aventus'a bi türlü alışamadım sevemedim çok farklı bi koku bu kokununda ortası yok ya seviyosun ya hiç sevmiyosun :D Böyle bi an almaya hevesleniyorum böyle bi tester koklayayım diyorum kokluyorum eve geliyorum Dior Homme İntense'ten şaşma sen diyorum ama mutlaka bi tane alıcam sıkmasamda dursun belki severim :D
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Spicebomb takaslamayı düşünür müsünüz hala ?
  • @EserKozmetik Hocam sipariş oluşturdum, 817XS2373B . İlk alışverişim sizden diğer çok satanlardan bir kaç adet tester gönderebilirseniz çok sevinirim.
  • Bu kokuya benzer ürün varsa hocam direk yolla havele çıkarırım direk
    www.fragrantica.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Architect-11081.html
  • kuzgun1984 kullanıcısına yanıt
    Genç birisinin kullanmaması gereken kokulardan. Yaşı olan abilere son derece yakışan eksiğini tamamlayan koku. Klasik maskülen bir koku performansıda bir o kadar iyi. Odunsu,çiçeksi,baymayan inceden baharat notaları mevcut. Bir ara egos jölesi bu kokuyu klonlamıştı kokuyla tanışıklığımız burdan geliyor ;)

• Tom Ford Noir Extreme mi Herod mu arkadaşlar? Kullananlar yorum yapabilir mi rica etsem?

Bugün Tom Ford Noir Extreme'in orijinalini deneyimledim, bayıldım! Daha önce sorduğumda Tutaste versiyonu orijinal kokuyla birebir aynı, hatta performans olarak daha iyi denmişti. Herod da vanilyalı bir koku, hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Tom Ford Noir Extreme mi Herod mu arkadaşlar? Kullananlar yorum yapabilir mi rica etsem?

Bugün Tom Ford Noir Extreme'in orijinalini deneyimledim, bayıldım! Daha önce sorduğumda Tutaste versiyonu orijinal kokuyla birebir aynı, hatta performans olarak daha iyi denmişti. Herod da vanilyalı bir koku, hangisini önerirsiniz?
    Aslında birbine benzer kokular. Zaten fragranticada da benzeten olmuş. Tabi klon denecek kadar benzerlik değil ama andiriyor diyebiliriz.

Ben herodu daha kaliteli ve genel begeniye acik olarak görüyorum boyle taze firindan cikmis visneli berliner(alman çoregi) gibi bir kokusu var :) ana notalari tütün tarçın vanilya vişnemsi meyveler diyebiliriz.Tatli ama ne cok bayici nede cok saldirgan bir yapida.

Ben bu tarz kokulari sevmememe rağmen herodu cok begeniyorum. Önerim herod :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.brksnl

Bu kokuya benzer ürün varsa hocam direk yolla havele çıkarırım direk https://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Architect-11081.html
    Koku burberry london ın taklidi Eser in listesinden kalktı talep görmeyince.

• Eser Bey'in listesinde Burbery London'a en çok benzeyen koku;Gucci Pour Homme 2 olabilir. Özellikle orta notalardan itibaren ikisinin de tütün kullanımı oldukça benzerdir.
  • FragranceLover F kullanıcısına yanıt
    Erba purayla kirke çok benzerler zaten. Ben ayırt edemiyorum mesela acemi bir burun olarak.

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    egos deyince kafamda bazi seyler canlandi, bugun yarin ulasir elime, ben de biseyler yazarim koku hakkinda :)

• TaKo kullanıcısına yanıt
    koku guzelliginde herod hocam net bir sekilde, ikisinin de perfomanslari iyi.

• kuzgun1984

EGOS? Eros mu Ego mu :)

naboo

Erba pura yok artık. Kirke ile devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 20122013201420152016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.