Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2008. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.521.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20062007200820092010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aber1

Merhaba;

Öncelikle Eser Bey çok ilgili ve pozitif birisi. İlk siparişimi telefonda aklımdaki notalara en uyacak şekilde ve sorarak verdim. Sağolsun alternatif kokular vererek yardımcı oldu. Bugün muhtemelen ilk siparişim Nautica-Voyage elimde olur. Kullanım sonrası yorumlarımı elimden geldiğince belirtmeye çalışırım.

Forumda deneyimleyen & kullanan varsa eğer Davidoff Champion Edt. hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Ağır ve baskın kokular kullanamadığımdan dolayı bu parfümün fresh/çiçeksi/meyvemsi/sucul tonlara yakınlığı nedir? Çok önceleri Cool Water kullanmışlığı olan biri olarak soruyorum.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Hocam Champion agir degil ama keskin tras losyonumsu kokudur yani buram buram kokar. Sculpture, desire blue biliyorsaniz onun gibi. Erkeksi kokusu var..Rahatsiz edecegini sanmıyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 18 Şubat 2019; 11:4:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Bana göre birebir denilecek kadar benziyor.Orjinalinden çok daha güzel daha baskın daha kalıcı silajı daha yüksek bir koku.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aber1 A kullanıcısına yanıt
    Champion adi gecmiyo ve bilinmiyo. Listeye gelmesini istemistim sagolsun getirdi. Ferah ama yogun bi kokudur. Basta siradan gelebilir klasik limon ve lime acilisiyla ama orta notalardaki buruk otlar ve herbal havayla dip notalardaki maskulen vetiver ve benim cok sevdigim mese yosunuyla acilisindaki siradanliktan baya uzak aslinda. Bleu de chanel cokmu ozel? Ilk kokladigimda tras losyonu lan bu demistim ama tene oturunca degisiyo isler. Ha yine cokmu ozel degil, champion parfumde farklilik arayan nislere kayip sanat eserlerinin pesine dusen insanlar icin aa cok farkli koku dedirtmez ama klasik bi parfum kullanicisinin beklentisini fazlasiyla karsilar, veya bugun ne siksam diye karar veremeyen parfum meraklilari icin de uygun. Siradan bi kullanici alsin imza kokusu olsun, 4 mevsim her ortama gitsin, karsi cins sevsin, bide ustune performansli olsun kendini hissettirsin vs. yani iste hepsine uygun. Bleu de chanel niye ornek verdim onu da soyliyim yine onu da ayri severim ama, parfum dunyasina satislari haric pek farklilik getirmeden, siradan ama yinede etkileyiciligiyle satis rekorlari kiran bi parfum olmasiydi. Championda bu potansiyele sahip bi koku. He kimisi sentetik der, kimisi keskin su der bu der dogru ama oda ayri bi konu hem ferah olsun hem performansli olsun efil efil buram buram koksun diyosaniz o kokuda zaten bi keskinlik yada sentetikligin verdigi keskin bi his olur hep, bunu belki kullanan kisi ilk basta yadirgayabilir ama disariya verdigi yayilimin kokusu daha farklidir, rahatsiz etmez, zaten o surecte kullanicinin da muhtemelen burnu o acilisa alisir zamanla acilisinida sevmeye baslar. Bunlarin en basit ornekleri sauvage, abercrombie, insense ultramarine, hermes daha da uzar gider bu liste ama bunlar en cok satan kokularda da hep zirveye oynarlar. Bleu nispeten bunlara gore daha yumusak soft bi koku genel begeniye de daha uygun ama dogru orantili tene de daha yakin. Championda bleu kadar siradan belki ama, sauvage ve bahsettigim turevleri kadar da performansli bi koku. Bu yorumlamayi champion listeye gelmesini istemis biri olarak adinin az gectigini gorunce, aslinda potansiyeline ragmen adinin forumda az gecmesine gonlum razi olmayinca yazmak istedim. Bilinmemesi bi yandan da artisi o ayri konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Bu 3 kelimenin karşılığı aşağıdaki 3 parfümden hangisini çağrıştırıyor?
    Doğal - Şampuan - Çiçek

-

Gucci - Pour Homme II [PH2]
    Hermes - Un Jardin Sur Le NiL UNiSEX [NiL]
    Prive no.6 Magic Tea (50ml) (Memo - Eau Memo ) Unisex
    Prive no.6 Magic Tea (50ml) (Memo - Eau Memo ) Unisex
  • Kullandığım parfümlere göre ufak bir değerlendirme de ben yapayım istedim. Çok anlamam nota işlerinden falan :) yorumlarım benim burnumu bağlar ama her türlü eleştiriye de açığım :) creed aventus ve 212 men. bu 2 parfüm her türlü mekanda içeride dışarıda 7/24 kullanılabilecek parfümler. ikisinden de çok memnunum. 212 nin orjinalini kullanmıştım. Eser hocam zaten aynısını yapmış. Aventusun orjinalini kullanamayacağım için yorumlara göre aldım ve çok çok memnun kaldım. Onun dışında dışarıda yağmur yağdığını gördüğüm zaman EA Stronger With You sıkıp çıkıyorum. Nedense o havaya çok yakıştırıyorum. Eğer dışarıda kuru bi soğuk var ise de Dior Sauvage sıkıyorum. Onu da kuru soğuk havalara yakıştırıyorum. Yaşım 32 beyaz tenliyim. hafif spor giyinirim. Kot spor ayakkkabı falan filan. Tüm kokuları da kendime yakıştırıyorum bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Champion adi gecmiyo ve bilinmiyo. Listeye gelmesini istemistim sagolsun getirdi. Ferah ama yogun bi kokudur. Basta siradan gelebilir klasik limon ve lime acilisiyla ama orta notalardaki buruk otlar ve herbal havayla dip notalardaki maskulen vetiver ve benim cok sevdigim mese yosunuyla acilisindaki siradanliktan baya uzak aslinda. Bleu de chanel cokmu ozel? Ilk kokladigimda tras losyonu lan bu demistim ama tene oturunca degisiyo isler. Ha yine cokmu ozel degil, champion parfumde farklilik arayan nislere kayip sanat eserlerinin pesine dusen insanlar icin aa cok farkli koku dedirtmez ama klasik bi parfum kullanicisinin beklentisini fazlasiyla karsilar, veya bugun ne siksam diye karar veremeyen parfum meraklilari icin de uygun. Siradan bi kullanici alsin imza kokusu olsun, 4 mevsim her ortama gitsin, karsi cins sevsin, bide ustune performansli olsun kendini hissettirsin vs. yani iste hepsine uygun. Bleu de chanel niye ornek verdim onu da soyliyim yine onu da ayri severim ama, parfum dunyasina satislari haric pek farklilik getirmeden, siradan ama yinede etkileyiciligiyle satis rekorlari kiran bi parfum olmasiydi. Championda bu potansiyele sahip bi koku. He kimisi sentetik der, kimisi keskin su der bu der dogru ama oda ayri bi konu hem ferah olsun hem performansli olsun efil efil buram buram koksun diyosaniz o kokuda zaten bi keskinlik yada sentetikligin verdigi keskin bi his olur hep, bunu belki kullanan kisi ilk basta yadirgayabilir ama disariya verdigi yayilimin kokusu daha farklidir, rahatsiz etmez, zaten o surecte kullanicinin da muhtemelen burnu o acilisa alisir zamanla acilisinida sevmeye baslar. Bunlarin en basit ornekleri sauvage, abercrombie, insense ultramarine, hermes daha da uzar gider bu liste ama bunlar en cok satan kokularda da hep zirveye oynarlar. Bleu nispeten bunlara gore daha yumusak soft bi koku genel begeniye de daha uygun ama dogru orantili tene de daha yakin. Championda bleu kadar siradan belki ama, sauvage ve bahsettigim turevleri kadar da performansli bi koku. Bu yorumlamayi champion listeye gelmesini istemis biri olarak adinin az gectigini gorunce, aslinda potansiyeline ragmen adinin forumda az gecmesine gonlum razi olmayinca yazmak istedim. Bilinmemesi bi yandan da artisi o ayri konu
    Dostum yorumların için teşekkür ederim. Dediğin gibi daha önce yorumlarda Champions ile ilgili herhangi bir deneyim yazılmamıştı. Görüşlerin bu anlamda aydınlatıcı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Hocam Champion agir degil ama keskin tras losyonumsu kokudur yani buram buram kokar. Sculpture, desire blue biliyorsaniz onun gibi. Erkeksi kokusu var..Rahatsiz edecegini sanmıyorum ama.

Alıntıları Göster
    Çok buram buram baskın bir koku olsun istemiyorum. Özellikle dar ve kalabalık alanlarda boğucu olabiliyor.
  • aber1 A kullanıcısına yanıt
    Bogucu olacak bir tarafi yok hocam bence. Etrafa agir kokmuyor ferah yayiliyor.

• Kvot K kullanıcısına yanıt
    Lacoste red için biraz demlenmesini bekle istersen
    Bende birkaç ay önce sipariş verdim ilk geldiğinde koku çok keskin ve yoğundu kendi kutusunda çekmece içinde sakladım ve kokunun oturmasını bekledim şuan çok memnunum .
  • arkadaşlar parfüm gelince hemen yorum yapmayın gerekirse biraz bekletin zaten orjinaline cok yakın parfümler. gidip avmlerde deneyin öyle sipariş verin kör alım yapacaksanız ona göre parfümler seçin.
  • Hocam Aventus - Nirvana Tester oldukça başarılı. ANANASLI Aventus ile Nirvana kokuları yakın geldi. Nirvana da meyveler daha baskın.

#

Eskiden 15ml prive satışı yapmıştınız. Bu kaliteyi ufak şişelere orta halli fiyatları satışa sunarsanız, talep çok olur. Fiyatı 100tl olduğu için herkes alamayabilir. Kaliteyi hiç bozmadan ufak şişe ile satış sağlanda herkes için çok iyi olur.

Benim gibi düşünen varsa mesajımı beğensin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Hocam Aventus - Nirvana Tester oldukça başarılı. ANANASLI Aventus ile Nirvana kokuları yakın geldi. Nirvana da meyveler daha baskın.

#

Eskiden 15ml prive satışı yapmıştınız. Bu kaliteyi ufak şişelere orta halli fiyatları satışa sunarsanız, talep çok olur. Fiyatı 100tl olduğu için herkes alamayabilir. Kaliteyi hiç bozmadan ufak şişe ile satış sağlanda herkes için çok iyi olur.

Benim gibi düşünen varsa mesajımı beğensin :)
    Hocam bence Nirvana'yı gün boyu tende deneyin. Açılışı meyvemsi ama sonra dumansı karakter bayrağı devralıyor ve hiç bırakmıyor. Saatlerce (10+ saat) tende dumansı olarak kalıyor. Giyside ertesi günü dahi çıkarıyor. Ben gömlekte ertesi gün tekrar sıkmaya ihtiyaç duymadım, sadece tene sıktım Bu kadar giden bir açık parfüm görmemiştim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 18 Şubat 2019; 15:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Hocam bence Nirvana'yı gün boyu tende deneyin. Açılışı meyvemsi ama sonra dumansı karakter bayrağı devralıyor ve hiç bırakmıyor. Saatlerce (10+ saat) tende dumansı olarak kalıyor. Giyside ertesi günü dahi çıkarıyor. Ben gömlekte ertesi gün tekrar sıkmaya ihtiyaç duymadım, sadece tene sıktım Bu kadar giden bir açık parfüm görmemiştim :)

Alıntıları Göster
    Kıyafete sıkmıştım, şimdi tene sıktım gerçekten tende daha iyi geldi. Kokusunu insanlar 3 metre uzaktan alabiliyor. Kalabalık ortamda burnuyla kokuyu almak isteyen çok oldu. Kişi kendine sıkınca kokuyu belki tam alamayabilir. Parfüm gerçekten çok iyi. Siz sıktıktan sonra kokunun etkisinde azalma oldu mu?

• herkese merhaba , daha önceki siparişlerimde dhi (düz) , svg , tsc ,op5 siparişi verdim.bunlar arasında svg ve tsc yi daha çok begendim.şimdi vermeyi düşündüğüm siparişte aşagıdaki listede birbirine benzeyen kokular varsa hangileri ? bilen arkadaşlar yönlendirirse onları eleyip 4 lü yada 7 li liste yapıcam.teşekkürler...(kalıcılık ve yayılım önemli)

tom ford ; noir extreme
    kilian :moonlight in heaven
    amouage : jubi(layt)
    armani: acqua di gio profumo
    creed : viw
    creed : erolfa
    dolce gabbana :the one
    kilian :back to black
    nautica voyage:nautica
    parfums de marley:herod
    tom ford : tobacco vanillie
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Şahsen nirvana aventusa bayıldım ben. Daha önce de kullanmıştım ama bu kadar kaliteli kokanını değil, gerçekten inanılmaz olmuş.

Siz bildiğim kadarıyla dumansı olanı kullanıyordunuz. Aventus da sizin listenizde birinci sırada. Merak ettiğim şey şu hocam, nirvana aventus koklarken ben dumansı olanı mı yoksa meyveli olanı mı kokluyorum? Nirvana hangisine kesin olarak daha yakın?

Bunun cevabı benim için çok önemli çünkü Aventus benim hem en sevdiğim hem de en tiksindiğim koku olabiliyor. Bu da versiyon yada demlenme/tazelik ile alakalı tam çözebilmiş değilim. Tek bildiğim, şuan kokladigim nirvana Aventusun tam olarak istediğim gibi olduğu.

Saygılarımla.

• xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Kalicilik ve yayiliminin ananaslidan cok farkli oldugunu dusunmuyorum belki bir tık fazladır.Tabi bunu 1 sise kullanmak lazim tam anlamak için.Ama farkı şoyle açikliyim ilk sıkıldığında direkt olarak hissedilen meyveler daha doğal geliyor ve koku ilk 30 dakika 1 saat ince kaliyor.ortalara geçince dumansi ananasli oluyor.Bu ortalarda baya kalınlaşiyor koku.O yuzden etkisi az gibi gelmiş olabilir size ama koku açildikça dumanli meyveli hale geliyor.

• mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Ananasliya daha yakın ama ananasli alirsaniz nirvadan sonra mutlu etmez sizi.Çunku çok meyveli gelecektir.Onu deneyip sevdiyseniz ondan alın daha az sıkarsiniz biraz daha dolu dolu bir parfum olmuş.Digerlerinde istediginizi bulamazsiniz bence

• xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Üzerine sıkınca dumansı kısma gelmeden burnu öldürüyor o yüzden bileğinde dene demiş Murat abi :) Şahsen ilk denememi kolumda yapıp siparişini geçmiştim. Sonra üzerime sıktığımda çok tedirgin olmuştum (fiyatı oldukça yüksek oldugundan dolayı)
    Ertesi gün aynı eşyayı giydiğimde elemanım cok güzel kokuyorsun deyince yaşadığım mutluluğu anlatamam :)

Neden diğerlerinden fazla kokuyor bilmiyorum ancak aventus için fazla performanslı, normal değil yani.
  • Black lexces
    212 sexy men
    Pdm herod takaslıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: metabor

Eser Hocam merhaba, Dior Addict kadın parfümünü yakın zamanda düşünüyor musunuz?
    ??

Aldıklarım biriktiği için yeni sipariş de veremiyorum, merak ettiğim kokular var. :D Adana için takas düşünen mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabor -- 18 Şubat 2019; 17:51:11 >
  • 
Sayfa: önceki 20062007200820092010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.