Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1696. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16941695169616971698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bleu De Chaneli ilk sıktığınızda limon ve nane ile açılıyor, devamında zencefil eşlik ederken dip notalarında odunsu notalar kokuda baskın hale geliyor.
  • Acarovic kullanıcısına yanıt
    Tuscan Leather adıyla anlaşıldığı üzere deri odaklı bir parfüm kalıcılık, ve koku fark edilirlik anlamında kışın kullanabilecek en iyi parfümler arasında hergün kullanmamak kaydıyla alınabilir muhteşem bir parfüm hocam mutlaka deneyin.

@Acarovic

Stright to heaven ( Kış ) Rom temalı veya Romdan esinlenmiş diyebiliriz çok özel bir koku hocam rom paculi sedir içerik olarak bayanların hasta olcağı bir koku kesinlikle gözü kapalı alın bana göre kör alım yapılabilir Kilian firmasının parfümünü sevmeyen hiç kullanmasın parfüm

Gucci ( Kış ) Kalıcılık sürünüyor hocam orjinalini alan varsa para çöp kesinlikle günlük kullanıma uygun koku konusuna gelirsek kimi beğeniyor kimi beğenmiyor benim sevdiğim kesin ama reformule edilmiş gibi 4-5 fıs 1 saat performansı mevcut o yüzden değmez tutaste versiyonu nasıl bilmiyorum hiç denemedim

Sauvage ( Yaz ) Firmanın en iyi parfümü adı gibi vahşi bir yapısı var çevremde herkes kullanıyor ama çok az kişiyle özdeşleşen bir parfüm yazın alabileceğiniz baba parfümler sırasında yer alır hocam kalıcılık vs çok iyi düşünmeden al geç ömürlük parfüm

Herod deneme imkanı bulamadık henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 2 Eylül 2018; 3:39:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ammianus Marcellinus

sonbahar ve kış için tavsiyeniz var mı arkadaşlar hiç bilmiyorum valla
    tom ford - tuscan leather
    tom ford - tobacco vanilie
    22 yaşındayım bu yaşlara uygun bir şeyler önerirseniz sevinirim
    tobacco vanille bence eser hocamın en kalici en farkedildir parfümüdür, bu anlamda tobacco nun tozuna dahi yetişebilecek parfüm bulunmuyor, işyerinde patron orjinalini kullanıyor ama kimse ona sormazken bana parfümümü cok soran oluyor 😁 çıldırıyor kendisi haliyle ... Eser hocam bunu yumuşatmayı hafifletmeyi düşüneceğini söylemişti hatta

Anahtar Kelime; kış günlerinde soguk havalarda kullanmak tabii..

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Taze gelirse 2 hafta falan bekletin.Gayet guzel ferah koku.Açilinca sauvageye çok benziyor.Sauvagenin ferah hali bana göre.
    Evet Blue de Chanel hakkında söylenenler doğru.Güzel ve ferah.Hele ki Hermes'i (HRM) denedikten sonra ... :)Chanel i hermes ten daha çok sevdim.İki hafta beklettikten sonra demişti yukarıdaki arkadaş ki çok doğru söylemiş.Bence en az 10 gün bekletilmeli.Koku 10-15 gün sonra daha çok açılmaya başlıyor üzerinizde. Kalıcılık 10/7-8 gibi Chanel'in.
    Hermesin ise 10/8 ve biraz üzeri.
    Tester olarak gelen P.Rabbane L'Access bir harika...Kalıcılık 10/9,5 ... :)
    Teşekkürler Eser iyiki varsın...
  • Eser bey merhabalar, birkaç sene önce Avon Essence v ardı ve piyasadan kaldırıldı. O parfümü veya benzer bir kokusunu aradık ama bir türlü bulamadık. Sizde var mı? Veya kokuyu biliyorsanız bir benzerini önerebilir misiniz?

• Eser bey merhabalar, birkaç sene önce Avon Essence erkek parfümü vardı (Yeşil şişe) ve piyasadan kaldırıldı. O parfümü veya benzer bir kokusunu aradık ama bir türlü bulamadık. Sizde var mı? Veya kokuyu biliyorsanız bir benzerini önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Hyde -- 2 Eylül 2018; 15:14:17 >
  • yazlık : viw- nautica voyage
    sonbahar-kışlık : dior sauvage - creed aventus - killian straight to heaven - tom ford tuscan leather
    yaş 22. mevsim ve yaş bakımından uymaz dedikleriniz var mıdır?
    bir tane daha kışlık önerebilir misinz
    yazan arkadaşlara da teşekkür ederim kör alım yapacağım.
  • Mr. Hyde kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Maalesef yok. Avon ürünlerini çalışmayı düşünmüyorum.
  • 2-3 gün elbiseden çıkmayan kokular var mı bildiğiniz

• Bleu de Chanel
    Royal Vintage

İstanbul içi herhangi başka parfümle takas yapmak isteyen olursa 2 parfümümde en fazla 3-5 fıs kullanılmıstır.
  • eser hocam TF white patchouli yarın geliyor değil mi?
    siparişi şimdi geçsem uygun mudur, muhtemelen salı kargosuna yetişir karışıklık yaratmaz değil mi sizin için?
  • Ruoja kullanıcısına yanıt
    Yazlık mi yoksa kışlık mı?

• Ruoja kullanıcısına yanıt
    unitroot kullanıcısına yanıt
    Ruoja

2-3 gün boyunca kokusunu etrafa yayabilecek veya buna yaklaşabilecek parfüm yok. Olsa bile 3 gün boyunca aynı eşyayı giyip hiç parfüm sıkmayacak mısınız hocam :) Boş verin benim malımı, parfüme çevrilmemiş kaliteli esansı dahi sürseniz aradığınız etkiyi bulamazsınız. Amberi yoğun kokular eşyada kalır ancak dediğim gibi pek etkili olamazlar.

----

unitroot

Bugünkü kargoya yetişmesi şart değil ise siparişinize ekleyenilirsiniz hocam. Bugün ürün elimizde ama giden kargoya yetişir mi emin değilim.
  • kargo açısından süre sıkıntısı yok hocam, size karışıklık çıkartmasın diye sorayım dedim. bir kaç gün internet erişimim kısıtlı olacak o yüzden şimdiden vermek istedim siparişi :)
  • biraz pahalılas mıs mı ne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 22 Ekim 2018; 20:28:37 >
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar sadece bu ürünlerde yükselmedi her şeyde fiyatlar arttı malesef. Marketler fiyatları uçurmuş. Bim bile yüzde 30 zam yaptı 300 den fazla ürüne.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

biraz pahalılas mıs mı ne :)
    O zaman deodorantta alamayacaksınız, fiyatlara zam geldi. Hadi güzel kokmayı bir kenara bırakalım, pis kokmamak için yıkanamayacaksınız, çünkü suya da zam geldi.
  • Straight To Heaven i eser beyden alıp kullanan birisi yorumlarsa sevinirim hayırlı forumlar:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acarovic

Straight To Heaven i eser beyden alıp kullanan birisi yorumlarsa sevinirim hayırlı forumlar:)
    Rom kokusu temalı bir parfüm. Oldukça klas ve listenin en benzersiz parfümlerinden biri. Orjinalini de denemiştim, benzerlik açısından iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acarovic

Straight To Heaven i eser beyden alıp kullanan birisi yorumlarsa sevinirim hayırlı forumlar:)
    bendeki sise nereden baksaniz 1seneden daha eski, o yuzden ne kadar isabetli olur bilemem ama favori kokularimdan birisidir, hele artik parfumlerin birbirini tekrar ettigi " bas vanilyayi bas sekeri al sana parfüm " çağında bulunmaz nimettir. önce viski gibi kokar kotu bir açılış yapar sizi biraz supheye düşürür, ama zamanla koku oturdukca odunsu ve baharatlı yapisi one çıkar, derin ve karanlık bir kokudur, bu yönüyle cok genc arkadaslara gitmeyebilir ama 25 yaş üstünde hic siritmaz, bence killan markasının en iyi parfümüdür..

• 
Sayfa: önceki 16941695169616971698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.