Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1695. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: DeadMaster35
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.521.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16931694169516961697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

FHR için 40 50 biraz fazla olmuş. 40 olan kısmı 28 30 lara çekebiliriz. 50 olduğu yerde kalsın :)
    Çok teşekkür ederim

Pazartesi bi tadına bakalım onun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün boynerde eşimle parfümleri denedik. Eşimin çantasında eser beyden aldığımız manifesto ve hypnotik poison vardı. Kokular birebir aynı. Hiçbir fark yok. Tek fark orda sıktığı kokular eve gelene kadar etkisini kaybetti. Ve fiyatlar acayip uçmuş. Hypnotik poison 1090 tl.

• ilhanben İ kullanıcısına yanıt
    O fiyat beymenin farkı :) 100ml.i 400 600 tl arasında şuan.

Güle güle kullanın hocam.
  • Kozmetikten Orijinal markalara bu denli zam gelmesinden sonra eser beyin ürünlerinin fiyatları çok makul bence ilk siparişi mi verdim bende deneyeceğim :) şu an aventus’un orijinal fiyatı 2000 ile 2600 lira arasında Creed acımadı acımıyorr...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün yine harvey nichols taydım, iyice akraba olduk adamlarla hatta tutaste konuştuk , burayı anlattım, bir şişede voluez hediye ettim, dükkanda beraber denedik çok beğendi onlarda

neyse geçelim tutaste yorumlarıma, dün kirke yi denemek nasip oldu ; tam bir meyve bombası diyebilirim, oldukça güzel hoş bir kokusu var, hemen kendini hissettiriyor, ben buradayım diyor, kendini sorduracak farkettirecek bir ürün , parfümü yiyesim geldi resmen, kalıcılıkta muazzammış bu sabah anladım , bu tarz kokuları sevenler için erba pura ya çok iyi bir alternatif olmuş

gelelim dior homme sport a , viw in hindistan cevizi olmayanı , aqua di gio nun daha ferahı diye tanımlayabilirim, viw deki tatlılık bunda yok ,bol bol lime limon ve ferahlık var, hiç bir dior parfümüne benzemediği için dhi sevdim bunuda severim gibi düşünmeyin çünkü çok farklı parfümler, tam spor sonrası kullanmalık, ne kadar sıkarsanız sıkın boğmuyor,starbucksın cool lime ını parfüm yapmışlar gibi.. beğendim

emektar herod umu dün arkadaşımın düğününde uzun bir aradan sonra yine kullandım, ankarada yaz akşamında takım elbiseme cuk oturdu, pahalı mekanik bir kol saati ne kadar tamamlayabilirse oda o kadar tamamladı kıyafetimi, vanilya, alttan alttan gelen tütün ve baymayan tatlılık, çok klas bir koku
  • Zella Day kullanıcısına yanıt
    Aldığın suyu kendi doğal kaynaklarından dolduruyor olabilirsin ama şişesini kendin mi üretiyorsun, ham maddesi nereden geliyor o polimerin haberin var mı? YOK!!! Anca hiç bir şey araştırmadan eleştiriyorsunuz. Bu ağlayışlarını neredeyse bütün ürünlerini dolar ile alan Eser Bey'e değil de ülkede üretimi bitirip, bizi tamamıyla dışa bağımlı hale getiren hükumete ağlasaydınız. Belki şu an bu kadar kötü durumda olmazdık.

Haa bu arada elektriğe de zam geldi. Evlere yüzde 9, diğer yerlere yüzde 14. Fabrikaların hava gücüyle çalışmadığını biliyorsundur sanırım. Aynı şekilde dağıtıma çıkan araçların da suyla çalışmadığını bildiğin gibi. Bunlarda dolarla alınıyor. Suya bile işte böyle zam geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpinist35 -- 1 Eylül 2018; 14:2:8 >
  • Forumda bir arkadaşla "kirke" yi "millesime" yle takas yaptık. Parfümü daha önce o kadar gözden geçirmeme rağmen almamıştım şu an keşke alsaymışım diyorum çok ferah hafif bir koku fakat kalıcı değil, devamlı yanınızda bulundurup tazelemeniz gerek, parfüm uzaktan ve yakından farklı kokuyor ilginç birşey:)

Halkı kandırıp esnafı hedef gösteriyorlar. Benim patronda maaşlar dışında herşeyi dolarla alıyor. Unuttuğunuz bir nokta var; Suyu taşıyan kamyonun mazotu ithal, anladın mı değerli kardeşim :) Tutturmuş dış güçler biz seni dış güçlerle mücadele et diye seçtik. 17 yıldırda bekliyoruz :) Komşu komşunun iyiliğini istemiyor herhalde ABD senin iyiliğini isteyecek hali yok, hayatın her alanında mücadele var. X parfümü Eser beyin ondan fazla kazanmasını istermi, yok millette en ufak mantık yürütme yok..
  • Eser hocam DHi ne zaman stoklara girer.
  • Jubiliation tester gelen aradaşlar yorumlayabilir mi?

Ayrıca fiyat konusuna gelince :

David Wlaker 1 adet : 30tl

Bargello 1 adet : 35tl

DP 1 adet : 30tl

Arkadaşlar Bargello'da Creed Aventus denedim alakasız bir koku vardı hiç beğenmedim paranıza yazık Eser gibi adamı bulmuşsunuz küstürmeyin yazıktır...

Fiyat eleştirisi yapacaklar bir zahmet özel mesaj atsınlar yada gitsinler bir sürü açık parfümcü var 5tl satan onlardan alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 1 Eylül 2018; 15:11:1 >
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kirke dedigniz hangi parfum?

• Aventus'un batch'leri ne kadar farklıdır bilmiyorum ama buradan aldığım ananas ve dumansı batch birbirinden çok farklı. Aventus kullanmadığım için kıyaslayamayacağım fakat klonları Afnan Supremacy ve Zara Vibrant Leather var elimde. Tutaste'nin ananaslı versiyonu bu kokulara daha yakın, dumansı olanı çok uzak ve çabuk uçuyor, ananas versiyonu daha kalıcı. Bargello'nunkini de denedim. Genel olarak tercih yorumum;

Supremacy>Zara>Prive1 Ananas>Bargello>Prive1 Dumansı
  • jubilation yorumlarını bende cok merak ediyorum, prive olarak geniş kitlelere yayilamiyordu simdi cok deneyen olacak

• Burberry Brit
    Dolce&Gabbana pour Homme
    Terre d'Hermes
    Bleu de Chanel

bu dördü hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı yazar mısınız? Vanilyanın önde olduğu kokuları sevmiyorum sadece başka bir kıstasım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossingover35

bugün yine harvey nichols taydım, iyice akraba olduk adamlarla hatta tutaste konuştuk , burayı anlattım, bir şişede voluez hediye ettim, dükkanda beraber denedik çok beğendi onlarda

neyse geçelim tutaste yorumlarıma, dün kirke yi denemek nasip oldu ; tam bir meyve bombası diyebilirim, oldukça güzel hoş bir kokusu var, hemen kendini hissettiriyor, ben buradayım diyor, kendini sorduracak farkettirecek bir ürün , parfümü yiyesim geldi resmen, kalıcılıkta muazzammış bu sabah anladım , bu tarz kokuları sevenler için erba pura ya çok iyi bir alternatif olmuş

gelelim dior homme sport a , viw in hindistan cevizi olmayanı , aqua di gio nun daha ferahı diye tanımlayabilirim, viw deki tatlılık bunda yok ,bol bol lime limon ve ferahlık var, hiç bir dior parfümüne benzemediği için dhi sevdim bunuda severim gibi düşünmeyin çünkü çok farklı parfümler, tam spor sonrası kullanmalık, ne kadar sıkarsanız sıkın boğmuyor,starbucksın cool lime ını parfüm yapmışlar gibi.. beğendim

emektar herod umu dün arkadaşımın düğününde uzun bir aradan sonra yine kullandım, ankarada yaz akşamında takım elbiseme cuk oturdu, pahalı mekanik bir kol saati ne kadar tamamlayabilirse oda o kadar tamamladı kıyafetimi, vanilya, alttan alttan gelen tütün ve baymayan tatlılık, çok klas bir koku
    Hocam dior homme sport tam dediğiniz gibi zencefilli limonata kazanına düşmek gibi bir şey , kalıcılığı biraz düşük gibi geldi ama emin değilim. Yaz için, spor için düşünenlere öneririm.

Erba pura ve kirke nasıl acaba, biraz detay verir misiniz? Çok tatlı, şekerli mi yoksa meyve kokusu var ama dengeli mi? Her ikisi için görüşünüzü merak ettim, hangi durumlar için uygun gibi ve feminen kokular mı? Teşekkürler.
  • Elimde çok az kullanılmış Op5, issey ve gucci guilty var çevremden gelen geri dönüşler pek iç açıcı gelmedi kimine göre sabun kokusu vs diyenler oldu isteyen varsa ISPARTA'da elden veya 3'ünü 70 TL'dan vericem. Tanesini de kargo dahil 25'den veririm.

EDİT: polo blue, Calvin Klein Euphoria veya hugo boss bottled vanilya ile takas da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyezuelo -- 1 Eylül 2018; 23:23:6 >
  • Eser hocam fiyatlara hangi ara zam geldi piyasa sizide mi vurdu yahu??
  • reyezuelo kullanıcısına yanıt
    Bir buçuk ay önce geldi. Biz kurdan günlük etkileniyoruz vurma vs yok. TL yok bizim sektörde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 1 Eylül 2018; 23:51:36 >

• Geçtiğimiz yıl bugünlerde 1 TL, 0,29 USD satın alabiliyordu, bugün ise 1 TL 0,153 USD satın alabiliyor. Dolara karşı ülke para biriminin değeri %90 azalıyorsa, dolar ile satılan ürünlere de TL cinsinden %90 zam gelmek zorundadır. %150 zam gelirse fırsatçılık ona denir. Eskiden 65 TL olan ürün 35 TL zam ile 100 TL olmuş, 35/65=%54'lük bir zam söz konusu. Gördüğünüz gibi üretici yeteri kadar zam dahi yapmamış. 4'lü ürün paket fiyatının olması gereken fiyat bugünkü dolar kuru ve ekonomik şartlarda akademik anlamda değerlendirildiğinde 120 TL'dir.

Bargello-DP-David Walker ve aklınıza gelebilecek bilimum açık parfüm şirketi daha dandik ürünleri daha pahalı fiyattan satıyor. İsterseniz onları tercih edebilirsiniz.

Fiyatlara zam gelmiyor. Biz fakirleşiyoruz. Bunun ayırdına vardıktan sonra yorum yapın lütfen. Eser birkaç mesaj önce dolar hesabı yapmış.

Daha önce 4'lü parfüm 17 USD iken şu anda 15 USD. İndirim bile mevcut. Her şeyini USD ile alan bir insan fiyatı da doğal olarak kur ile paralel bir şekilde arttıracaktır. Muhtemelen diğer açık parfümcüler de yakında ekstra bir zam daha yapar, burada yıllardır bileğinin hakkıyla esnaflık yapan Eser Hocama "fırsatçı" iftirasını atanlar da gidip şişe başına 15 TL daha para verip daha dandik ürünleri alıp otururlar oturdukları yere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 2 Eylül 2018; 0:13:1 >
  • Stright to heaven

Herod

Gucci guilty intense ( performansı kalıcılık açısından nasıl)

Sauvage

Bu kokular hakkında yorum yaparsa kullananlar çok sevinirim.teşekkürler.

• sonbahar ve kış için tavsiyeniz var mı arkadaşlar hiç bilmiyorum valla
    tom ford - tuscan leather
    tom ford - tobacco vanilie
    22 yaşındayım bu yaşlara uygun bir şeyler önerirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 16931694169516961697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.