Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1698. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16961697169816991700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -QSS-

Bleu De Chanel bir tek bende mi kalıcı olmadı yoksa cildim kuru mu ? 2.5-3 saat içinde tamamen kayboluyor cildimde.
    Birde bugün zaradan 9.0'ı denedim, sanırım orta notaların sonunda iris oldukça baskın hale geliyor ve oldukça hoşuma gitti. Eser hocam ne zaman stoğa gelir DHI ?
    Bende de aynı durum var.2-3 saat içinde kayboluyor koku.Ama güzel bir koku olduğundan kullanacağım...
  • Selamlar dostlar uzun zamandır yazamıyordum bi ortalık karıştırayım dedim :) bu bayanların erkeksi bulduğu Hermes elixir des marveilles parfümüne nasıl sahip çıkmazsınız nasıl yedirirsiniz bu parfümü :) Eşine,annesine,kardeşine alıpta kimse üzerinde denemedimi listeden nasıl çıkar
  • Alfred Dunhill - Desire Blue [DSR]  

Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 UNiSEX [BCR

Parfums De Marley - HEROD [PDM

Kilian - Moonlight in Heaven UNiSEX [Moon] 

M.Micallef - Royal Vintage [ROYL] 

issey Miyake l'eau d'issey [iSY] 

1 adet kadin parfumu

chloe love

Asla alma dediginiz bir parfum varmi buradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Hocam etkisi düşük değil. Kaliteli esanslara burun alışır ve yokmuş gibi hisseder. Kalitesiz esanslara ise burun alışmaz ve sürekli burnunuza burnunuza vurur. Bahsettiğiniz kokunun orijinalinden daha fazla kaldığını biliyorum. 10 yıldır o kokuyu orijinal kullanan bir arkadaşımla birlikte denemiştik. Ayrıca DP vs. hissedilebilirliği arttırmak için farklı kimyasallar ekleyebiliyor parfümlere. DP'nin kullandığı hammaddenin(esans-alkol) maliyeti 1 dolarsa, Eser hocamın kullandığı hammaddenin maliyeti 3 dolar... Ayrıca DP bildiğim kadarıyla Eser hocamın koyduğu kadar esans da koymuyor. Ancak etkiyi arttırıcı sağlıksız kimyasalları koyunca fazla kokabilir. Ama kaliteli parfüm kullanan insanlar emin olun o sizin "Bütün gün kokuyor" diye düşündüğünüz DP parfümden örneğin kapalı bir ortamda rahatsız olur.
  • Eser hocam Jubilation tester devam ediyor mu hala? Çok merak ediyorum sırf onun için bir sipariş geçebilirim yarın.

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Yuh yahu

• mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Bence testera gerek yok al hocam pişman olmazsın orjinaline oldukça yakın olmuş bu haliyle.Açılış çok az farklı 5dk sonra orjinali ile birebir aynı diyebilirim.

Zaten piyasada klonu olmayan nadir parfümlerden o yüzden orjinaline benzer olarak bulup bulabileceğin en yakın versiyonudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 4 Eylül 2018; 8:3:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MbayeDiagne

Alfred Dunhill - Desire Blue [DSR]  

Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 UNiSEX [BCR

Parfums De Marley - HEROD [PDM

Kilian - Moonlight in Heaven UNiSEX [Moon] 

M.Micallef - Royal Vintage [ROYL] 

issey Miyake l'eau d'issey [iSY] 

1 adet kadin parfumu

chloe love

Asla alma dediginiz bir parfum varmi buradan
    liste cok güzel hocam, bu haliyle sipariş verin bence , kadin parfümü olarak

VS- Fabalous

VS- Bombshell

Shiseido Zen

vs noir tease

Chanel - Coco Mademoiselle

Estee leadur modern muse

bunlardan birini seçin bence...

ayrica jubilation kacmaz firsat bence, bir ara commes de garcons vardi kalkti, millet almadığına pisman oldu, forumun efsanesi oldu, simdi ayni seyi bunda da yasamamak adina kacirmayin derim, Eser beyin ustalık eseri olmuş..

• Eser Hocam site üzerinden sipariş geçtim sipariş no:969

Creed - Aventus [CRD]
    Paco Rabanne - Black Xs L'Esces [LEX]
    Armani - Mania [Mani]
    Abercrombie & Fitch - Fierce [ABR]
    Victoria's Secret - Noir Tease [TEA]
    Dior - Miss Cherie [MSS]
    Paco Rabanne - Olympea [OLY]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagesfake -- 5 Eylül 2018; 4:21:33 >
  • Jubilationi prive olarak testerdan deneyip begenmistim ilk çıktığında hafif versiyonunuda dun aldim ve gayet güzel olmuş. Orjinalini bir kere denemistim aklimda kalan kokudan bir farkini göremedim.

Koku recinemsi karanlik bir yapıda herkes sevmez ama ben gayet begendim. Agir bir oud kullanimi yok gayet yumusak bir halde. Üzüm bal gibi notalarda kokuyu gayet yumusatmis. Ne bayici tatlilikta ne aşırı sert sivri bir yapida gayet dengeli ve klas.

Bu kokuyu unutturmamayi saglayan sık sık hatırlatan Trakia'ya da teşekkürler.

• Merhaba Yeni sipariş geçildi, ödeme yapıldı, özel mesaj yoluyla adres bilgisi verildi;

Dior - Sauvage [SVG]
    Terre D'Hermes [HRM]
    Amouage - Jubilation [AMO]
    Victor & Rolf - Spicebomb [Spice]

kolay gelsin.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eser hocam en fazla satılan parfümlerin listesini verebilir misiniz ?

Buna göre 8-10 tane parfüm sipariş geçeceğim teşekkürler.
  • Bayan parfümleri içerisinde leylak kokulu parfümler var mı ?
  • Gönül rahatlığılya alınabileceğini yazmak istedim. işini hakkıyla yapan biri eser bey. bu arada spicebomb için de (şu an kullandığım o, diğer aldıklarımı da ekleyeceğim deneyimledikçe), kokunun net bir biçimde nota geçişleri hissediliyor, baharat ve odunsu tercih edenler için biçilmez kaftan, hele orta notadaki bibieriye yada karabiber kokusu gerçekten çok dozunda. bu tarzı sevenleri ağır demeyeceği bir parfüm ve fazla fazla kalıcı. teşekkürler.
  • ernestitoo E kullanıcısına yanıt
    Açık Parfüm, Tutaste Parfüm, OzelParfum.com
    CLOE LOVE [CHL] Bayan Parfümü
    https://www.ozelparfum.com/cloe-love-chl-acik-parfum

Aklıma bu geldi hocam.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Anladım. Peki Paco Rabanne Invictus Aqua'yı çalışmayı düşünüyor musunuz? Bence normal Invictus'tan çok daha hoş bir koku.

• Mr. Hyde kullanıcısına yanıt
    Luzi'de üretimi yok. Gülcicek'inkini de beğenmedim hocam o yüzden luzi yapana kadar düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Luzi'de üretimi yok. Gülcicek'inkini de beğenmedim hocam o yüzden luzi yapana kadar düşünmüyorum.
    Merhaba bu parfüm olayında pek tecrübem yok bir arkadaşım parfumden iyi anlıyor ona danıştım hermes voyage al dedi ama sizde mevcutmudur erkek için?

• yaş 22 günlük olarak kullanacağım ağır olmayan 10 tane parfüm önerebilirimisiniz ?
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    Ilk sayfada ikiside mevcut hocam sürekli yeni parfümler listeye giriyor isterseniz göz atın

• 
Sayfa: önceki 16961697169816991700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.