Şimdi Ara

AÇIK LİSEYE NASIL KAYIT YAPTIRILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler açık liseye nasıl kayıt yaptırılıyor lise 2 yim bazı nedenler yüzünden açık lise ye geçme durumunda kaldım ama kayıt nasıl yaptırılıyor bilmiyorum

• Upppppppppppppp YARDIM EDİN LAA
  • Okul baslamadan once yaptirman gerekiyordu simdi anca 2. Doneme gecebilirsin açığa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapiChilo

Okul baslamadan once yaptirman gerekiyordu simdi anca 2. Doneme gecebilirsin açığa

27sine kadar süre var mış nette yazıyor
  • quote:

Okul baslamadan once yaptirman gerekiyordu simdi anca 2. Doneme gecebilirsin açığa

Yanlış bilgilendirme, lise 4'üm ve bugün yaptırdım kayıtı.27 Eylül'e kadar vakti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Yanlış bilgilendirme, lise 4'üm ve bugün yaptırdım kayıtı.27 Eylül'e kadar vakti var

Nasıl yapılıyor hocam lutfen yardım et
  • quote:

quote:

niye liseden açık liseye geçtin? ben de düşünüyorum biraz fikir verir misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

En yakın halk eğitim merkezine başvurun. Okulunuzdan tasdiknamenizi almayı unutmayın.

Teşekkür ederim kardeşim ben bu eğitim merkezlerini görmedim hiç ama internette bize yakın bir yer buldum küçükçekmece de oturuyorum büyükçekmecede bir yer var herhan gibi bir sorun olmaz dimi internetten buldum bende.
  • telgrafla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkayrecep

quote:

En yakın halk eğitim merkezine başvurun. Okulunuzdan tasdiknamenizi almayı unutmayın.

Teşekkür ederim kardeşim ben bu eğitim merkezlerini görmedim hiç ama internette bize yakın bir yer buldum küçükçekmece de oturuyorum büyükçekmecede bir yer var herhan gibi bir sorun olmaz dimi internetten buldum bende.

Ne demek önemli değil, bir sıkıntı olmaz. Okuluna tasdikname almaya gittiğinde yine müdür yardımcısınada söylersin. Kayıt için cüzzi bir ücret de yatıracaksın şuan tam hatırlamıyorum, sen en yakın dediğin gibi halk eğitime git gayet güzel bilgilendirirler.

Bir kere daha çok teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayrecep

Beyler açık liseye nasıl kayıt yaptırılıyor lise 2 yim bazı nedenler yüzünden açık lise ye geçme durumunda kaldım ama kayıt nasıl yaptırılıyor bilmiyorum

önce okulundan tasdikname al, bankaya açıköğretim lisesi yeni kayıtlar için diyerekten 20 lira yatırıp(ziraat,vakıf,halkbank a ödeniyor) tasdikname, kimlik fotokopisi ve 1 resimle beraber halk eğitim merkezine git 5 lira verip kayıt ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

telgrafla

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia54

quote:

quote:

niye liseden açık liseye geçtin? ben de düşünüyorum biraz fikir verir misin

Hocam sayısal öğrencisiyim ama ingilizceden gireceğim sınava ben.Okulda boşu boşuna kimyayla vs. vakit kaybetmemek için geçtim.Okuldaki öğretmenlerim de destekledi zaten bu kararımda boşu boşuna uğraşma alanın olmayan derslerle dedi.

@berkayrecep

İlk önce okula gidip hocam açığa geçeceğim de tasdiknameyi verir misiniz dedim.Yalnız belirli bir ortalama varmış açık liseye geçmek için. (Gerçi benim ortalamam tuttuysa herkesinki tutar ) sonra şehrindeki açık lise şubesine gidiyorsun onlar bilgilendiriyor.2 kere biri 20 lira biri 5 lira olmak üzere toplam 25 lira yatırıyorsun.Sonra o dekontlarla, kimliğinle, tasdiknamenle 1 adet vesikalık fotoğrafınla başvuru yapıyorsun ve mutlu son

• Acik liseden Lys/Ygs sinavina girebiliyoruz dimi? sonrada herhangi bir 4 yilligada?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim için takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Acik liseden Lys/Ygs sinavina girebiliyoruz dimi? sonrada herhangi bir 4 yilligada?

Olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Acik liseden Lys/Ygs sinavina girebiliyoruz dimi? sonrada herhangi bir 4 yilligada?

Olması lazım

Bende oyle dusunmustum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Olması lazım

Bende oyle dusunmustum..

açık lisenin normal örgün eğitimden bir farkı ayrıcalığı yok. istediğin sınava istediğin fakulteye girebiliyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.