Şimdi Ara

AÇIK LİSEDEN ÜNİVERSİTE KAZANMAK.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
28.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben acik lise cocuk gelisimi mezunuyum.
    ne kadar calisirsam calisayim istedigim basariyi elde edemiyorum. hep biseyler eksik oluyor.
    Mat - fen im sifir...
    O kadar calismama ragmen ygs-3 den 274 yapabildim
    turkce ogretmenligi istiyorum ama pek umudum kalmadi...
    acik lise bitirip uni. kazanmak mumkun mudur?
    aranizda acik lise bitirip uni. kazanan var mi??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Açık Liseden Üniversite Kazanmak

Açık lise okuyup üniversite kazanmak, birçok kişi için erişilebilir ve esnek bir yoldur. Pek çok açık lise öğrencisi, üniversite eğitimlerini başarıyla tamamlamış ve kariyer hedeflerine ulaşmıştır.

Açık Liseden Üniversite Kazanmak Mümkün Mü?

Evet, açık liseden üniversite kazanmak mümkündür. Açık lise diploması, üniversiteye girmek için kabul edilebilir bir belgedir. Üniversiteler, açık lise öğrencilerinin akademik başarılarına ve sınav puanlarına bakar.

Açık Liseden İyi Bir Üniversite Kazanmak

Açık liseden iyi bir üniversite kazanmak için yüksek akademik başarıya sahip olmak ve üniversite giriş sınavlarında iyi puanlar almak gerekir. Ayrıca, ilgi duyulan bölümler araştırılmalı ve buna uygun bir üniversite seçilmelidir.

Açık Liseden Hukuk Kazanmak

Hukuk fakültesine girmek için yüksek akademik başarı ve LGS puanı gerekir. Açık lise öğrencileri, hukuk fakültesine girebilir ancak bunun için sıkı çalışma ve iyi bir sıralama elde etmek şarttır.

Başarılı Olmak İçin İpuçları

• Hedef Belirleyin: Bir üniversite ve bölüm seçin ve hedeflerinize ulaşmak için bir plan yapın.
    • Çalışma Planı Oluşturun: Düzenli bir çalışma programına bağlı kalın ve ders çalışma zamanınızı iyi planlayın.
    • Not Tutun: Dersleri takip ederken notlar almak, konuları hatırlamanıza ve tekrar etmenize yardımcı olur.
    • Testlere Hazırlanın: Üniversite giriş sınavlarına hazırlanmak için deneme sınavları çözün ve konu tekrarı yapın.
    • Destek Alın: Arkadaşlarınızdan, ailenizden veya öğretmenlerinizden destek alın. Sizinle aynı hedeflere sahip insanlarla bağlantı kurun.

Açık liseden üniversite kazanmak zorlu olabilir ancak sıkı çalışma ve kararlılıkla başarılabilir. Bu ipuçlarını takip ederek, hayallerinizdeki üniversiteye girebilir ve kariyer hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bizim dersane müdürü hacettepe mezunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acik liseden mi mezun olmuss ? bir de hangi bolum ?

• Dersaneye git

• gittim... final dershanesinin final sinifina secildim... ama arkadaslarla aramizda uyumsuzluk oldu. yani hoca ders anlatiyor , onlar herseyi ezbere biliyor hoca anlatmadan cevap veriyorlar.. halbuki benim konuyla ilgili hicbr fikrim yokk ..:(
    siniftaki herkes (ben haric) butun konulara hakim olunca hocalar da konulari ustten gecti hep... nasilsa siz biliyosunuz bnlari diyerekk..

• quote:

Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__

gittim... final dershanesinin final sinifina secildim... ama arkadaslarla aramizda uyumsuzluk oldu. yani hoca ders anlatiyor , onlar herseyi ezbere biliyor hoca anlatmadan cevap veriyorlar.. halbuki benim konuyla ilgili hicbr fikrim yokk ..:(
    siniftaki herkes (ben haric) butun konulara hakim olunca hocalar da konulari ustten gecti hep... nasilsa siz biliyosunuz bnlari diyerekk..

Matematik geometri derslerinde çok eksiği oluyor açık liselilerin yıllarca bu dersleri görmekdikleri için 1 sene daha hazırlan istersen matematik altyapısı oluşturmanı öneririm
  • ben açık lise mezunuyum ankara üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandım ama arkadaşın dediği gibi matematik internetten kendin çalışıp karekök yada başka yayınların 0 seviye için çözümlü kitapları var önce onlardan çalışcan sonra soruları öğrenip sonra normal soru bankası çözüp onlarınıda hocana sorucan anca öyle kazanabilirsin ayrıca ben 2 yıl dershaneye gittim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygs de mat.den sadece 2 net yaptim , Onlari da mantik yoluyla... haklisin mat. yapmam lazim
    1 sene dha hazirlanacagim buyuk ihtimal
    Ygs Kotu gecince , lys de yuklenmem hatta fullemem gerekiyor, bu da imkansz ..
    en iyisi sozelleri yuksek ttup, arti mat cozmek
    ama bu saatten sonra olur mu
    ortaokuldan snra hic mat. yapmadimm , temelim zayiff
    onumde 1 sene var, yapilabilir mi 1 senede

• hocam cocuk gelişimi bölümü güzel degilmi git bi yerlerde calısmaya basla istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reisas

hocam cocuk gelişimi bölümü güzel degilmi git bi yerlerde calısmaya basla istersen

durum o kdar vahim mi yani

• Meslek lisesinden tıp kazanan insanlar var,durumunuz hiç yok gibi gözükmüyor. Dershane para tuzağı,hiç gitmeyin derim. Bence 1 sene daha kalıp,daha iyi çıkarabilirseniz,istediğiniz bölüme gidebilirsiniz. Tabi Türkçe öğretmenliği hep hayalinizse..

• yok hocam yanlıs anlamayın. niye kazanmayasınız ki sadece çocuk gelişimi okuyunca calısma yerleri var tabi kızlara cok fazla bunlar. ama niye kazanmayasınız ki neler kazanılıyor herseye bastan basla kolay baslangıc için kitap al umarım yararlı olur .
  • quote:

yok hocam yanlıs anlamayın. niye kazanmayasınız ki sadece çocuk gelişimi okuyunca calısma yerleri var tabi kızlara cok fazla bunlar. ama niye kazanmayasınız ki neler kazanılıyor herseye bastan basla kolay baslangıc için kitap al umarım yararlı olur .

cocuk gelisiminden mezun oldugum icin okul oncesi ogrt secersem ek puan geliyor .. ama 4+4 ile okul oncesi ogrt artik cocuk bakiciligi oldu, hemde okul oncesi zorunlu olmadigi icin atanmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elifçe

Meslek lisesinden tıp kazanan insanlar var,durumunuz hiç yok gibi gözükmüyor. Dershane para tuzağı,hiç gitmeyin derim. Bence 1 sene daha kalıp,daha iyi çıkarabilirseniz,istediğiniz bölüme gidebilirsiniz. Tabi Türkçe öğretmenliği hep hayalinizse..

dershaneye sadece ygs ye kdar gittim
    bi faydasini gormedigim icin biraktim..
    bir yil daha dershaneye gitmeden evde hazirlanicam, bu yildan umudum kalmadi :(

• quote:

quote:

Meslek lisesinden tıp kazanan insanlar var,durumunuz hiç yok gibi gözükmüyor. Dershane para tuzağı,hiç gitmeyin derim. Bence 1 sene daha kalıp,daha iyi çıkarabilirseniz,istediğiniz bölüme gidebilirsiniz. Tabi Türkçe öğretmenliği hep hayalinizse..

Emin olun evde çalışmak en güzeli.
    Benim kardeşim lysyi evde çalışarak gazi uluslararası ilişkiler kazandı. Ben dershaneye gittim,edebiyat sınavını bekliyorum :)

• anladım hocam . o zaman sorunuza tekrar dönelim :) simdi mat ve feniniz sıfırmıs mat için eger cok kötüyse antrenmanlarla matematik 2 alabilirsin ygs dersleri var çok kolay eger biraz daha iyiyse karekök 0 alabilirsin ben aldım cözüyorum güzel kitap fen için de konular dinleyebilirsin soru bankaları alıp baslayabilirsin etkisi olacaktır
  • quote:

quote:

quote:

Emin olun evde çalışmak en güzeli.
    Benim kardeşim lysyi evde çalışarak gazi uluslararası ilişkiler kazandı. Ben dershaneye gittim,edebiyat sınavını bekliyorum :)

bende edeb. sinavini bekliyorum
    lys4 Pek iyi gecmedi, ama ins lys 3 iyi gecer hepimizinnnn...

• quote:

anladım hocam . o zaman sorunuza tekrar dönelim :) simdi mat ve feniniz sıfırmıs mat için eger cok kötüyse antrenmanlarla matematik 2 alabilirsin ygs dersleri var çok kolay eger biraz daha iyiyse karekök 0 alabilirsin ben aldım cözüyorum güzel kitap fen için de konular dinleyebilirsin soru bankaları alıp baslayabilirsin etkisi olacaktır

Antremanlarla matematik 1 den baslayayim ben
    mat. sayilar ve yargi prob. anliyorum
    Ama trigonometri parabol vs .... :(

• konu dinlemeyi dene yada dersaneye yazıl
  • final e gittim ygs ye kdar.. hemde iyi bir subesine .
    ama malesef dershanede mat. 0 dan baslamiyolar
    sozel bolume kayit olmustum ben
    hoca sayilarla , yargi prob. hizlica anlatti gecti
    yani dershanede biliyomussun gibi anlatiyolar
    gecen sene nasilsa okulda gordunuz bu dersleri diyolar
    Ben Acik lise oldugum icin ayak uyduramadim derslere .
    sadece mat degil. edebiyat ta bile siz nasilsa bunlari gecen seneden biliyosunuz diye uzerinden geciyorlar
    en mantiklisi evde calismak olucak sanirim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.