|
Selamlar arkadaşlar, Türkiye'nin en iyi özel üniversitelerinden birinde (belki de en iyisi) %50 burslu Siyaset Bilimi okuyorum. Şu an 1.sınıftayım ve uzun zamandır örgün eğitimi bırakıp açık öğretimde devam etmeyi düşünüyorum. Bırakmak istememin sebepleri; 1- Eğitime para vermek istemiyorum. 1 hazırlık+1.sınıf için şimdiden yaklaşık 50 bin lira ödedim ve zoruma gidiyor. Durumum olmadığından değil fakat bu parayla çok daha güzel işler yapılabilirdi. Hali hazırda online eğitim alıyorum ve paramın boşa gittiğini düşünüyorum. 2- Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okumanın zaman kaybı olması Aldığım dersler iş hayatımda hiçbir zaman işime yaramayacak bilgiler içeriyor, öğrendiğim şeylerin tamamını internetten çok rahat öğrenebileceğimi düşünüyorum. Ayrıca çok fazla ödev ve proje hazırlamam gerekiyor ve bu kadar çabanın ilerde işime yarayıp yaramayacağı da belirsiz. 3- Güzel bir işte çalışıyorum, pandemi biter ve okul açılırsa işimi bırakmak zorunda kalacağım. Bu sebeplerden ötürü okulu Anadolu Üniversitesi-İşletme(İngilizce) Açıköğretim programına geçiş yapmayı düşünüyorum. Bu sayede hem para hem de zaman kaybını önlemiş olacağım. Siz ne düşünüyorsunuz? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt